Kan je paragnost worden?

Helaas kan je niet zomaar medium of paragnost worden, je hebt hier echt paranormale gaven voor nodig. De meeste paragnosten en mediums zijn met paranormale gaven geboren. Zij hebben een zogenoemde zesde zintuig waar zij mensen kunnen helpen met problemen of levensvragen.

Er zijn ook mensen die paranormale gaven hebben, maar niet weten wat ze er mee moeten of hoe ze er mee op moeten gaan. Meestal hebben die mensen een voorgevoel dat er iets gebeuren gaat. Zij voelen bepaalde dingen heel goed aan of zij horen stemmen die een bepaalde situatie influisteren.

Denk jij dat je paranormaal begaafd bent omdat je mediamieke gaven hebt? Weet jij niet zo goed wat je er mee moet? Lees dan gauw verder!

Mediamieke gaven/paranormale gaven

Als je kan paragnost wil worden, moet je ook leren hoe je moet luisteren naar je innerlijke stem. We hebben allemaal een innerlijke stem, maar veel mensen negeren die stem. Als je kan paragnost wil worden, moet je leren hoe je naar die stem kan luisteren. Je kan dat doen door een paar eenvoudige oefeningen, zoals het visualiseren van een plaats waar je rustig kan zijn en het stellen van vragen aan je innerlijke stem. Als je leert hoe je naar je innerlijke stem kan luisteren, zul je merken dat het makkelijker is om contact te maken met de andere wereld.

Om kan paragnost te worden, moet je ook leren hoe je moet vertrouwen op je intuïtie. Intuïtie is een innerlijke waarneming die niet afkomstig is van de normale zintuigen. Als je kan paragnost wil worden, moet je leren hoe je naar je intuïtie kan luisteren. Je kan dat doen door eenvoudige oefeningen, zoals het maken van keuzes zonder na te denken, of het visualiseren van een plaats waar je rustig kan zijn. Als je leert hoe je naar je intuïtie kan luisteren, zul je merken dat het makkelijker is om contact te maken met de andere wereld.

Wat kan ik doen om ook medium of paragnost te worden?

Het geheim is meditatie. Dankzij meditatie kan jij het perfecte ontspanningsgevoel krijgen. Als je tijdens het mediteren helemaal ontspannen bent en aan niks denkt, doe je het goed! Tijdens meditatie wordt je bewustzijn van situaties sterker en kan je heel goed aanvoelen en onderscheid maken van de gevoelens die je hebt.

Wat is de volgende stap?

Als je het mediteren onder de knie hebt kan je gaan werken aan je chakra’s. Een chakra is letterlijk een cirkel of wiel. Iedereen heeft 7 basis chakra’s de een gebruikt zijn chakra’s niet en de ander gebruikt zijn een deel van zijn chakra’s.

Alleen mensen die gevoelig zijn voor bepaalde energieën kunnen chakra’s zien, niet iedereen dus! Mensen die mediamieke gaven hebben kunnen ze wel waarnemen met hun derde oog.

Wat is een paragnost en wat doet een paragnost?

Een paragnost is iemand die door middel van zijn spirituele inzichten en mediamieke gaven mensen consulten geeft en een luisterend oor biedt. Zij kunnen contact maken met een andere dimensie dankzij hun derde oog. Vraag bijvoorbeeld medium Margje om hulp!

Iemand die mediamieke gaven heeft wordt ook wel een paragnost genoemd en goed medium. Een paragnost kan via zijn zintuigelijke waarnemingen iets te weten komen over een dierbare overledenen.

Een helderziende, ook wel paragnost genoemd, is een soort spiritueel coach die een luisterend oor biedt in een bepaalde situatie en kan bepaalde boodschappen doorgeven van dierbare overledenen. Dit kan een paragnost doen door middel van tarot kaarten lezen of contact maken met andere entiteiten.

Een paragnost is vaak in dienst bij een telefoondienst binnen een bedrijf waar meerdere paragnosten werken. Het medium wordt gebeld door mensen die levensvragen hebben over hun relatie bijvoorbeeld of ze willen een toekomst voorspelling. Een medium kan ook met zijn mediamieke gaven zorgen voor antwoorden over overleden dierbare.

Een paragnost weet door midel van zijn paranormale gave en het luisterend oor wat hij of zij biedt mensen gerust te stellen. Degene kan belangrijke informatie geven door contact te maken met andere entiteiten en het gesprek zo voeren dat het gesprek tot een goed einde komt.

Daarnaast is een paragnost werkt ook vaak op paranormale beurzen, werkt hij voor de tv, geeft een consult aan huis en kan op evenementen een consult geven. Een spiritueel coach of wel een paragnost genoemd werkt zowel thuis als op een werkvloer.

Door veel mensen wordt er nogal betwist of mensen echt zijn voorzien van een paranormale gave, maar er is genoeg werk voor een medium of paragnost. Er zijn veel mensen die zeggen dat ze paranormale gaven hebben en er zijn veel mensen die graag naar een medium gaan voor een consult.

Paranormale beurzen

Vaak worden paranormale beurzen gehouden in grote evenementen hallen. Er zijn veel verschillende stands en elke stand heeft weer andere entiteiten. Sommige thema’s komen bij elke beurs weer langs. Je kan bijvoorbeeld denken aan tarot kaarten leggen, worden vragen over kinderen beantwoord, een goed gesprek met een spiritueel adviseur of andere paranormale ervaringen.

Je kan vragen stellen over jouw eigen spirituele groei, vragen over een overleden persoon, communicatie met andere dimensies en een kaartlegging met bijvoorbeeld zodiac kaarten hoort er ook helemaal bij. Een consult met een medium die contact kan leggen met een overleden persoon wordt het vaakst gedaan.

De mediums die er werken zijn net zo divers als de beurs. Je kan denken aan paragnosten, mediums, healers, astrologen, therapeuten en gebedsgenezers. Daarnaast heb je ook nog stands die boeken verkopen, tarotkaarten of andere leuke spullen verkopen die te maken hebben met spiritualiteit.

De mediums en paragnosten die op de beurs staan geven allemaal een andere kleur aan het paranormale en iedereen heeft zijn eigen vaardigheden en paranormale gave. Dit maakt het aanbod erg afwisselend en verassend. Voor ieder wat wils!

Ervaringen

Het aanbod is erg divers en daarom zijn de ervaringen ook uiteenlopend. Sommige mensen willen zich laten genezen en voelen zich vak direct of een dag of twee erna een stuk beter. Andere mensen willen graag antwoorden op hun vragen die belangrijk voor hun zijn.

De beurs geeft een hele andere sfeer dan andere beurzen en is wellicht daarom al een reden om zo’n beurs te bezoeken. Echter, soms zijn er ook minder fijne ervaringen. het kan natuurlijk gebeuren dat je iets te horen krijgt wat je niet wilt horen.

Laat dit jou niet weerhouden om een medium te bezoeken en wij raden aan om open te staan voor een consult.

Prijzen

Aan elke beurs hangt een ander prijskaartje. Dit is afhankelijk van het aanbod en de locatie. In de meeste gevallen wordt er entree kosten gevraagd. Dit zal rond de 5 euro zijn. Voor een consult of een andere dienst zit er verschil in de prijzen.

Sommige consulten kosten maar 10 euro en sommige kosten 20 euro. Dit bepaalt de ervaren medium die op dat moment bij de stand staat vaak zelf. Soms wordt er vanuit de organisatie een maximum tarief bepaald zodat je nooit te veel betaald.

Soms worden er ook gratis diensten aangeboden zoals het bezoeken van een lezing. De meeste beurzen worden georganiseerd door Paraview. Zij hebben toezicht op de stands zodat er nette prijzen worden gevraag voor de diensten..

Is het iets voor mij?

De ene beurs is de andere niet, maar als je open staat voor andere dimensies is een paranormale beurs iets voor jou. Je bent niets verplicht op een beurs. Je kan gewoon lekker rondlopen, maar je kan ook een consult doen bij een medium met een paranormale gave.

Het rondwandelen is al een ervaring op zichzelf. Kamp je met lichamelijke klachten, heb je vragen over vorige levens of wil je graag boodschappen ontvangen van overledenen? Neem eens een kijkje bij een paranormale beurs. Of vraag het medium Mila!