Kan je paragnost worden?

Helaas kan je niet zomaar medium of paragnost worden, je hebt hier echt paranormale gaven voor nodig. De meeste paragnosten en mediums zijn met paranormale gaven geboren. Zij hebben een zogenoemde zesde zintuig waar zij mensen kunnen helpen met problemen of levensvragen.

Er zijn ook mensen die paranormale gaven hebben, maar niet weten wat ze er mee moeten of hoe ze er mee op moeten gaan. Meestal hebben die mensen een voorgevoel dat er iets gebeuren gaat. Zij voelen bepaalde dingen heel goed aan of zij horen stemmen die een bepaalde situatie influisteren.

Denk jij dat je paranormaal begaafd bent omdat je mediamieke gaven hebt? Weet jij niet zo goed wat je er mee moet? Lees dan gauw verder!

Mediamieke gaven/paranormale gaven

Als je kan paragnost wil worden, moet je ook leren hoe je moet luisteren naar je innerlijke stem. We hebben allemaal een innerlijke stem, maar veel mensen negeren die stem. Als je kan paragnost wil worden, moet je leren hoe je naar die stem kan luisteren. Je kan dat doen door een paar eenvoudige oefeningen, zoals het visualiseren van een plaats waar je rustig kan zijn en het stellen van vragen aan je innerlijke stem. Als je leert hoe je naar je innerlijke stem kan luisteren, zul je merken dat het makkelijker is om contact te maken met de andere wereld.

Om kan paragnost te worden, moet je ook leren hoe je moet vertrouwen op je intuïtie. Intuïtie is een innerlijke waarneming die niet afkomstig is van de normale zintuigen. Als je kan paragnost wil worden, moet je leren hoe je naar je intuïtie kan luisteren. Je kan dat doen door eenvoudige oefeningen, zoals het maken van keuzes zonder na te denken, of het visualiseren van een plaats waar je rustig kan zijn. Als je leert hoe je naar je intuïtie kan luisteren, zul je merken dat het makkelijker is om contact te maken met de andere wereld.

Wat kan ik doen om ook medium of paragnost te worden?

Het geheim is meditatie. Dankzij meditatie kan jij het perfecte ontspanningsgevoel krijgen. Als je tijdens het mediteren helemaal ontspannen bent en aan niks denkt, doe je het goed! Tijdens meditatie wordt je bewustzijn van situaties sterker en kan je heel goed aanvoelen en onderscheid maken van de gevoelens die je hebt.

Wat is de volgende stap?

Als je het mediteren onder de knie hebt kan je gaan werken aan je chakra’s. Een chakra is letterlijk een cirkel of wiel. Iedereen heeft 7 basis chakra’s de een gebruikt zijn chakra’s niet en de ander gebruikt zijn een deel van zijn chakra’s.

Alleen mensen die gevoelig zijn voor bepaalde energieën kunnen chakra’s zien, niet iedereen dus! Mensen die mediamieke gaven hebben kunnen ze wel waarnemen met hun derde oog.

Wat is een paragnost en wat doet een paragnost?

Een paragnost is iemand die door middel van zijn spirituele inzichten en mediamieke gaven mensen consulten geeft en een luisterend oor biedt. Zij kunnen contact maken met een andere dimensie dankzij hun derde oog. Vraag bijvoorbeeld medium Margje om hulp!

Iemand die mediamieke gaven heeft wordt ook wel een paragnost genoemd en goed medium. Een paragnost kan via zijn zintuigelijke waarnemingen iets te weten komen over een dierbare overledenen.

Een helderziende, ook wel paragnost genoemd, is een soort spiritueel coach die een luisterend oor biedt in een bepaalde situatie en kan bepaalde boodschappen doorgeven van dierbare overledenen. Dit kan een paragnost doen door middel van tarot kaarten lezen of contact maken met andere entiteiten.

Een paragnost is vaak in dienst bij een telefoondienst binnen een bedrijf waar meerdere paragnosten werken. Het medium wordt gebeld door mensen die levensvragen hebben over hun relatie bijvoorbeeld of ze willen een toekomst voorspelling. Een medium kan ook met zijn mediamieke gaven zorgen voor antwoorden over overleden dierbare.

Een paragnost weet door midel van zijn paranormale gave en het luisterend oor wat hij of zij biedt mensen gerust te stellen. Degene kan belangrijke informatie geven door contact te maken met andere entiteiten en het gesprek zo voeren dat het gesprek tot een goed einde komt.

Daarnaast is een paragnost werkt ook vaak op paranormale beurzen, werkt hij voor de tv, geeft een consult aan huis en kan op evenementen een consult geven. Een spiritueel coach of wel een paragnost genoemd werkt zowel thuis als op een werkvloer.

Door veel mensen wordt er nogal betwist of mensen echt zijn voorzien van een paranormale gave, maar er is genoeg werk voor een medium of paragnost. Er zijn veel mensen die zeggen dat ze paranormale gaven hebben en er zijn veel mensen die graag naar een medium gaan voor een consult.

Paranormale beurzen

Vaak worden paranormale beurzen gehouden in grote evenementen hallen. Er zijn veel verschillende stands en elke stand heeft weer andere entiteiten. Sommige thema’s komen bij elke beurs weer langs. Je kan bijvoorbeeld denken aan tarot kaarten leggen, worden vragen over kinderen beantwoord, een goed gesprek met een spiritueel adviseur of andere paranormale ervaringen.

Je kan vragen stellen over jouw eigen spirituele groei, vragen over een overleden persoon, communicatie met andere dimensies en een kaartlegging met bijvoorbeeld zodiac kaarten hoort er ook helemaal bij. Een consult met een medium die contact kan leggen met een overleden persoon wordt het vaakst gedaan.

De mediums die er werken zijn net zo divers als de beurs. Je kan denken aan paragnosten, mediums, healers, astrologen, therapeuten en gebedsgenezers. Daarnaast heb je ook nog stands die boeken verkopen, tarotkaarten of andere leuke spullen verkopen die te maken hebben met spiritualiteit.

De mediums en paragnosten die op de beurs staan geven allemaal een andere kleur aan het paranormale en iedereen heeft zijn eigen vaardigheden en paranormale gave. Dit maakt het aanbod erg afwisselend en verassend. Voor ieder wat wils!

Ervaringen

Het aanbod is erg divers en daarom zijn de ervaringen ook uiteenlopend. Sommige mensen willen zich laten genezen en voelen zich vak direct of een dag of twee erna een stuk beter. Andere mensen willen graag antwoorden op hun vragen die belangrijk voor hun zijn.

De beurs geeft een hele andere sfeer dan andere beurzen en is wellicht daarom al een reden om zo’n beurs te bezoeken. Echter, soms zijn er ook minder fijne ervaringen. het kan natuurlijk gebeuren dat je iets te horen krijgt wat je niet wilt horen.

Laat dit jou niet weerhouden om een medium te bezoeken en wij raden aan om open te staan voor een consult.

Prijzen

Aan elke beurs hangt een ander prijskaartje. Dit is afhankelijk van het aanbod en de locatie. In de meeste gevallen wordt er entree kosten gevraagd. Dit zal rond de 5 euro zijn. Voor een consult of een andere dienst zit er verschil in de prijzen.

Sommige consulten kosten maar 10 euro en sommige kosten 20 euro. Dit bepaalt de ervaren medium die op dat moment bij de stand staat vaak zelf. Soms wordt er vanuit de organisatie een maximum tarief bepaald zodat je nooit te veel betaald.

Soms worden er ook gratis diensten aangeboden zoals het bezoeken van een lezing. De meeste beurzen worden georganiseerd door Paraview. Zij hebben toezicht op de stands zodat er nette prijzen worden gevraag voor de diensten..

Is het iets voor mij?

De ene beurs is de andere niet, maar als je open staat voor andere dimensies is een paranormale beurs iets voor jou. Je bent niets verplicht op een beurs. Je kan gewoon lekker rondlopen, maar je kan ook een consult doen bij een medium met een paranormale gave.

Het rondwandelen is al een ervaring op zichzelf. Kamp je met lichamelijke klachten, heb je vragen over vorige levens of wil je graag boodschappen ontvangen van overledenen? Neem eens een kijkje bij een paranormale beurs. Of vraag het medium Mila!

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Beschikbaar
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Beschikbaar
 
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Beschikbaar
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Beschikbaar
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Beschikbaar
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 25 Elise
Elise
Beschikbaar
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Beschikbaar
 
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Beschikbaar
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Beschikbaar
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Beschikbaar
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Beschikbaar
  
Gespecialiseerd in: Liefdesproblemen. Relatieproblemen. Zielsverbanden. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Beschikbaar
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Ingesprek
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Ingesprek
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 04 Albert
Albert
Ingesprek
 
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Ingesprek
 
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Betty
Betty
Offline
 
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 21 Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Offline
 
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 29 Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
Offline
 
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
 
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 40 Martina
Martina
Offline
 
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.