Een unieke medicijn

Een uniek medicijnEen uniek medicijn, emotionele pijn. Als mens hebben we eigenlijk alles zelf in huis om onszelf beter te maken, en te helen, als er sprake is van pijn. Natuurlijk kan er pijn zijn door iets waarvoor specialistische hulp ingeroepen moet worden. Maar overall gezien zijn we zelf heel goed in staat zelf iets te helen.

Ik heb het over emotionele pijn, deze pijn kan ondraaglijk zijn en kunnen we ook hulp voor inroepen. Toch is ieder mens bij machte deze pijn zelf de baas te worden. We zijn zelf namelijk hiervoor het unieke medicijn. Het zijn de emoties die we ervaren en moeten verwerken. Zo worden emoties eigenlijk het medicijn om de emotionele pijn die jij ervaart, te helen en er door te groeien.

De specialistische hulp die velen inroepen bij emotionele pijn is die van mediums en paragnosten. Een goede keuze, die zijn hierin gespecialiseerd. Hulp inroepen van de topconsulenten op Top-Paragnosten, altijd doen. Maar degene die het uiteindelijk moet doen, ben jijzelf. Emotionele pijn ontstaat door verlies. Dat brengt emoties met zich mee.

Zodra we als mens iets dierbaars verliezen, in welke vorm dan ook, ervaren we emotionele pijn. We ervaren ook emotionele pijn na een ruzie, na een onaardige opmerking. Is ook een vorm van een verlies. Allemaal situaties waarbij emotionele pijn ons tart. Het verlies kan groot of klein zijn, de pijn kan er niet minder om zijn. Emotionele pijn is pijn die in de loop van de jaren minder zou moeten worden. We groeien immers als mens persoonlijk en spiritueel.

Zo bezit jij dus ook dat unieke medicijn dat emotionele pijn heet en waarmee je het zelf kunt oplossen. Je heb het allemaal, alleen wanneer ga je het zien, wanneer komt het besef, wanneer ga je het toepassen. We ervaren eerst emotionele pijn, als die er is, dan willen we van die pijn zo snel mogelijk af. Om dat op te lossen, zul je het besef moeten gaan krijgen, waardoor deze pijn is ontstaan en welke emoties het met zich meebrengt.

Zodra je je daar bewust van bent, is de volgende stap, benoemen van de emoties die jij ervaart. Dat kan boosheid zijn, verdriet, machteloosheid, onbegrip, overweldiging, je aan de kant geschoven voelen. Je verlaten voelen, of alleen. Dit zijn de emoties die jij voelt bij emotionele pijn en die jijzelf kunt helen, door middel van goede gesprekken te voeren met een medium of paragnost van Top-Paragnosten.

Die gesprekken daar heb jij baat bij. Het desbetreffende medium zal voor jou zichtbaar maken welke emoties jou aan het tarten zijn. Het medium zal je ook vertellen hoe je deze emoties kunt verwerken en loslaten. Uiteindelijk ga jij de emoties zelf ook zien en voelen. Zul jij die emoties willen opruimen uit je systeem.

Zodra jij dat in gaat zien, ben je aan het helen geslagen. Jaren kunnen mensen rond blijven lopen met een gevoel van boosheid. Ze ondermijnen hiermee hun eigen gezondheid, zonder dat ze er weet van hebben. Als je een wond aan je been hebt, wil je toch ook dat die wond verdwijnt. Het beperkt je in je leven. Hetzelfde geldt voor de emotie boosheid, of een andere negatieve emotie waar jij mee rond blijft lopen.

De impact van een ongeluk kan zo groot zijn, dat je het besef krijgt, ik ben door het oog van de naald gekropen. Ik ga vanaf nu echt leven. Datzelfde geldt voor emotionele pijn. Zodra je bij het besef komt wat jij jezelf al die jaren hebt aangedaan, ga je na het loslaten van die emotie, heel anders in het leven staan. Je waakt er voor dat iemand je nog een keer boos zal krijgen. Je pijn zal doen. Je bent gegroeid, je bent in je kracht gaan staan.

Die kracht heeft een mens nodig, dat is namelijk eigenliefde, van daaruit leven heb jij nooit meer emotionele pijn.

Medium Clarisa
Top Paragnosten