Gastenboek

Medium Gowena

Hartelijk dank Gowena, voor het geweldige consult afgelopen week. Ik ben er nog van onder de indruk. To the point en meer. Alles klopte. Kon niet beter. Je hebt me op een hele keurige wijze wakker geschud en advies gegeven.. Ik ga er zeker iets mee doen.Voel me al stukken beter! Je bent een wijze warme vrouw. Nogmaals dank voor je luisterend oor en hulp. Tot de volgende keer.

Medium Corina

Dankjewel Corina. Voor het fijne gesprek en ik ga je adviezen opvolgen. Ik ga in mijn kracht komen.

Medium Krystal

Lieve krystal,
Top !!op vlak van invoelen en tijdaanduiding
To the point .
Dat doen er niet veel na

Esmeralda

Lieve Esmeralda,

Wat ben jij een topper. Deze week de jaarlegging voor 2021 gedaan bij jou. Echt super hoe jij invoelt en in alle rust alles uitlegt. Kortom echt een aanrader voor een ieder die benieuwd is naar het nieuwe jaar.

Bedankt voor al jou rust en liefde die je geeft tijdens een sessie. Dikke kus van Marjolein

Medium Diana

Lieve Diana,

Bedankt voor je fijne liefdevolle gesprek.
Alles wat je zei klopte.. Jou gevoel zat goed!

Heel veel liefs Mariska x

Medium Gowena

Lieve Gowena. Ik wil je oprecht bedanken voor jouw overweldigend en eerlijke gesprek en je luisterend oor. Je bent super! Je voelde mijn energie perfect aan zonder ik jou ook maar iets vertelde. Jij hebt me de bevestinging en de kracht gegeven zodat ik weer verder durf en kan op mijn pad. Bedankt !! Liefs Diana

Medium Laura

lieve Laura,

en weer was je er voor mij toen het niet lekker ging, je voorspellingen zijn niet alleen spatzuiver, je inzichten to the point en helder. Fantastisch hoe jij je kaarten interpreteert, ik kan er weer tegen, dank je wel, dikke kusss die andere blonde

Medium Maria

Hey hallo Maria, wat een geweldige hulp ben jij.
Zo voor de mens vooruit te helpen, met al je eerlijkheid.
Ik ben een totaal ander mens geworden, sinds ik je ken.
Hoe je mensen hun blokkades kan weghalen, tis ongslooijk.
Nooit heb ik rust gekend, behalve nu.
Je bent een lieve schat.

Groet, Monique

Medium Diana

Lieve Diana, dankuwel voor het fijne gesprek; duidelijk, to the point, liefdevol & met inzichten in reden. U bent een deskundige lieverd!

Elise

Hallo Elise,
Ik heb soms een beetje voelen dat iemand persoon aan het gesprek ik kan net als in hun gedachten wat mij antwoord op mijn vraag gehad, die klopt vaak van wel dat ik had voordat mijn gevoel.
En ik voel me vaak dat een persoon die ik niet zie naast mij stond soms paar meer personen die ik niet zie. Maar ik weet niet wie was de persoon van hun geest.

Paragnost Bernadette

Lieve Barnadette,

Ik bel jou sinds kort op en ik zie heel snel resultaten.
U luistert heel goed naar mijn situatie en geeft mij daarbij tips. U probeert mij op allerlei gebieden te helpen. Ik ben je erg dankbaar dat ik u tegen bent gekomen. U bent heel open, oprecht en eerlijk, en ik vind het altijd leuk om met u te praten. Ik krijg ook altijd antwoord op mijn vraag of vragen.
U doet u werk uit u hart.

Liefs Andjeli

Elise

Lieve Elise,
Ik bel je al een tijdje met grote regelmaat. En dat helpt me enorm met de situatie waarin ik zit en die me met grote regelmaat volledig uit balans haalt..Je hebt een luisterend oor, geeft me inzichten voor mezelf en de degene die me zo uit balans weet te halen. En je wijst me op wat ik zelf kan doen, ook voor mijn dochter. Je draait er niet omheen en toch geef je me iedere keer weer een positief gevoel. Dankjewel voor al je hulp, steun en begrip. Ik waardeer de gesprekken met jou enorm!
liefs A.

Medium Gowena

Lieve Gowena bedankt voor het fijne gesprek, je bent een lieve dame, je geeft goeie advies, ik hoop dat je voorspellingen uitkomen, en ik spreek jou snel weer

Medium Gowena

Hoii, je bent een super lieve dame, je hebt mij goeie raad gegeven, ik spreek je zeker nog eens! Echt een aanrader xxx

Medium Anja

Bedankt Anja voor het plezierige gesprek.
Prettige stem, super inzichten en goede adviezen.
Kortom: Top en een echte aanrader!
Tot de volgende keer. Liefs Jantine

Medium Corina

Beste Corina, vanavond heb ik u voor het eerst gebeld en uw reading was in een woord geweldig. Alles wat u heeft gezegd was treffend en waar. In feite werd alles bevestigd en ik voel me door uw energie, stem en zuivere inzichten weer helemaal in mijn kracht gezet.
U bent ook een hele lieve en sympathieke dame .

Medium Amy

hoi Amy

Dank voor het mooie consult. Je weet treffend te verwoorden wat er aan de hand is. En geeft ook handvatten hoe of ik daar mee om kan gaan.
Dat geeft mij weer moed en doorzettingsvermogen om daar verder mee aan de slag te gaan.
Je doet het werk oprecht en vanuit het hart. Heel fijn.
Tot de volgende keer weer.
hartelijke groetjes Monique

Esmeralda

Wat een topper, half jaar geleden over een kwestie gebeld waarin je heel gedetailleerd een beschrijving deed wat ik kon verwacht, kleine en grote feiten en voorspellingen, allemaal uitgekomen. Vandaag bel ik je weer en gelukkig ligt het deze rit allemaal eindelijk dichterbij en in de afronding. Ik maak me totaal geen zorgen of wat je zegt uitkomt. Dankje kanjer!

Medium Corina

Hai corina, het was een heel mooi verhelderend gesprek met u, en we kwamen met zoveel dingen overeen, u bent een geweldige medium die zegt waar t omgaat en opstaat dus rechtuit, en eerlijk gewoon, en ook heel hartelijk en fijn bent u om te praten enzo. Ik vond t een geweldig consult met u, dank u nogmaals voor de inspirerende woorden van u. Veel liefs

Waarzegster Marion

Lieve Marion, je bent een schat. Geweldig hoe je altijd gelijk de energie oppakt en mij alles kan vertellen over de situatie of de persoon. Altijd helder, to the point en point on en je hebt heerlijke humor! Je voorspellingen zijn altijd uitgekomen en ben daar jou super dankbaar daarvoor.
Liefs & hug, Esmee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *