Gastenboek

Medium Jeanette

Lieve Jeanette,

Ik heb je een poos geleden gebeld met vragen over werk en liefde problemen.
Je hebt me toen dingen verteld waarvan ik zoiets had hoe kun je dit weten.
Je hebt me gehoord en gevoelt wat ik enorm waardeer en nu uiteindelijk door je goede advies heel veel aan heb gehad en is uitgekomen.
Ik heb me er overheen kunnen zetten dankzij jouw hulp.

Heel erg bedankt voor al je hulp.

Ik ga je zeker snel weer bellen binnenkort.

Liefs Celine

Medium Maria

Lieve maria, was onzeker over bepaalde dingen, jij heb me weer gerustgesteld zoals gewoonlijk, het is zo fijn dat jij in de toekomst kan kijken er zijn zoveel dingen uitgekomen die jij had voorspeld je heb het altijd aan het goede end,daarbij zet je me altijd terug weer in mijn kracht.word altijd weer positief van jou het heeft iets magisch als ik jou heb gebeld dankjewel maria xx

Paragnost Marco

Vandaag heb ik een heel fijn gesprek gehad met jou waarin ik ontzettend veel steun en liefde heb mogen voelen. Je begreep mij zo goed waardoor ik mij nu veel minder alleen voel. Heel mooi dat je alles zo goed begrijpt en mij dat zo goed kon uitleggen. Heel erg bedankt voor dit gesprek en blijf aub doorgaan om mensen te helpen.

Lieve groetjes Marit

Paragnost Shanti

Heel dankbaar voor mijn gesprekken met Shanti! Tot nu toe komen de voorspellingen uit. Als ik haar spreek geeft zij mij weer vertrouwen, kracht en advies en kan ik weer verder op mijn pad. Veel liefs

Top paragnosten

Mila, 2 voorspellingen zijn uitgekomen!
Nu de rest nog…. Hartelijk dank!

Medium Maria

Lieve Maria. Bedankt voor de tijd wat je voor me nam. Keer op keer sla je de spijker op zijn kop! Je bent 1 van de beste hier op de lijn, mooi oprecht mens!

Liefs Mara.

Paragnost Bernadette

Wauw wat is dit een leuke vrouw en wat kon zij mij veel vertellen. Ook over mijzelf zag ze dingen die ze niet kon weten. Ik belde haar over mij en een ander persoon. Ook hem kon ze geweldig beschrijven. Voor mij is alles duidelijk nu. Ze heeft mij handvatten gegeven waar ik iets mee kan, maar ook de inzichten die ik nodig had. Ze legde haarfijn uit hoe de vork in de steel zit. Deze vrouw is echt een enorme aanrader.. Bernadette….enorm bedankt! Jou ga ik vaker bellen

Cleopatra

Bedankt voor d reading. Wat u zei is uitgekomen. Nogmaals bedankt. Top! Gr. Amalia

Medium Rosali

Wow hele rake beschrijvingen geeft Rosali en dan pikt ze vaak ook nog dingen op die je niet vraagt maar wel spelen. Wat een fijne dame, een aanwinst op de site!

Waarzegster Marion

Marion maakt mij instant blij, geeft fijne adviezen en haar voorspellingen komen uit!
Bedankt voor je regelmatige pep talk!
Liefs

Medium Corina

Lieve Corina box 46

Wat hebben wij gisteren een ontzettend fijn gesprek gehad.
Wat wist je precies maar dan ook precies alles te benoemen.
Je kon in detail vertellen wat er allemaal speelt en ook welke kant het op gaat. Ook heel mooi dat je in beelden spreekt.

Ook de zin , wat ” ze heeft gezaaid zal ze nu oogsten” !
Precies de spijker op de kop!

Ik ga ook je adviezen zeker opvolgen. En zal je zeker te weten nogmaals bellen! Ik adviseer iedereen om corina te contacten want ze voelt, ziet en krijgt alles heel helder door ….

Liefs xxx

Medium Jeanette

Lieve Jeanette,

Bedankt voor jouw lieve zachte en ingevende gesprek.
Jij hebt dingen aan het licht gebracht waar ik zelf nooit (en andere consulenten ook niet) bij stil heb gestaan en wat inderdaad klopte.

Het stukje wat jij zei over mijn werk heb ik aan gewerkt en het gaat veel beter.

En waar ik het meest blij om ben is dat jij mij zo veel hebt kunnen helpen tussen mij en mijn zoon daar zal ik je altijd dankbaar voor zijn.

Heel veel liefs,

Laura

Paragnost Shanti

Lieverd bedankt weer, sorry mijn telefoon viel uit.
Ik bel je natuurlijk eind maart.

X
Jolanda

Medium Daniël

Beste Daniel,
Hoe jij mij hebt geholpen is niet te beschrijven. De dingen die je wist waren echt bijzonder, ben nogsteeds emotioneel en vooral dankbaar. Als medium vraag ik niet snel om hulp bij mede mediums maar thank god i did. ABSOLUTE AANRADER.

Groeten Jake

Jo An

Lieve Jo An, wat een steun vanaf het begin van mijn situatie. Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd naar de ontwikkelingen in mijn situatie die jij telkens zo helder ziet. Tot nu toe heb je het altijd bij het juiste eind gehad. Dankjewel daarvoor.

Spiritueel coach Sky

Lieve Sky, een echte steun ben je. Ik denk te weten waarom mijn telefoon telkens wegvalt. Hij is gisteren officieel overleden tijdens ons gesprek. Ik bel je vandeweek nog even om ons gesprek af te maken. Telkens heb je gelijk en zie je wat te doen. Hoe moeilijk ook soms. Ik spreek je snel, liefs Tam

Medium Laura

Niet normaal! Laura ziet en voelt alles, het komt gewoon uit haar. Ze kan niet alleen in het verleden, maar ook ver in de toekomst kijken. Ik sta echt versteld. De enige waarvan ik dacht, ja zij spreekt echt vanuit de waarheid want die voel je. Haar woorden dringen diep door, ze heeft een hele mooie rustige energie en is heel fijn om mee te praten. Zeker weten, mijn favoriet.

Medium Richard

Richard ik voel mij zeer vereerd dat ik iemand als u heb mogen spreken. Ik zat met best wat vragen. U heeft mij zeer nauwkeurig met veel oprechtheid en liefde geholpen. Dit heb ik heel duidelijk kunnen aanvoelen. Ik dank u hartelijk.

Jo An

Lieve Jo An,

Ik heb zojuist een gesprek met je gehad en WAUW.. echt.. WAUW!
Zo zuiver en helder en op veel punten bevestigd wat ik al wist zonder dat ik je daar maar iets over verteld had. Ik weet nu wat mij te doen staat. En ik ga je zeker op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Veel dank voor je fijne, heldere consult! Je bent echt een top medium!

Liefs,
Dylanah

Medium Layla-Ki

Je hebt een stem uit de duizend die onrust pijn en verdriet verzacht …je bent lief zacht en heel betrouwbaar , altijd zo fijn je te horen. Dankjewel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.