Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst word!

Elise

Lieve Elise alweer is er iets uitgekomen
Geweldig je bent zo zuiver goed medium
Ik bel je gauw weer groetjes.

Medium Corina

Beste Corina,
Wauw! Wat ben ik dankbaar voor het gesprek van gisteren.
Je kon precies beschrijven wat er gaande was. Zonder oordeel.
Waar ik voor het gesprek veel onrust, twijfel en onzekerheid voelde, voelde ik me na het gesprek met jou rustig en weer in mijn kracht komen! Ik ben de leider
Ik bel je zeker nog eens!

Amber

Lieve Amber,. 20-06-2021
( Mijn belminuten waren net op dus dan schrijf ik je maar dit berichtje).
Bedankt dat je mij net een zetje in de goede richting hebt gegeven.Ik moet wat harder naar hem zijn…mijn grenzen trekken ook….dat hij zijn chagrijnige buien niet op mij uit…maar gewoon thuis laat .Wil dat dit nu een keerpunt word op naar een mooiere toekomst… dankjewel xxx
Liefs Bianca

Top paragnosten

18 juni 2021; Zojuist gesproken met Martina; ik had een duidelijke vraag over wonen en Martina heeft me zeker goede adviezen en antwoorden gegeven hierover.
Ik kan Martina echt aanbevelen. Dank je wel Martina.
Vriendelijke groet, Elly

Medium Corina

Beste Corina, ik heb u voor de tweede keer gebeld na een half jaar en toen heb ik een review voor u geschreven en nu dus weer. Ik was weer sterk onder de indruk van wat u allemaal doorkreeg via mijn en uw gidsen. Alles klopte gewoon als een bus. Ik ben onze gidsen heel dankbaar en uw kwaliteiten als medium zijn ook enorm goed. U hebt een mooie verbinding met hierboven.

Medium Diana

Een vriendin adviseerde me om jou te bellen. En wauw Diana ik sprak jou gisteren voor het eerst. Maar wat heb jij een unieke gave zeg!! Zonder enige info over mijn hond begon jij al te vertellen. Je hebt me enorm gerustgesteld en ben ervan overtuigd dat alles goed gaat komen. Diana je bent een aanrader! Liefs Fellow

Paragnost Shanti

Lieve Shanti,
Wat ben ik blij met jou! Je bent een geweldige, inlevende vrouw die telkens de kern van de zaak weet te benoemen zonder zweverigheid. Je voelt zaken enorm goed aan, laat een ander in zijn waarde en durft ook een spiegel voor te houden.
Je interpretatie van hetgeen, vaak onbewust, gaande is, komt telkens uit.
Ik kan jou alleen maar aanraden.
Tot snel weer!
Liefs,
E.

Medium Laura

Altijd erg fijn om met Laura te spreken.
Heeft mij veel positiviteit en opheldering opgeleverd in vervelende tijden
Groet
N

Medium Diana

Diana ik sprak jou vandaag voor het eerst.
Maar wat heb jij enorme mooie gave. Meteen kon jij de situatie waarin ik momenteel met hond zit zonder iets gezegd te hebben correct beschrijven . Je stelde me meteen gerust dat alles met mijn hondenkind weer goed gaat komen. Diana is zeker een aanrader! Super bedankt Diana.

Veel liefs Fellow

Waarzegster Marion

Lieve Marion,

Inmiddels spreek ik u nu al heel wat jaren en telkens heeft u het weer bij het juiste eind. Geen vraag is u te gek. Of het nu de liefde, werk of mijn hond betreft altijd stelt u mij weer gerust met u goede adviezen en voorspellingen. Marion je bent een topper! Dankjewel voor alles.

Liefs N en F

Paragnost Bernadette

Bernadette, sinds dat ik jou mijn verhaal heb verteld is mijn leven veranderd.
Je hebt mij laten zien hoe ik mijzelf had weggecijferd, dat ik zoveel voor anderen bezig was dat ik me zelf was vergeten.

Door jou ben ik anders gaan kijken naar mijzelf mijn leven en anderen.
Jij hebt me geleerd om mij zelf weer te zijn!

Je kan geweldig luisteren, en leeft fantastisch mee met mij daarom begrijp je mij zo goed en zijn jou adviezen zeer passend voor mij.

Hartelijk bedankt!

Medium Olivia

Net met Olivia gesproken, en wat een goede reading was dit! Heel erg bedankt ik voel mij een heel stuk beter!

Volgende keer kom ik als ik hulp nodig heb weer bij u langs!

Medium Mila

Lieve mila weer erg bedankt voor je gesprek je wist het weer erg goed te zeggen en had weer gelijk over alles tot snel weer lieve groetjes van mij

Paragnost Bernadette

Hi Bernadette,

Ik sprak jou en de verbinding viel weg, ik probeerde je nog 2x te bellen maar je was alweer snel in gesprek.
Ons gesprek over mijn werk, spiritualiteit en de man die op mijn pad ligt. Heel vervelend dat de verbinding was weggevallen maar ik neem weer contact met je op. Bedankt voor je fijne consult en al je waarheden, je zit er goed scherp bovenop. Hartelijk dank. XxJoan

Top paragnosten

Paragnost Shanti,
Box 21
Vrijdag 4 juni 2021.

Lieve Shanti, wat hadden wij een bijzonder gesprek, je maakt contact op zielsniveau, het was ontroerend en ik heb veel nieuws gekregen.

Ik bel je binnenkort.
Groetjes, Caroline.

Medium Laura

Lieve Laura, mooi mens. Wat een fijn gesprek hebben wij gehad. Je bent eerlijk, zuiver in de dingen die je zegt en je voelt bijzonder veel. Zaken, die je niet van tevoren weet, breng je naar voren. Het is verbijsterend wat er allemaal voorbij komt. Ik dank je met heel mijn hart voor deze telefonische ontmoeting, wonderen bestaan nog.
Veel liefs.

Paragnost Shanti

Lieve Shanti
Wat heb je mij al vele keren goed geholpen.en alles komt uit of is uitgekomen. Zo een warm.mens met liefde en passie vh vak. Als ik je nodig heb kom ik op de site en kijk of je er bent. Ben je afwezig kijk ik later nog eens een lief mens duidelijk liefdevol en zo een goede punt op de plaats. Je bent onwijs goed en waardeer ik enorm.
Liefs annette het A.vrouwtje

Medium Amy

Lieve Amy,
Bedankt voor alles! Je hebt een mooie, rustige stem en wijze raad.

Liefs,
Amy

Paragnost Shanti

Lieve Shanti box21,
Elke als ik jou bel dan geeft mij dat weer zoveel helderheid, rust en energie! Je integriteit en intuïtie maakt dat ik je advies zeer kan waarderen en vertrouwen.
Dankjewel, en tot snel!
Rob

Medium Corina

Corina, wat een fijn gesprek, ik heb nu veel meer duidelijkheid en weet wat ik moet doen.
Ik werd heel emotioneel van alles wat je zei. Zo herkenbaar allemaal een mooie lezing, heel fijn gesprek
Voor herhaling vatbaar.
Heel erg bedankt,
Floor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.