Mediums, het medium

Mediums, Het medium is een persoon met bovennatuurlijke gaven zoals bijvoorbeeld helderzien, voelen, weten en ruiken. Mediums hebben een extra gave die paragnosten niet hebben namelijk het vermogen om met overledenen te communiceren. Mediums hebben vaak meer dan één gave. Evenals paragnosten werkt elk medium op zijn of haar eigen unieke wijze. Een voorbeeld is een krachtig medium die helemaal in trance gaat waarbij de overledene het lichaam van het medium mag gebruiken.

Het medium weet dan achteraf helemaal niets van hetgeen er heeft plaatsgevonden. Ook automatisch schrift is een manier waarop mediums werken. Zo kunnen mediums en hele boodschap voor iemand doorgeven door zelf in trance te gaan maar ook door automatisch schrift. Zo klinkt de stem van de overledene door het medium heen en je kunt begrijpen dat dit voor een beller heel heftig kan zijn. Ineens kun je communiceren met degene die je zo mist en gemist hebt. Dat is heftig en dat kan zeer aangrijpend zijn. Wees erop voorbereid dat het zo kan werken.

Wil jij graag duidelijke antwoorden van een helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend medium? Dan kun jij online contact opnemen met een van de consulenten. Onze mediums willen jou graag op weg helpen.

Wat is een heldervoelend, helderwetend medium?

Een krachtig medium die heldervoelend en helderwetend is kan voelen en weten waar je problemen in je leven liggen. Door middel van automatisch schrift of door een reading kan het ervaren medium dan een boodschap aan je doorgeven die helend werkt. Een reading is een consult met een ervaren medium waarbij er gekeken wordt naar je levenssituatie. Readingen kunnen plaatsvinden door middel van automatisch schrift maar ook met behulp van een kaartlegging.

Wat kan een helderziend, heldervoelend medium?

Wanneer een ervaren medium helderziend, heldervoelend is dan kunnen zij informatie doorgeven die je helpt in je leven. Het medium zal hierbij werken met behulp van een reading, automatisch schrift of door middel van een kaartlegging. Doordat een ervaren medium helderziend is, kunnen zij middels een reading een beeld krijgen van je levenssituatie. Het is ook mogelijk dat het top medium een boodschap aan je doorgeeft waar jij verder mee kunt.

Een heldervoelend medium die voelt waar je problemen liggen, zo kan een heldervoelend medium ook helpen met bijvoorbeeld relatieproblemen, jou een luisterend oor bieden en andere inzichten en antwoorden geven.

Hoe ziet een consult met een top medium er uit?

Een top medium kan niet of moeilijk van tevoren zaken aangeven wanneer het gaat om tijd. In de bovennatuurlijke wereld speelt tijd geen rol. Zij bevinden zich als het ware naast de tijd. Dat is ook waarom het moeilijk is om een tijdsbestek weer te geven. Zo is het ook met ruimte. Entiteiten zien niet ruimtelijk. Mediums zijn niet in control tijdens zon overname of boodschap en dat betekent dat geesten, gidsen en de entiteiten bepalen welke boodschap er naar je toe komt en hoe lang dat moment duurt. Dit kun je dus niet afdwingen. Het kost een geest en of een entiteit behoorlijk wat energie om door de sluiers van onze wereld te komen en dus mogen wij al heel dankbaar zijn dat dit überhaupt mogelijk is. Laten we daarom ook proberen de energie die het het top medium kost te respecteren.

Soms werken mediums en paragnosten met hulpmiddelen. Dit kan ervoor zorgen dat bepaalde informatie gemakkelijker opgehaald kan worden en dat de energie tussen de werelden gemakkelijker kan stromen. Dat er soms ruis op de lijn is kun je je misschien wel voorstellen. Dit is niet iemands schuld dit kan van alles betekenen. Een spirit kan niet genoeg energie hebben. Men kan van mening zijn dat het voor nu even genoeg is. Of er komt straling tussendoor van bijvoorbeeld andere energieen. Zeg het maar, er zijn veel redenen voor.

Een kaartlegging door een medium/paragnost

Tijdens een consult met een van onze consulenten (mediums of paragnosten) wordt er ook regelmatig een kaartlegging gedaan. Dit is een mooie aanvulling op de reading omdat je door middel van deze legging bepaalde patronen kunt herkennen in je leven en eventuele adviezen kunt krijgen.

Over het algemeen worden er 3 tot 6 kaarten getrokken. Soms is het slim om een specifieke vraag te stellen voordat de legging wordt gedaan, maar dit hoeft niet altijd. Er zullen soms ook al een aantal kaarten liggen die meteen al een bepaalde boodschap overbrengen.

Wat zijn tarot kaarten?

Een kaartlegging kan met tarot kaarten, dit zijn een soort orakelkaarten. Tarot kaarten worden al eeuwenlang gebruikt om inzicht te krijgen in je levenssituatie. Een tarotlegging is bedoeld om je bewust te maken van de energieën die op dit moment in je leven aanwezig zijn. Tarotkaarten kunnen helpen om keuzes te maken en situationele patronen te herkennen.

Er zijn ook tarot engelenkaarten, dit zijn tarotkaarten met engelen erop. Tarot engelenkaarten zullen je helpen contact te maken met je gids of engel die je op dit moment bij staat.

Wat zijn lenormand kaarten?

Tijdens een reading kan een zeer ervaren top medium of paragnost ook lenormand kaarten gebruiken. Lenormand kaarten zijn een soort legkaarten die gebruikt worden voor het voorspellen van de toekomst. Lenormand kaarten zijn afkomstig uit Frankrijk en zijn naar een Duitse cartomancie expert genoemd.

Met de lenormand kaarten kan een top medium of paragnost makkelijker de toekomst voorspellen. De lenormand kaarten kunnen een top medium of paragnost helpen bepaalde energieën in je leven te herkennen en te interpreteren. Bij de lenormand kaarten is het gebruikelijk dat er 36 kaarten worden getrokken. Dit is een heel fijn aantal omdat er dan makkelijker bepaalde patronen in de kaarten te herkennen zijn.

Een lenormand legging is bedoeld om je bewust te maken van de energieën die op dit moment in je leven aanwezig zijn. Lenormand kaarten kunnen helpen om keuzes te maken en situationele patronen te herkennen.

Wat is een pendel?

Een pendel is een soort hulpmiddel wat door veel mediums wordt gebruikt. Een pendel is een stukje kristal of een ander soort edelsteen aan een ketting of koord. De betekenis van de pendel is dat het makkelijker is voor het top medium om contact te maken met de geestenwereld.

Een pendel wordt gebruikt door het top medium om bepaalde energieën op te pikken en om bepaalde levensvragen te kunnen beantwoorden. Een pendel werkt door middel van trillingen en energieën. Het is een soort antenne die het medium (heldervoelend) helpt bepaalde informatie op te pikken.

Een pendel wordt vaak gebruikt in combinatie met een kaartlegging. Zo kan het top medium bepaalde energieën in de kaarten opmerken en interpreteren.Een pendel kan ook gebruikt worden tijdens een reading. Het is niet altijd nodig dat er een kaartlegging gedaan wordt. Soms is het alleen nodig om de energieën in de reading te voelen en te interpreteren.

Hoe werkt een reading?

Een reading is een consult waarbij er contact wordt gemaakt met de geestenwereld. Tijdens een reading zal het medium of paragnost contact maken met je gidsen of engelen. Zij zullen dan bepaalde informatie doorgeven aan het top medium of paragnost. Dit kan informatie zijn over je toekomst, maar ook advies of inzicht in een bepaalde situatie.

Bij een reading is het belangrijk dat je open staat voor de informatie die je ontvangt. Soms is het makkelijker om een specifieke vraag te stellen voordat de reading wordt gedaan. Zo weet je waar je naar moet luisteren tijdens de reading.

Een reading kan plaatsvinden door middel van een gesprek, maar ook door middel van een kaartlegging of een pendelreading. Het is aan jou om te bepalen wat voor jou het fijnste is. Soms kan het helpen om een reading op te nemen, zodat je de informatie later nog eens kunt terugluisteren.

Wat is automatisch schrift?

Automatisch schrift is dat er door het medium (heldervoelend) vanuit de geestwereld informatie wordt doorgegeven. Dit kan met een pen op papier zijn maar ook met een laptop of computer. Het is namelijk zo dat wanneer er informatie doorgegeven moet worden, het niet uitmaakt via welk kanaal de informatie komt. Wanneer het medium schrijft, kan dit via de hand van het medium zijn maar ook door middel van eenstemming met de geestwereld. Automatisch schrift is in feite niets anders dan dat een medium/paragnost door middel van de geestwereld informatie overbrengt.

Wanneer een medium/paragnost automatisch schrijft, is het niet mogelijk voor het medium om te beïnvloeden wat er wordt doorgegeven. Dit is een echt kanaal vanuit de geestwereld naar jou toe. Automatisch schrift is daarom een fijne manier om informatie vanuit de andere wereld te krijgen.

Vragen over liefde stellen aan een medium

Mediums hebben dus spirituele gaven (helderziende, heldervoelend en helderwetend) waarmee zij antwoorden kunnen geven, contact met overledenen kunnen maken, antwoorden geven over liefde, werk of vrienden, maar ook kunnen zij een toekomst voorspelling doen om jou op weg te helpen. Een medium/paragnost wil jou graag op weg helpen naar weer een gelukkig leven.

Over het verleden, heden en de toekomst kun jij levensragen stellen aan mediums die zeer ervaren zijn. Ook is het mogelijk om vragen te stellen over je relatie, werk, liefde of overledenen. Mediums met veel jaar ervaring kunnen jou op deze manier nieuwe inzichten geven in bepaalde situaties. Zij gaan graag met jou in gesprek om jou te helpen.

Het is zo dat een helderziend, heldervoelend medium/paragnost jou kan helpen met vragen over liefde, of wanneer jij relatie problemen hebt. Dit komt omdat zij kunnen voelen wat een ander voelt bij een situatie. Zo kunnen mediums/paragnosten jouw gevoel voelen, maar ook dat van iemand anders. Dit kan jou helpen om tot nieuwe inzichten te komen in bepaalde situaties.

Voor vragen over liefde, werk of je relatie kun je dus terecht bij mediums/paragnosten. Wanneer jij de behoefte hebt aan een luisterend oor kun jij ook bij een van onze zeer ervaren mediums/paragnosten terecht.

Mediums die ook reiki master zijn

Online kun jij in contact komen met een helderwetend medium, heldervoelend paragnost, helderziend medium, een spiritueel coach die tarot kaarten kan leggen. Ook kan een medium/paragnost een Reiki master zijn, dit wil zeggen dat zij de kracht van Reiki hebben ontvangen. Hierdoor zijn zij in staat om jou op afstand te behandelen met Reiki.

Reiki kan jou helpen om meer in balans te komen, om rust te ervaren en tot nieuwe inzichten te komen. Ook kan Reiki fysieke klachten verminderen of zelfs wegnemen.

Wanneer jij last hebt van stress, angst of depressieve gevoelens, kan Reiki je hierbij helpen. Ook fysieke klachten zoals hoofdpijn, migraine, maagklachten of andere klachten kunnen met Reiki behandeld worden. Een medium/paragnost die ook een Reiki master is, kan jou op deze manier helpen.

Kies een geschikt medium voor jou!

Onze consulenten hebben allen andere spirituele gaven en kunnen jou daardoor op andere manieren helpen. Sommige van onze consulenten zijn heldervoelend/helderwetend, terwijl anderen juist helderziende/heldervoelend zijn. De ene kan beter over de liefde praten en de ander over werk. De een van contact met overledenen maken en een ander is weer ervaren in het doen van uitspraken over de toekomst.

Het is belangrijk dat wanneer jij een gesprek start met een medium of paragnost dat jij weet wat je kan verwachten van een medium tijdens een online consult. Zo moet jij je goed inlezen voordat je gaat bellen met een van de consulenten. Want als jij levensvragen over de toekomst beantwoord wilt hebben maar een medium kan jou geen inzichten geven over de toekomst, dan is de teleurstelling groot.

Lees dus eerst goed per persoon waar de kwaliteiten liggen, voordat je een gesprek gaat starten. Kies voor een medium die jou kan helpen waarbij jij dat ook daadwerkelijk nodig hebt. Onze consulenten zijn er om jou te helpen en willen je graag een stapje verder helpen op weg naar een gelukkiger leven.

Het verwerken van verdriet met een online consult

Een heldervoelend, helderwetend of helderziend medium kan jou helpen met het verwerken van verdriet. Wanneer jij plotseling afscheid moet nemen van een dierbare is het belangrijk om hiermee te gaan verwerken. Dit kan soms best lastig zijn, maar met de juiste begeleiding is alles mogelijk.

Een van onze consulenten kan jou helpen bij het verwerken van verdriet. Zij zullen samen met jou in gesprek gaan en kijken waar jij behoefte aan hebt. Zo kan er een maandelijkse sessie ingepland worden, of juist een keer per week. Dit is afhankelijk van wat jij wilt en wat er mogelijk is.

Wanneer je kiest voor een online consult, kan jij altijd terecht bij onze consulenten. Er is altijd iemand aanwezig die jou wil helpen met alle problemen waar jij mee zit. Kies voor een geschikt medium of paragnost, en laat je helpen op weg naar een gelukkiger leven!

Antwoorden op jouw levensvragen van een medium paragnost

Levensvragen over de liefde, relatie of werk, bij onze mediums kun jij met jouw levensvragen terecht. Deze levensvragen kunnen over allerlei onderwerpen gaan.

Onze zeer ervaren mediums kunnen jou helpen met levensvragen over:

– Liefde: “Wat moet ik doen om mijn relatie te redden?”, “Hoe kan ik mijn partner beter leren kennen?”, “Is hij/zij wel de ware voor mij?”

– Werk: “Moet ik wisselen van baan?”, “Hoe kan ik meer rust ervaren op het werk?”, “Waar liggen mijn talenten?”

– Relatie: “Is er sprake van een (sexual) chemie tussen ons?”, “Hoe kan ik meer intimiteit ervaren in mijn relatie?”, “Hoe kan ik een (nieuwe) relatie aangaan?”

– Overledenen: “Is mijn overleden geliefde nog dichtbij me?”, “Kunnen zij me helpen met een bepaalde situatie?”, “Hoe kan ik contact maken met mijn overleden geliefde?”

– Toekomst: “Wat gaat er veranderen in mijn leven?”, “Waar moet ik op letten in de komende periode?”, “Hoe kan ik een bepaalde situatie het hoofd bieden?”

– Healing: “Hoe kan ik mijn leven weer leuker maken?”, “Hoe kan ik mezelf beter leren kennen?”, “Waar liggen mijn blokkades?”

– Levenslessen: “Wat is mijn levenspad?”, “Waarom heb ik bepaalde ervaringen meegemaakt?”, “Hoe kan ik mijn levensles leren?”

Bij onze mediums kun jij terecht voor al je levensvragen. Zij staan graag voor je klaar om jou op weg te helpen met nieuwe inzichten en antwoorden op al jouw levensvragen.

Wanneer je een afspraak maakt met een van onze mediums, kun je ervoor kiezen om anoniem te blijven. Jouw privé gegevens worden dan veilig bewaard en niet gedeeld met derden. Wanneer je voor een anonieme reading kiest, neemt de medium jouw naam en telefoonnummer niet op. Wel is het zo dat de medium dan wel iets meer tijd in dit gesprek moet stoppen, omdat er meer moeite gedaan moet worden om contact met jou te maken.

Een reading via de telefoon of chat is net zo goed als een reading die fysiek plaatsvindt. Omdat onze mediums over hoge capaciteiten beschikken, is het voor hen geen probleem om op afstand met jou contact te maken. Zij zullen dan gebruik maken van hun gave om contact met jou te maken en jou vervolgens de levensvragen te kunnen beantwoorden die jij hebt.

De hulp die onze mediums jou bieden

Onze mediums echter doen hun best, zuiver te zijn en te blijven en zo volledig mogelijk hun informatie door te geven waar je handvaten door krijgt om zelf weer mee aan de slag te kunnen gaan. Mocht je niet tevreden zijn maak dit dan bespreekbaar. Het enige wat het medium/paragnost kan doen is de waarheid doorgeven zoals het medium/paragnost dit binnen krijgt maar er kan een verkeerde communicatie zijn die door het bespreekbaar te maken of verduidelijkt kan worden en in het mooiste geval opgelost.

De paranormale wereld is een wereld die abstract is en soms voor verrassingen zorgt en daar hebben wij allemaal mee van doen. Wij kunnen het samen mooi maken en ervan leren. In alle respect van de ene partij naar de andere. Wij doen ons best en staan voor jou klaar, met alle vragen.

Contact met mediums voor een luisterend oor

Heldervoelend, helderhorend, helderziend, helderwetend of helderruikend. Onze mediums zijn de hele dag door voor jou beschikbaar om jou te helpen met de vragen die jij hebt over de liefde, relatie, toekomst of werk. Zij helpen je met alle plezier. Wanneer jij vragen hebt over een bepaalde situatie kun je altijd bij ze terecht. Zij nemen de tijd voor je en helpen je met hun spirituele gave.

Wanneer jij een luisterend oor nodig hebt kun je altijd contact opnemen met onze mediums. Zij staan voor je klaar en helpen je graag verder. Ook wanneer jij bepaalde dingen niet begrijpt of iemand niet kan loslaten kunnen zij helpen. Zij voelen jouw energie en die van een ander en geven je dan advies op maat om zo tot de oplossing te komen. Wil jij dat een medium contact met overledenen maakt omdat jij antwoorden nodig hebt, dan is dat vaak ook mogelijk.

Je kan op verschillende manieren contact opnemen met onze mediums. Zo kun jij jouw vragen over de liefde, werk of toekomst stellen via een chat. Via een chat is het ook mogelijk om een fotoreading uit te laten voeren. Als jij levensvragen hebt kun jij deze ook aan een medium/paragnost stellen via de e-mail. Als jij graag een telefonisch contact zou willen met een medium/paragnost dan kun jij hen ook bellen. Bel, (Nederland 0909) kies de box die behoort tot het medium/paragnost met wie jij in gesprek wilt gaan en start dan het gesprek.

Contact leggen met een medium/paragnost kan op het moment dat jij dat wenst. Op het moment dat jouw levensvragen dringender worden, dan kun jij bellen, chatten of mailen. Dit zodat jij zonder problemen verder kan leven.

Mediums en het medium

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Beschikbaar
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Ingesprek
  
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.