De gevolgen van een geblokkeerd hart zijn immens

De gevolgen van een geblokkeerd hart zijn immensDe gevolgen van een geblokkeerd hart zijn immens. We blokkeren ons hart praktisch elke dag, zonder er erg in te hebben. Daarnaast kunnen we het dagen, maanden, zelfs jaren achtereen blokkeren. De gevolgen van deze blokkade is immens. We doen onszelf er zoveel pijn mee en onze omgeving ook.

Als jij je hart sluit voor een ander, zijn we ons er niet van bewust dat het hart ook gesloten is voor onszelf. Denk maar aan een deur, zegt een medium van Top-Paragnosten. Als jij de deur sluit en de sleutel omdraait. Kun jij er zelf ook geen gebruik meer van maken.

Misschien vind je dat voor even fijn, maar op een gegeven moment wil je toch weer door die deur kunnen. Maar dat kan niet, die zit op slot. Zo werkt het ook met je hart. Wil je iemand buiten de deur houden, dat die niet meer naar binnen kan. Zorg dan dat die blokkade jouw eigen hart niet treft.

Ga in jezelf niet aan de haal met allerlei emoties te blijven herhalen, wat de ander je heeft aangedaan. Een deur sluiten is oké, de gevolgen er van in je aanwezig laten zijn, is niet oké. Daarmee blokkeer je namelijk ook je hart om open te staan voor jezelf.

Dat de gevolgen van een geblokkeerd hart immens kunnen zijn, ervaren wij dagelijks als medium en paragnost van Top-Paragnosten. Niemand pakt voor de gezelligheid de telefoon om ons te bellen. Allemaal schrijnende gevallen.

Gelukkig bestaat er een hulplijn, als Top-Paragnosten waar mensen direct zich mee kunnen verbinden en ook acuut hulp en ondersteuning krijgen. Waar vaak nog wordt gedacht bij spirituele hulplijnen dat dit geldklopperij is en weggegooid geld.

Weten velen, die er gebruik van hebben gemaakt of maken, wel beter. Je krijgt adequate hulp in al je levensvragen. Zit je met een gebroken hart, krijg je handvatten mee om het hart weer voor jezelf terug te pakken.

Want wat gebeurt er met een mens als die zijn hart blokkeert? Energie stroomt niet meer, waardoor het lichaam verzuurt. Het hart b=is geblokkeerd, waardoor de liefde voor jezelf geen ruimte krijgt met alle gevolgen van dien.

Je bent en wordt boos om alles wat er in je leven gebeurt. Je slapen gaat er onder lijden, je concentratie, je contacten, je werk. Maar dat is nog niet eens het allerbelangrijkste. De mens maakt zich er zelf ziek mee. Oververmoeidheid, burn out, overspannenheid het ligt allemaal op de loer.

Maar ook hartkloppingen, paniekaanvallen, terugtrekken uit contacten, het leven niet meer zien zitten, allemaal het gevolg als je je hart blokkeert voor een ander.

Dit wensen wij, spirituele hulpverleners niemand toe en daarom is ons werk, waarbij we dag en nacht bereikbaar zin, zo ongelooflijk belangrijk. We verlenen acuut hulp bij iemand die in zijn leven volledig is vastgelopen.

Bij iemand met ongelooflijk veel liefdesverdriet. Bij iemand waarbij de partner vreemd is gegaan en het vertrouwen binnen een paar seconden volledig is weggeslagen en je je hart als vanzelf blokkeert.

De gevolgen van een geblokkeerd hart zijn immens. Blijf er nooit mee rondlopen. Bel ons gerust, de hulpverleners van Top-Paragnosten, voor een gesprek om je hart weer te openen. Voor jezelf! En ook voor anderen.