Het werk van een medium

Het werk van een mediumEen medium wordt je niet zomaar. Elk persoon die geboren is met de gave van mediumschap, moet deze gaven trainen.

In het begin is er vaak afkeer en angst van hun gaven, omdat ze als kind geesten zien, of Engelen en andere energieën, waardoor ze ’s nachts niet goed kunnen slapen. Als kind mogen ze “denkbeeldige personen” zien, maar naarmate ze ouder worden, zeggen hun ouders en omgeving, dat ze ermee op moeten houden dingen te verzinnen, en ‘volwassen’ moeten worden.

Waardoor een medium in wording, al snel leert zijn of haar mond erover te houden. En is het vooral een lang en eenzaam proces om alles te leren begrijpen. Sommige sluiten zich compleet af, waardoor de gaven pas op een later tijdstip weer naar boven komen, vaak in alle hevigheid. Meestal na een ingrijpende gebeurtenis.

Elk medium, paragnost of healer, heeft vaak een heel zwaar leven gehad. Een traumatische jeugd of andere nare dingen meegemaakt in hun leven. Dit is omdat zij deze processen moeten doorlopen, om uiteindelijk mensen te kunnen helpen, zowel met hun gaven, als door hun praktijk ervaring.

Mediums zijn van jongs af aan al de therapeut voor hun omgeving, zij luisteren, ondersteunen, adviseren en healen, d.m.v. gesprekken of letterlijk door handoplegging.

Ook dieren voelen zich aangetrokken tot mediums, omdat hun energie nog Zuiver is, hetzelfde met kinderen.

Mediums hebben veel tijd voor zichzelf nodig om op te laden. Je vindt veel natuurlijke mediums in verzorgende beroepen, denk aan: verpleegster, kapster, psycholoog, coach enz.

Uiteindelijk leren zij steeds meer op hun eigen intuïtie te vertrouwen. Hun hele leven lang hebben zij mensen uit hun omgeving, evenals dieren en de natuur gratis geholpen. Dit is tevens de training die zij opgedaan hebben. Sommige mediums volgen ook cursussen om te leren hoe zij zich beter kunnen afschermen, en niet langer energie te lekken, of zich doodmoe te voelen na een sessie.

Mediums zijn ook maar gewone mensen, met hun dagelijkse leven. Waarin zij vaak de spil van het gezin zijn, en zorg dragen over vele mensen in hun omgeving. Dit omdat zij zich verantwoordelijk voelen voor iedereen.

Als het medium besluit er haar of zijn beroep van te maken, dan is het heel erg moeilijk om grenzen aan te geven naar hun klanten. Omdat ze gewend zijn alsmaar te geven, geven ze vaak meer dan ze ontvangen. Geld is het ruilmiddel, maar het is voor het medium ook de kunst om te leren hun grenzen beter te bewaken.

Er zullen altijd klanten zijn die proberen over hun grenzen heen te gaan. En omdat zij van mensen houden en ze oprecht willen helpen, is dit een les die elk medium op de harde manier moet leren.

Natuurlijk zijn zij enorm dankbaar voor het werk wat zij mogen doen, maar het is de meest vermoeiende baan ter wereld. En weinigen kunnen dit werk 8 uur per dag volhouden, omdat het je enorm uitput. En zij hebben er vaak daarnaast nog een parttime baan bij.

Het ruilmiddel op Aarde is geld, en nog steeds vinden veel mensen vandaag de dag, dat mediums hun gaven gratis moeten delen. Wat zij vergeten is, dat het medium een leven lang geïnvesteerd heeft in deze gaven (en bijbehorende cursussen), en dat je niet betaald voor de gave, maar voor de tijd die ze in jou steken. Want tijd is zoals altijd geld, en die tijd hadden ze ook kunnen besteden aan een veel beter betaalde baan. Omdat ze zuiver willen blijven, vragen ze nooit de hoofdprijs voor een consult of healing. Zodat het voor elk mens betaalbaar blijft.

Sommige klanten zien hun medium als een robot, die altijd maar moet presteren. Ze drukken op een knopje, en het antwoord komt eruit rollen. Zij zien het medium niet als mens, als persoon. Natuurlijk zijn er ook een heleboel liefdevolle en dankbare klanten, en daar focust het medium zich vooral op.

Klanten die op zoek zijn naar de ‘quick fix’, ‘komt mijn partner terug’, en er alles aan doen om het medium te manipuleren om hun toekomst antwoord te krijgen. Dit put een medium enorm uit. Zij zijn daarom vrij om zulke klanten te weigeren, gesprekken te staken, en in het ergste geval, deze klant te blokkeren.

Het medium heeft door de jaren heen geleerd dat zij niet iedereen kunnen helpen, hoe graag ze dit ook zouden willen. Ze accepteren dat, en genieten van de stappen die elke klant zet. Wetende dat zij ooit ook op dat punt stonden.

Zij beseffen dat ze niet al-wetend zijn, en zelf ook nog altijd verder groeien en veel mogen leren. Ze weten dat ze er ook naast kunnen zitten, en zullen daardoor nooit toekomst garanties geven.

Het medium is dankbaar voor het vak wat zij mogen uitoefenen, en leren van elk klant ook weer wat. Zij zien het als hun Roeping, en zullen dit werk altijd blijven doen, in meer of mindere mate, afhankelijk van hun levensfase.

Sommige mediums worden ernstig ziek, omdat zij niet goed weten hoe zij zich moeten aarden, en afschermen. Ze kunnen ook in een burn-out of depressie terecht komen. Zulke mediums kunnen het beste een aantal maanden of zelfs jaren rust nemen van dit werk, totdat zij hun eigen leven meer op orde hebben. Het advies wat zij aan anderen geven, moeten zij uiteraard ook zélf opvolgen.

Verder zijn mediums vooral hier om de wereld een stukje mooier te maken. Jou in contact te brengen met je intuïtie, en de roep van je eigen Ziel te volgen, ze brengen je terug in je eigen kracht. In contact staan met een zuiver medium geeft je enorm veel positieve energie, het werkt troostend en voedend.

Toon je dankbaarheid ook aan het medium die jou geholpen heeft. Maar vergeet ook nooit dat zij de deur voor je open houden, en je zelf besluit, om erdoorheen te lopen of niet; op naar een nieuwe levensfase, alles vanuit je Vrije Wil.

© Medium Arlette

© Top Paragnosten.nl

Deze tekst mag niet overgenomen worden zonder toestemming

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Beschikbaar
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Ingesprek
  
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.