Paragnostenlijnen zijn hulp en informatie lijnen

Paragnostenlijnen zijn hulp en informatie lijnenParagnostenlijnen zijn hulp en informatie lijnen waar paragnosten, mediums en helderzienden maar ook healers en reikimasters werken om je spiritueel verder te helpen met je groei bijvoorbeeld door een boodschap aan je te geven of een vraag te beantwoorden van een vraagstuk waar je al een poosje mee moest rondlopen. Ook kunnen er onrusten zijn omdat bijvoorbeeld iemand is overleden en je wilde nog zo graag iets zeggen of weten. Nog een mogelijkheid is dat er blokkades worden weggenomen zodat je verder kunt werken aan jezelf en door kunt gaan met je eigen spirituele groei. Of gewoon omdat je een luisterend oor nodig bent.

Er zijn zoveel redenen te bedenken waarom jij graag even wilt praten met een betrouwbare en zuivere paragnost of medium. En op zo’n moment zijn wij van team top-paragnosten er voor jou om je verhaal te horen of om je daar te brengen waar de wereld van de gidsen en de geesten ons wijst om jou te mogen brengen.

Waar moet je rekening mee houden? Allereerst de kosten. Deze staan vermeld op onze website en het is belangrijk deze in ogenschouw te nemen. Neem verantwoording voor jezelf en bereid je voor op het gesprek. Vind je het lastig koop dan bijvoorbeeld credits. Nadeel is wel dat wanneer je dan nog heel veel te vertellen hebt soms zomaar het moment al daar is dat je credits op zijn. Schrijf vragen eventueel op enzo ook de antwoorden bijvoorbeeld in steekwoorden. Ook is het goed om een glas water of drinken naast je te zetten en een pakje zakdoeken. Een beetje frisse lucht kan ook geen kwaad en het is fijn om niet gestoord te worden door bijvoorbeeld kinderen een mobiel of de televisie. Na een gesprek is het belangerijk dat je je  goed voelt, een positieve afronding hebt ervaren en dat je even een wandeling maakt, rustig een glas water drinkt of even gaat douchen. Even de zware energie van je afblazen. Even luchten en ontluchten..

Wij van top-paragnosten doen ons uiterste best om je op je gemak te stellen en om je een helder antwoord te geven opdatgene waar je mee rondloopt. Ook zullen wij je handvaten geven of de blokkerende energie bevrijden. Dat kan zeer verhelderend werken en een opgelucht of bevrijdend gevoel geven. Het is uiterst belangerijk om zo goed mogelijk afstemming te vinden met de consulent die je belt. Daarom, zoek al van tevoren uit welke paragnost welke  gave heeft en daarmee past bij je vraag. Het is ook belangrijk om aan te geven wat je beslist niet wilt. Wil je bijvoorbeeld niet dat er een kaart wordt gelegd geef dat dan aan. Toch is het zo dat een paragnost op zijn of haar eigen werkwijze werkt en daarom is het dus ook heel belangrijk dat er van tevoren gekeken wordt bij wie je je afstemming het beste denkt te vinden.

Lees de gaven en de profielen heel goed. Denk erom, voelt het niet goed bel dan een ander. Mocht je in gesprek zijn met iemand en je hebt het gevoel dat er geen klik is blijf dan repectvol en geef het even aan. Rond een gesprek bij voorkeur netjes af. Dit zal een paragnost respecteren en het is het allerhoogste streven dat een paragnost dit zelf ook doet. Het is belangrijk op je gemak te zijn zodat de energiewisseling gemakkelijk stroomt en de communicatie goed en zuiver op gang komt en blijft. Dit is ons doel en daarnaar streven wij. Omdat wij betrouwbaar zijn. Omdat wij ons willen profileren.