Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst word!

Medium Rama

Hallo Rama, het gesprek was kort maar ik kom zeker terug op het volgende gesprek en dan zal het zeker langer duren je had het wel goed over hem,dank u . gr C

Beste Rama,

Je bent nieuw op de bellijn maar wat opviel dat je ook zowel negatief als het positief zei over de dingen,waarvoor dank.
Nu weet ik waar ik sta en het vertrouwen in je zal ik behouden,je hoort nog van mij.

DANK C

vanaf 17 april t/m 2 mei met ik afwezig
lieve warme groet paragnost Janny box 14

Medium Bo

Hoi Bo,

Heb je 2 dgn achter elkaar gebeld. Wauw wat ben jij goed en snel. Jij hebt me een heel stuk geholpen om de zaken die ik met je besproken heb eindelijk te snappen.
Je doet je beschrijving zeker eer aan.
Bo tot binnenkort, bedankt!

Alice

Francis/Esperanza

Jullie zien steeds dezelfde ontwikkelingen. Ik bel jullie al een poos vanwege een complexe relatie maar alles loopt zoals jullie voorspelden. Liefs G

Medium Lucille

Voor Lucille,
Net heb ik een heel gesprek achter de rug met Lucille. Sjonge wat een lieve vrouw…spontaan en open…duidelijk in wat zij vertelt en zij zegt dingen vanuit zichzelf..ik hoef haar niets te vragen of te vertellen en ik kon alles plaatsen. In mijn geval zal de uitkomst nog even op zich laten wachten. Maar zij heeft mij vertrouwen gegeven om door te gaan en te wachten op dat gene dat ik graag wil bereiken. Ik zal zeker nog vaker bij jou terug komen Lucille voor jouw inzicht en advies…voorlopig ga ik eerst maar eens op zoek naar die glazen bol.. 🙂 Dank je wel…! Ik zou jou zeer beslist aan willen raden om contact mee op te nemen..!! Lieve groetjes Caroline.

Medium Faraz

Lieve Faraz…dank je wel voor jouw uitleg..begrip…hulp en tips om verder te komen met mijzelf en grote liefde.
Ik kan uren met je praten over de dingen die mij bezighouden en waar jij in gespecialiseerd bent. Je weet waar je over praat. Ik hoop, op spoedig herstel van mezelf en mijn relatie.
Eigenlijk zou jij ook nog zoveel willen vertellen en zeggen om mij verder te helpen maar alles kan maar in een beperkt tijdsbestek helaas.
Ik ben ongelooflijk moe nu…maar een stuk rustiger…ik zou mensen zeker aan willen raden om contact met jou op te nemen, zodat blokkades opgeheven kunnen worden en je weer verder kan met jezelf. Liefs Caroline.

Chantal en Bas

consulten via de telefoon
Bij deze wil ik graag iets vertellen over Ingrid en haar hulp voor mijn zoontje Bas van zes.
Bas had het lastig op school en zat niet goed in zijn vel. De juf dacht zelfs aan dyslexie.
Maar mijn gevoel ( en dat is lastig uit te leggen tegenover de feiten op school) had zoiets van nee dat is het niet. Dus gaan surfen op internet. Zo kwam ik bij Ingrid. Dat sprak mij erg aan, en dus trok ik de stoute schoenen aan en belde.
Op de eerste plaats is Ingrid super sympathiek!!!!! En toen kreeg ik te horen dat mijn gevoel gelijk had, en dat mijn manneke gewoon in een lastige periode zit. Het klopt echt op de datum. Als ie niet lekker in zijn vel zit, dan pak ik de datums erbij en het klopt gewoon precies.
Ze vroeg zelf of ie in de eerste groep iets gebroken had……een arm of een been. Dat klopt inderdaad.
Bas heeft zes weken geleden weer zijn arm gebroken. Ingrid vroeg me…in het verkeer. Ja met fietsen. Dat klopte precies met zijn sterren.
Bas had cito,….en heeft het niet zo goed gedaan. Klopte ook, want precies in die periode stonden zijn sterren voor concentratie niet goed. De juf vertelde me dat hij niet zijn aandacht erbij kon houden.
Het is gewoon geweldig wat je uit je horoscoop kunt halen. Het is tevens een handig hulpmiddel als je niet weet want er met een kind aan de hand is. Je krijgt handvaten waar je iets aan hebt, en waardoor je je kind beter kan helpen.

Ingrid namens Chantal en Bas bedankt.

Medium Jeanette

dank je wel lieve jeanette, je was en bent een hele goede steun geweest voor mij. je heb heel veel twijfels weggehaald bij mij en tot nu toe is alles uit gekomen. ben je echt dankbaar daar voor . groetjes en heel veel liefs; jack.

Medium Noa

Dankjewel Lieve Noa, voor het mooie gesprek, de goede raad veel tips ivm mijn huis en de waarheden die u sprak… er klopte zoveel van wat u zei, het heefd me ook rust gebracht wat u me allemaal vertelde, uw stem doet ook heel veel rust geven, mooi dat u zo eerlijk en rechtuit bent, van harte heel veel knuffels en lieve groet, C.

Medium Angelique

je bent een topper,
alles wat je zei klopt,
ben je vanavond ook op de lijn?
wil je graag mijn verhaal doen

Medium Astrid

Lieve Astrid,

Je bent TOP! alles is uitgkomen Ik heb de baan!!
Superbedankt voor je hulp!

Anoniem

Medium Lucille

Lieve Lezers,

Ik heb voor een aantal dagen terug een consult gehad van Medium Lucille,wat een geweldig medium is deze warme vrouw ! Dit grote medium gaf mij weer vertrouwen in een situatie,waar ik allang het vertrouwen was kwijtgeraakt.En wat nog geweldiger is…haar inzichten zijn idd uitgekomen !! Binnen 3 dagen viel alles op zijn plaats,en is er weer contact met het desbetreffende persoon ! Lucille kon mij dingen vertellen,vanuit mijn eigen leven,wat zij absoluut niet kan weten,omdat ik daar nog nooit met wie dan ook over gepraat hebt…Totdat ik Lucille belde,en zij mij die dingen vertelde,waar ik nog nooit over gepraat hebt…Een topper van een medium !! Zij heeft mij de goede richting opgestuurd,met haar gidsengroep,en al snel kwam er voor mij een positieve verandering,….dat gene wat Lucille zag gebeuren,als ik op dat pad bleef lopen,dat zou dan ook uitkomen…..En het is idd uitgekomen !! Daarom wil ik graag Lucille bedanken voor haar mooie consult,en heb ik het volledige vertrouwen weer terug in die desbetreffende situatie,Hoe geweldig is dat !
Dus lieve mensen,ik raad u echt Lucille aan,als u antwoorden of inzichten wilt….het komt echt uit !! Ik ben weer gelukkig,en zie de zon weer schijnen.
Dank je wel Lucille,en dank je gidsengroep ! Je bent een geweldig lief warm mens,maar echt een gigantische topper van een medium ! Ik hoop dat je meer mensen mag blij maken,zoals jij mij blij gemaakt hebt.
Warme groet,
Jacqueline X

Medium Faith

Lieve Faith
Ik heb je vandaag voor de eerste keer gesproken ga je zeker vaker bellen. Ik begrijp niet dat je zoveel uit je kaarten kan halen door alleen een naam te geven.
Je zag ook het geheim liggen. Je kon me geen goed nieuws brengen maar ondanks dat heb ik een heel goed gesprek met je gehad nogmaals bedankt.
Heel veel liefs C

E mail adres fout!

Beste klant, U heeft een verkeerd e mail adres opgegeven voor de credits. Ook om te melden dat u de credits niet ontvangen heeft. Als een klant credits koopt met een niet juiste e mail adres dan krijgt deze ook geen e mail met een code om te bellen. Dus is het goed om wel een juiste e mail adres in te vullen!!

Vanaf zondag 23-08 tot en met 11-09 ben ik ivm me werk afwezig.

Namasté en een warme groet Paul

Lieve mensen,
van 17 -8 tot en met 6 -9 ben ik afwezig.
Hartelijke groet,
Patricia

Noa

van 8-8 tot en met 14-8
ben ik afwezig

Groet Noa

Paragnosten App!!

De paragnosten App is nu gebruiks klaar. Deze moet wel even opnieuw gedownload worden!!

Medium Fay

Vanaf woensdag 29 juli t/m 16 augustus ben ik niet aanwezig.
Vriendelijke groet medium Fay.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.