Elk vogeltje zingt zoals het is gebekt

Elk vogeltje zingt zoals het is gebektElk vogeltje zingt zoals het is gebekt. Welke toekomstvoorspelling je ook voor ogen houdt, de krachtigste voorspelling bevindt zich in je binnenwereld. Het belangrijkste doel is om écht jezelf te zijn. Ondanks alle etiketten, labels, rollen die we onszelf geven of die we krijgen, dit is het énige doel van dit aardse leven.
Er staat iets veel belangrijker en groter op het spel dan willen weten of je nog gelukkig kan worden, of je nog enige rijkdom kan vergaren. Dat is een stukje van je zuivere zelf leren kennen. Om dit wonder te laten gebeuren zal je alles moeten laten gaan, uitdagingen aangaan en stoppen met alles te willen weten en controleren.
Eindelijk jezelf bevrijden van alles wat je in de ban houdt van ego denken en identificeren met alles wat je in wezen niet bent. Je bent niet diegene die anderen zeggen dat je bent. Erken bij jezelf dat je alles wat je bent kunt ontdekken wanneer je in je hart kijkt en voelt. En dat is wie jij waarachtig bent.
Je bent niet je baan, niet je geld, niet je rollen, niet je ditjes en datjes. Je bent niet datgene wat je uit zelfbescherming hebt ontwikkeld. Je bent niet de stem van je familie, niet van je werkgever, niet van je partner, niet van je kinderen. Kijk diep in je eigen hart en onderzoek wat de stem van je familie, opvoeding, status je werkelijk laat zien en ervaren. Er is zoveel meer dan datgene wat jou verteld werd. Claim je authentieke zijn op. Niet wat al die stemmen jou vertellen om je ego te voeden of te kraken.
Waarom denk je dat je geboren bent? Iedereen en alles moet zijn eigen deel vervullen, zijn eigen lot aannemen. Zijn eigen plek innemen. Dit mag jij nu in deze uitdagende tijd gaan doen. Jouw plek innemen. Je wordt je natuurlijke zelf, niet wat gezegd wordt wie je moet zijn.
Wat een last valt van je schouders af, je creëert een leven vanuit je IK BEN, op een harmonieuze en vredevolle manier. Je hebt geen vergelijken met anderen meer nodig. Je leeft vanuit je zielsblauwdruk. Het gaat niet over de ander, wel over jou.
Onderzoek misschien welke uitdagingen je hierin ervaart. Komen ze vanuit de buitenwereld of vanuit jezelf? Wat jij betekent voor de wereld is wat jij toevoegt vanuit jouw authenticiteit en het prachtige wezen dat je bent. Breng de ware essentie van jouw ziel tot uitdrukking, dat is wat jouw zielsmissie is. Dat overstijgt status, macht, geld. Er is enkel JIJ. Dat is de rijkdom van je ziel.
Misschien erken je al een tijdje dat je je heel sterk geïdentificeerd hebt met alles wat je in je hart en je ziel niet bent. Dit kan heel confronterend en pijnlijk zijn. Alles is ervaring en het is niet te laat. Je kan de keuze maken achter je te laten om te erkennen wie je bent. Het is niet zo moeilijk als je denkt. Het vraagt enkel rust, naar binnen keren en voelen wat niet overeenstemt met de ware kleur van je ziel.
Zing je eigen lied. Het spreekwoord zegt: ‘ Elk vogeltje zingt zoals het is gebekt’.

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 49
www.miekecoigne.com