Gidsen en entiteiten, geesten en engelen.

Gidsen en entiteiten, geesten en engelenGidsen en entiteiten, geesten en engelen. Elk mens heeft van voor zijn geboorte tot na zijn dood een persoonlijke gids. Deze gids zal je begeleiden op je pad en je beschermen maar ook handvaten aanreiken waardoor je tot hogere groei zult kunnen komen. Een gids is zachtmoedig, beschermend en handelt altijd uit onvoorwaardelijke liefde. Een gids kan iemand zijn die je uit dit of vorige levens kent maar ook een persoon die je nog niet eerder hebt ontmoet. Toch is er altijd een reden dat deze gids bij jou is. Soms zie je gebeuren dat iemand zijn gids ontgroeid is. Dan wordt er gewisseld en komt er een andere gids. Ook zijn er soms meerdere gidsen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden te bedenken, meer dan wij met onze menselijke hersenen kunnen bevatten.

Entiteiten: Entiteiten zijn overleden mensen. Een voorbeeld is aardgebonden entiteiten, overledenen die om een bepaalde reden de aarde nog niet willen loslaten. Soms beseffen zij niet dat zij niet meer leven, soms hebben zij gevoelens van boosheid en wrok of bitterheid. Dan willen zij een huis of een lichaam innemen en de macht en controle overnemen. Het is daarom altijd zaak dat mocht je zelf bovennatuurlijke ervaringen hebben dat je eerst toetst wat de bron en de reden is van de entiteit.

Zo heb je ook boze overledenen: En dat is niet zo fijn als die in je huis zijn en je lichaam willen overnemen. De sfeer in huis veranderd, wordt donker en grimmig. Dan kan het nodig zijn je huis te zuiveren. Daarvoor heb je iemand nodig die hierin gespecialiseerd is. Maar kijk uit. Er is veel kaf onder het koren. Voor sommige dingen die voor je gedaan worden wordt belachelijk veel geld gevraagd.

Geesten: Geesten kan van alles zijn. Goede maar ook slechte geesten. Zo zijn er bijvoorbeeld ook geleidegeesten, vrome geesten, kritische geesten, plaaggeesten natuur en bos geesten en klopgeesten. Het is heel belangrijk dat je  ontdekt met wie en wat je van doen hebt en wat het doel van de geest is. Soms zijn er middelen om geesten op te roepen zoals met het in Amerika zo bekende quija bord. Heel bekend maar zeer gevaarlijk. Soms namelijk roept men demonische krachten en activiteit op. Dat is verre van aan te bevelen. Wees gewaarschuwd en laat je informeren alvorens je iets doet als dat. Voorkomen in dit geval is beter dan genezen.

Engelen: Er zijn veel soorten engelen. De bekendste zijn de aartsengelen zoals Michael en Gabriel. Beiden komen voor in de Bijbel. Michael is zeer krachtig. Ook zijn er cherubijnen en serafijnen. Cherubs genoemd. Engelen zijn er om mensen te dienen. Zij worden vaak gezien als boodschappers. Meestal als men een engel ziet is men diep onder de indruk. Over al deze onderwerpen kun je met ons praten.

Graag  bieden wij een luisterend oor. Ook voor voorlichting en informatie over zuiveringen. Maak een afspraak met paragnost Lis!