Gastenboek

Medium Martina

Lieve Martina,
Dank je wel voor je mooie en duidelijke Reading .
Ik ben zo blij met jou en mijn minuten waren op vandaar dat ons gesprek afbrak . Je hoort weer gauw van mij.
Veel liefs A

Paragnost Jeff

Jeff, echt een fijn persoon om mij te praten. Is heel erg stipt, voelt direct aan wat de situatie is. Wist bv mijn leeftijd te vertellen zonder dat ik het benoemd had. Toekomst voorspellen doet hij op de maand en nu maar hopen dat het uitkomt! Bedankt Jeff voor de fijne Reading!

Medium Sandra

Lieve Sandra ik ben zo dankbaar dat ik je heb gebeld en dat ik nu gerust verder kan waar ik vast liep en er ook een last van me schouders is ik ga u zeker nog een keer Bellen als ik u hulp en advies nodig heb zoals ik dat zei aan de telefoon u bent een top vrouw!

Groetjes J.

Medium Laura

Laura,

Heel erg bedankt voor de healing, zeker voor herhaling vatbaar!

Groetjes, M…

Medium Krystal

Hey Krystal ,
ben je dankbaar voor je zuiver in voelen en je inzichten .
Je hebt al vele dingen gezegd die ik erna heb mogen ervaren.
Jij bent echt een top paragnost
Dank je

Elena

Hele fijne medium! Ik heb van het weekend enorm fijn met je kunnen praten. Alles wat je vertelde kon ik plaatsen, waardoor ik overtuigd ben dat de voorspellingen uitkomen. Ik hou je op de hoogte.

Groetjes Anita

Medium Dalia

Dalia is in een woord geweldig! Haar inzichten zijn puur en zuiver en met veel liefde helpt ze jou verder op pad. Telkens bleken haar inzichten (achteraf) helemaal te kloppen. Zij weet feilloos in te voelen op jouw situatie en op de mensen om je heen. Het verbaast me telkens hoe zij in staat is om complete karakters / personen tot in detail te benoemen en in te schatten. Dalia is een absolute parel op deze lijn!

Medium Maria

Lieve Maria, Gisteren was ik nog in zak en as. Ik was droef, moe en mijn hoofd vol gedachten…K was mezelf nie. Vandaag ben ik een ander mens, terug in mijn kracht dankzij jouw hulp! Je hebt al mijn blokkades weggenomen net zoals je hebt beloofd.! Wat ben je goed!Dankjewel!

1 27 28 29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *