DIMENSIES

DIMENSIELeven vanuit dimensie is een dingetje dat de laatste periode erg speelt, maar waar hoor jij??

Ik krijg regelmatig de vraag, in welke dimensie zit ik nu, de 3e of de 5e?
Mijn vraag standaard, wat denk je zelf.
Krijg dan meestal het antwoord in de 5e, en hoe is dat dan is dan mijn volgende vraag.
Ja dat weet ik niet dat is gewoon zo, we gaan massaal naar de 5e en nog heel even want we staan al met één voet in de 6e.
Maar wat is er gebeurd met de 4e dan, die slaan we dan ook maar massaal over, hebben we niet nodig om te groeien?

Na wat onderzoek blijkt dat slechts 23% zich bevindt in de 5e dimensie, is het erg als jij daar niet bij hoort, NEE je zit daar waar je hoort en zolang je dat stuk niet klaar hebt ga je helemaal nergens naartoe en dat geldt voor iedereen.
Is het belangrijk te weten in welke dimensie je je nu bevindt, NEE je bevindt je altijd daar waar je hoort, het maakt je niet beter of slechter dan …..

Waar staan de dimensies voor:
De 3e dimensie is leven vanuit ego, we beredeneren alles vanuit het denken, laten ons beïnvloeden door wat we zien en horen en handelen daar naar.
De 4e is de dimensie van bewust worden, in deze periode leren we dat niet alles beredeneert kan worden vanuit ego, vanuit het hoofd, maar dat er veel diepere lagen zijn die aangeraakt mogen worden, je hart gaat steeds meer spreken.
De 5e is de dimensie van bewust zijn, je leeft ego vrij, puur vanuit je hart. Vanuit deze dimensie kun je onvoorwaardelijk lief hebben, zonder restrictie van jezelf en van een ander. Van hieruit kun je ongeacht welke situatie dan ook laten zijn wat is en dankbaar zijn voor alles wat je tegenkomt. Je bent in staat het grote geheel van alles te overzien.

Als je kijkt wat er allemaal gebeurd op onze aarde, hoe we met elkaar omgaan, hebben we nog heel wat te leren, als je denkt dat het niet voor jou van toepassing is heb je een probleem, dan zit je dus nog vol in de 3e dimensie dus vanuit ego en heb je nog een hele lange weg af te leggen.

Een overgang van de ene dimensie naar de andere vraagt jaren, misschien wel eeuwen in aardse tijd.

Heb een fijne dag allemaal en geniet van de lessen die je tegenkomt, ongeacht in welke dimensie ze horen