Engelen

EngelenEngelen zijn overal om ons heen. Ieder mens heeft een Beschermengel en vele andere Engelen om zich heen om je bij te staan bij je persoonlijke groei processen.

Engelen zijn puur Goddelijk en komen uit de Oerbron, ze bestaan uit Onvoorwaardelijke liefde. En zij worden ons toegewezen door een Hogere Macht. Zij hebben geen Vrije Wil.

Engelen respecteren echter wel onze Vrije Wil, als wij onze Engelen aanroepen, kunnen zij ons veel beter beschermen, en begeleiden. Ze zijn er altijd, maar vaak wat meer op de achtergrond.

Engelen zien

Sommige mensen kunnen Engelen zien. Engelen bestaan uit pure energie, en vaak zie je dus als een lichtbol in verschillende kleuren, maar ook vaak in wit. Of lichtstralen in je ooghoek.

Andere mensen zien echt de gedaantes van Engelen. Omdat zij uit pure energie bestaan, kunnen zij elke gedaante aannemen die ze maar willen, en omdat wij een bepaald beeld van Engelen hebben (met vleugels) tonen zij zich vaak zo, om ons geen angst aan te jagen.

Engelen horen

Er zijn mensen die Engelen kunnen horen, die horen de Engelen stem tot zich spreken. Deze stem is niet met een aardse stem te vergelijken. De stem klinkt anders, en ook als de stem tot je spreekt via je gedachten, voelt het niet als jouw gedachte. Het is helder en komt ineens binnen.

Het kan ook zomaar weer weg zijn, en je kunt het niet altijd oproepen. Vaak is het net dat we op dat moment open stonden. En moet de gave van helderhoren ook in je zitten (hetzelfde geldt voor helderzien en alle andere gaven, veel mensen hebben een combinatie).

Engelen ruiken

Ja, er zijn mensen die Engelen kunnen ruiken. Dit klinkt heel erg raar. Maar Engelen laten weten dat ze er zijn d.m.v. het verspreiden van zachte bloemen geuren. Vaak roos of jasmijn, maar ook andere bloemen geuren. Het is heel subtiel, je ruikt het, en dan is het weer weg.

Engelen voelen

Je kunt voelen dat er een Engelen energie om je heen is. Je voelt een warme (of koude) energie, een energie die bekend voor komt, en waar jij je vertrouwd bij voelt. Soms kun je deze energie als een warme deken om je heen voelen slaan. Er zijn ook mensen die een hand op hun rug voelen enz.

De Engelen energie voelt heel erg sereen, zuiver, koesterend en beschermend. Ze voelt licht, en goed aan.

Engelen aanroepen

Je kunt Engelen aanroepen als je hulp nodig hebt. Sommige mensen gaan dan bidden voor energie, kracht, liefde, troost enz. Zo zijn er bijv. de Engelen der Genezing, de Engelen der Liefde, de Engelen der Hoop enz. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er bestaat een Engelen energie voor.

Brand een kaarsje, en roep de Engelen energie aan. Vraag ze om jou, of je geliefden te beschermen, te begeleiden, en te koesteren. Roep ze minstens drie keer aan, en bedank daarna altijd.

Als je creatief bezig bent, bijv. tekenen, schilderen, dansen, zingen, muziek maken enz. kun je makkelijk in contact komen met je Engelen, dit komt omdat je volledig ontspannen bent, en daardoor Open staat om inspiratie en Boodschappen te ontvangen.

Stenen om in contact te komen met de Engelen energie:

Seleniet, Angeliet, Celestien, en Angel Aura Kwarts

Wierook om in contact te komen met de Engelen energie:

Jasmijn, roos, lotus en alle bloemen geuren

© Medium Arlette