Gastenboek

Paragnost Lisa

Ik kan Lisa zeker aanraden. Ze voelt de dingen heel goed aan zonder zelf met info te komen. Zeker een aanrader om haar eens te bellen. Ze luistert goed, weet meteen tot de kern te komen zonder info vooraf. Ik vind Lisa absoluut een topper op deze lijn.

Medium Yvonne

Voor medium Yvonne box 27. Lieve Yvonne, zoveel dank voor jouw kijken , jouw zien, jouw voelen en invoelen bij de vele problemen die er op mijn pad komen en gaan is niet in woorden te beschrijven. Wat je ziet is helder en zuiver en jouw Zien is een grote steun voor mij, je stuurt mij en je bevestigt mij en je zorgt ook dat ik kom waar ik wezen moet en dat zowel zakelijk als prive. Het was deze week dat je zei het gaat goed en het komt goed en ja hoor gisteren bevestiging van wat jij gezien had, dit keer op zakelijk gebied. Yvonne, een dikke knuffel voor je betrokkenheid, je zorg en je toewijding ik kan het niet anders zeggen, je bent een hele mooie ervaren zienet die alles nog eens nagaat voordat je antwoord geeft na eerst goed te kijken en te voelen, je bent echt toegewijd en je inzichten, je horen en je voelen en helderzien komen vanuit je hart. En dat alles zonder kaarten, een echte Ziener ben je. dankbaar dat je er bent. liefs .

Medium Olivia

Dag Olivia,

Dank je wel voor je wijze worden en inzichten en ook het geven van tips waarmee je negatieve energie terug kan sturen , het boek en het zeezout. En vooral het terug zetten in me eigen kracht.

Medium Margje

Een fijn consult. Margje durft duidelijk te zijn en diepere lagen aan te boren zonder lang van stof te worden of zweverigs te zijn. Daar heb je wat aan.

Medium Laura

Laura is ontzettend goed met Tarot kaarten en Reiki. Onlangs mocht ik een behandeling op afstand van haar ontvangen. Dit heeft voor een duidelijke vermindering van pijnklachten gezorgd. Ook heeft ze in het verleden voor mij Tarot kaarten gelegd en horoscoop gemaakt. Haar voorspellingen waren super goed. Ook is ze heel direct en ontzettend eerlijk. Echt een aanrader!!!!

Spiritueel coach Sky

Lieve Sky, ineens werd de verbinding verbroken, maar wat hadden wij een mooi gesprek, je hebt me zoveel inzichten gegeven alsof alles op zijn plaats viel. Heel dankbaar voor dit gesprek, ik ga je adviezen opvolgen en meer voor mezelf staan. Beterschap voor jou, liefs Jeanette.

Paragnost Shanti

Lieve Shanti,
Je bent een aanwinst op deze lijn , wat jij zegt komt ook uit top voorspellingen . Je bent lief , direct en ik leer heel veel van jou.
Dankjewel voor je oprechte consult ik hang altijd op met een glimlach.
Vanavond romantische soep op het menu

Jo An

Jo an! Jij die zodra je na een hele tijd, precies onze namen weet, het hele verhaal nog feilloos weet en jij die in alles wat je zegt, precies goed zit. Alles wat je zegt is precies zo gebeurd en blijft zo gebeuren. De situaties die je aanvoelt, die soms zo vaag lijken, kloppen vervolgens als het gebeurd helemaal! Heel knap! Buiten dit alles moeten we vaak lachen ook al is de situatie niet altijd even leuk, je hebt zo’n fijne energie. Ik heb je adviezen altijd gevolgd, dat blijf ik doen. Dankjewel xx tot snel

Medium Laura

Lieve Laura, puur oprecht en doortassent wat ben ik blij met jou, je bent een voorbeeld voor velen, je doorziet al gauw wat het probleem is en jouw voorspellingen en oplossingen zijn helder en eerlijk. Dank daarvoor, liefs van de Rode fiat dame

Medium Mila

Mila, ik heb weer wat meer positieve verwachtingen door jou. Je was erg duidelijk en zeker! Dank je wel en ik hou je op de hoogte… ☺️

Medium Richard

ik heb juist medium richard gesproken tis echt een zachte man recht uit heeft me echt paar punten attent op gemaakt om dat te doen ik ben je dankbaar beste richard ik ga je zeker nog bellen deze persoon voelt echt goed ik bel je zeker nog terug liefs vicky hoop dat je eens mailtje stuurt richard lucht op met jou te praten

Paragnost Shanti

Stukje bij beetje komt alles uit wat Shanti zegt, zij is echt steengoed!

Paragnost Shanti

Shanti, nadat we gesproken hadden kwam hij zomaar op de chat. Was positiever, weer wat meer verbinding en hij was blij verrast dat ik onverwachts naar het optreden was gekomen. Voelt zich niet specifiek moe maar misschien is dat ontkenning. Fijn dat jij mij uit mijn nare gevoel kon halen, je bent een steun!

Paragnost Bernadette

Ik kan iedereen zeer zeker Bernadette aanraden. Wat een geweldig medium. Zo puur, zuiver en ze kan heel goed invoelen en dingen beschrijven. Ik vind haar echt de beste op deze lijn. Een medium zoals Bernadette zijn schaars te vinden. Ze heeft maar weinig info nodig om tot de kern te komen. Absoluut 10 sterren waard.

Medium Anja

Beste Anja, hartelijk dank voor uw goede consult. Alles wat u zei klopte als een bus en u kunt personen en situaties juist beschrijven.

Paragnost Bernadette

Ik las zojuist een review van J. 06-10-2020 en dat beschrijft precies wat ik ook voel !!
Dit is de 2e keer dat ik Bernadette spreek. Zij is heel erg snel met invoelen en fantastisch mooi met uitleggen. Het komt heel erg binnen met wat zij zegt en ook precies zoals ik het voel en zie. Ik krijg bijzondere tips van haar mee en voel mij zo begrepen door haar. Echt een absolute aanrader om haar te spreken. Tot de volgende keer weer Bernadette, jij bent top! X Do

Medium Olivia

Hallo Olivia,

Dank je wel voor het fijne consult van zojuist. Je wist gelijk mijn werksituatie te benoemen en wat er speelt op de werkvloer. Top! Dank je wel.

Groetjes F.

Top paragnosten

Ik las zojuist een review van 06-10-2020 en dat beschrijft precies wat ik ook voel !!
Dit is de 2e keer dat ik Bernadette spreek. Zij is heel erg snel met invoelen en fantastisch mooi met uitleggen. Het komt heel erg binnen met wat zij zegt en ook precies zoals ik het voel en zie. Ik krijg bijzondere tips van haar mee en voel mij zo begrepen door haar. Echt een absolute aanrader om haar te spreken. Tot de volgende keer weer Bernadette, jij bent top! X Do

Elise

Lieve Elise,

Al heel lang ben je mijn steun en toeverlaat met jou bijzondere gave. Jij krijgt dingen helder door en ben daarin ook duidelijk naar mij toe en zit er nooit naast.
Je bent een mooie, lieve, warme vrouw en een oprecht medium. Echt een aanrader op deze lijn…..

Elise, ik bel jou snel weer en zie er nu al weer naar uit. Bedankt voor al jou mooie boodschappen.

Heel veel liefs,

Elise

Een grote lieverd met een warm hart.
Hoe vaak je ook dezelfde vraag stelt ze blijft bij haar antwoord.
Een Power vrouw op en top!
Lieve Elise, dank je wel dat je mijn tranen droogt en mij troost als ik weer helemaal verdwaald ben in pijn en onmogelijk veel verdriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *