top paragnosten

Gastenboek

Paragnost Thea

Dag Thea, Hartelijk dank vr het gesprek & healing van daarnet (29/05)Het voelt goed & juist. Het is heel erg fijn dat u me bredere informatie over de ziel gaf.

Medium Jeanette

Hartelijk dank vr het gesprek van 28/05, warme groet, Myriam.

Medium Corina

Dankjewel lieve Corina.. het was kort gesprek maar voor mij krachtig! Ben midden in een verhuizing dus moet even op me centen letten maar ik waardeer je woorden enorm en Je hebt tot nu toe altijd gelijk!! Bel je snel weer terug!

Sherani

Meer dan 10 sterren waard. Alles wat je zegt klopt.
Ik wil je snel weer spreken. Hopen dat je snel weer online komt. De beste medium die er is.

Anita

Lieve Anita,
Zoals elke maand heb ik weer een hele fijne gesprek met jou gehad en je zegt alles tot in de puntjes en alles klopt en komt ook uit.
Dank je wel

Liefs Aisha

Anita

Lieve Anita , ik spreek je nu al meer dan 6 maanden en alles wat je zegt klopt . Dank je wel voor alles.
Je bent gewoon geweldig en ik spreek je gauw weer.
Veel liefs A

Duo Maria & Jan

Lieve Maria,

Bedankt voor het fijne gesprek! Ik ben erg onder de indruk van jou. Je ging razendsnel naar de kern, zonder dat ik iets bijna hoefde te vertellen. Jij wist ontzettend snel en precies te benoemen wat er was gebeurt. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik voelde mij eindelijk begrepen en geholpen. En liet je ook je verhaal vertellen, dat werkt prettig voor jou en kom je snel tot het probleem.

Zelden ben ik zo’n goede medium tegen gekomen in mijn leven. En ook ontzettend zuiver. Ook de tijdstippen wist je feilloos te aan te geven. Nu ben ik van nature wat sceptisch, maar dit was heel exact.

Een hele dikke knuffel.

Bijzondere ervaring en mens ben jij. Blij je gisteren gesproken te hebben.

En uiteraard verdien jij een mooie review!

Medium Jeanette

Beste Jeannette, ik heb echt een heel goed gesprek gehad. Je voelde me goed aan en heb me echt goed inzicht gegeven. En enorm hiermee geholpen. Lieve groetjes Monique

Medium Corina

Wat een lieve vrouw. Wist heel goed in te voelen op mijn situatie en mijn zijn. Ga je zeker vaker bellen. Heb meer vertrouwen gekregen. En il ga op die schommel zitten, en genieten! Dank je wel!!

Sherani

Hele fijne Reading. Het sloot aan bij alles wat nu gaande is en ze zei dingen wat ze niet kon weten. De zachte manier van praten en haar positieve adviezen en energie vond ik erg aangenaam. Zal zeker nog een keer bellen!!

Top paragnosten

lieve Angela wil je bedanken voor reading supper wat je zegt komt uit en klopt als een bus dank je wel vriendin Brigitte bel je snel weer xxxx

Lieve Bellers
ik ga op vakantie van 17/05 tot 26 /05
Op 27/05 sta ik weer tot jullie beschikking

Gr Astrid box 3

Medium Chantal

Lieve Chantalle, box 10. Dank je wel , zo sterk ben jij in het leggen en duiden van de kaarten. Het is exact zo gebeurd als wat jij vertelde maar dan ook precies. Dat is mij nog niet eerder overkomen iemand die zo accuraat voorspelt.. Chantalle veel dank, dikke knuffel Hanneke

Paragnost Angela

Nou Angela, wat knap dat je in slechts 5 minuutjes 9 van mijn brandende vragen zo goed kon beantwoorden! Petje af voor jou hoor!! Nu ben ik ook echt een heel stuk rustiger sinds ik jou daarnet gesproken heb. Alleen heel erg jammer dat ik jou niet eens kon bedanken voor alles dus wil ik je bij deze alsnog heel erg hartelijk bedanken. Ik voel me altijd een heel stuk rustiger nadat ik met jou gesproken heb omdat je stem al een zekere rust over mij brengt. Ik hoop hem echt ook al a.s. zaterdag te zien. Ben zeer benieuwd hoe hij zich dan gedraagt tegenover mij. Je hoort het uiteraard wel.

Warme hartegroet,

Judy xx

Top paragnosten

Wat ben je toch duidelijk zo zuiver zo eerlijk
Oprecht een heel goed medium een aanrader
Voor deze lijn geen no nonsense bel je zeker weer
Liefs Ritax

Medium Corina

Lieve corona,
Je had over zoveel gelijk!! Iknwil weer graag Met je bellen.. zag dat je net online was en nu offline. Kom je snel weer online? Je helpt me altijd zo goed!!

Medium Venus

Na de vraag voor een algemene fotoreading..kwam je meteen tot de kern, die ik in eerste instantie niet in woorden kon plaatsen. Zo fijn begrepen te worden tot in de kern! Dankjewel voor je warmte en de inzichten die je vervolgens heb doorgekregen en gegeven. Dankbaar voor dit gesprek ….liefs van Rita

Pien

Dag Pien,Hartelijk dank vr het gesprek van daarnet!! U brengt op een zeer zachte manier aan wat er echt speelt & dat is fijn !! 10 min is in deze materie wel heel erg kort,é, bel niet altijd terug want ik moet qua financiën ook wel wat opletten. Mijn vorig berichtje aan u, vind ik inderdaad nergens terug. Ik hoop dat dit berichtje u wel bereikt. Tot binnenkort, Warme groet Myriam.

Duo Maria & Jan

Superrrr geweldig medium alles klopte
Wat ze zei een aanrader voor deze lijn
Tot gauw weer

Lenie

Medium Lenie ,

Loodst je door de meest diepe donkere dalen die een mens kent in dit leven.
Een heel bijzonders mens, zij heeft een goed inlevingsvermogen, weinig woorden, geen poeha ,
zij kijkt nergens van op en zij geneest waar anderen stoppen en of het opgeven. Geneest in een
mum van tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *