Gastenboek

Waarzegster Marion

Lieve Marion
Dank je wel voor de mooie voorspellingen die ook snel achterelkaar zijn uitgekomen ( al zag het niet zo uit dat het zou gebeuren) ….jij bent echt een topper en goed in je vak.
Zelfs 1 van beste op deze lijn …..als er weer iets van je voorspelling uitkomt ..laat ik je het weer weten ….

Esmeralda

Lieve Esmeralda,

Wat was dat een apart maar ook raak gesprek! Blij dat ik jou heb gesproken over mijn een situatie in mijn leven omtrent familie.
Je bent een warm persoon met een heel goed hart. Waar ik me prettig bij voelde is dat jij me op mijn gemak hebt gesteld en ik me ook welkom voelde. Je ziet de dingen, verleden – heden en toekomst, heel goed! Ook weet je goed in te voelen/zien op persoon. Je kaartlegging ernaast deed je overigen ook heel mooi, daar kwam hetzelfde uit wat je me eigenlijk al vertelde. Mijn hoofdpijn is aan het zakken en dankzij jou voel ik me weer happier.
Hartelijk dank, je bent een lief mens.

Liefs, anoniem

Medium Mila

Lieve Mila,
Dank voor ons fijme gesprek, vandaag kwam hij langs en jij zei hij neemt iets voor je mee!!! Jaaaaa, klopte weer helemaal, dank je wel, veel liefs

Medium Benny

Benny is echt fantastisch en spot on. Door hetgeen Benny vertelde herinnerde ik mij, dat je je nooit moet laten afremmen door vooraf negatief te denken of vooraf een invulling te geven aan het eindresultaat. Benny wist mijn foto goed te lezen en wist iets te vertellen wat ik hem zelf vooraf niet verteld heb. De meeste mediums houden een standaard praatje, bij Benny had ik dat totaal niet. Ik zal hem zeker weer eens bellen of met hem chatten voor bepaalde oefeningen waar hij over had tijdens het gesprek. Benny lijkt mij een zuiver medium die werkt vanuit het hart. Altijd zuiver blijven!

Medium Laura

Lieve Laura, bedankt voor je fijne reading, erg duidelijk en verhelderend.
Ook bedankt voor je goede advies, ik zal deze tips in de toekomst gaan proberen toe te passen.
Liefs N.

Top paragnosten

Lieve Sandra,

Bedankt voor je reading en toekomst voorspelling , bedankt dat je mijn antwoord hebt bevestigd en dat de liefde van mijn leven nog van me houd, ik geef het tijd en werk aan mijzelf leren los te laten en ik heb mijzelf lief. Hopelijk babbelen we snel weer een keertje bij, gr savannah

Esmeralda

Esmeralda is een topper, weet de dingen zo goed geweldig

Elise

Bijna maandelijks bel ik met lieve Elise. Als ik mij ellendig voel of onzeker weet zij met haar warmte mij weer op te beuren. Ik voel mij altijd wat zekerder over mijn toekomst en over mijn eigen kracht nadat ik haar heb gesproken. Aanrader dus

Medium Anita

Bedankt voor het fijne gesprek. Bel zeker nog een keer weer. En bedankt voor de tips die ga ik zeker toepassen.

Medium Corina

Lieve corina,

Ik heb net een heel fijn consult bij jou gehad, het was fijn om te horen dan mijn overleden opa bij mij is en veel dingen aan mij kon door geven, alles klopte en ik was heel verbaast hoe goed jij mij kon vertellen waar ik steeds tegen aanloop in het leven, ik heb zeker weer vertrouwen in de toekomst heel erg bedankt.

Medium Corina

Heel fijn gesprek, de dingen die ze zei kloppen naar mijn gevoel, goed advies en prettige gesprekspartner.

Life Coach Gladys

Wat een topper! Heeft het bij het juiste eind en zegt woorden die ze niet kan weten.
Heeft mij enorm gerustgesteld en weer energie gegeven.
Een aanrader!

Medium Martina

Lieve Martina,
Dank je wel voor je mooie en duidelijke Reading .
Ik ben zo blij met jou en mijn minuten waren op vandaar dat ons gesprek afbrak . Je hoort weer gauw van mij.
Veel liefs A

Paragnost Jeff

Jeff, echt een fijn persoon om mij te praten. Is heel erg stipt, voelt direct aan wat de situatie is. Wist bv mijn leeftijd te vertellen zonder dat ik het benoemd had. Toekomst voorspellen doet hij op de maand en nu maar hopen dat het uitkomt! Bedankt Jeff voor de fijne Reading!

Medium Sandra

Lieve Sandra ik ben zo dankbaar dat ik je heb gebeld en dat ik nu gerust verder kan waar ik vast liep en er ook een last van me schouders is ik ga u zeker nog een keer Bellen als ik u hulp en advies nodig heb zoals ik dat zei aan de telefoon u bent een top vrouw!

Groetjes J.

Medium Laura

Laura,

Heel erg bedankt voor de healing, zeker voor herhaling vatbaar!

Groetjes, M…

Medium Krystal

Hey Krystal ,
ben je dankbaar voor je zuiver in voelen en je inzichten .
Je hebt al vele dingen gezegd die ik erna heb mogen ervaren.
Jij bent echt een top paragnost
Dank je

Elena

Hele fijne medium! Ik heb van het weekend enorm fijn met je kunnen praten. Alles wat je vertelde kon ik plaatsen, waardoor ik overtuigd ben dat de voorspellingen uitkomen. Ik hou je op de hoogte.

Groetjes Anita

Medium Dalia

Dalia is in een woord geweldig! Haar inzichten zijn puur en zuiver en met veel liefde helpt ze jou verder op pad. Telkens bleken haar inzichten (achteraf) helemaal te kloppen. Zij weet feilloos in te voelen op jouw situatie en op de mensen om je heen. Het verbaast me telkens hoe zij in staat is om complete karakters / personen tot in detail te benoemen en in te schatten. Dalia is een absolute parel op deze lijn!

Medium Maria

Lieve Maria, Gisteren was ik nog in zak en as. Ik was droef, moe en mijn hoofd vol gedachten…K was mezelf nie. Vandaag ben ik een ander mens, terug in mijn kracht dankzij jouw hulp! Je hebt al mijn blokkades weggenomen net zoals je hebt beloofd.! Wat ben je goed!Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *