Indigo kinderen wijzen ons de weg

Indigo kinderen wijzen ons de weg Indigo kinderen wijzen ons de weg. Vaker krijg ik zowel aan de lijn als in mijn praktijk radeloze ouders, vooral moeders, die niet meer weten wat ze kunnen doen om meer grip te krijgen op hun kind/ kinderen. Eigenlijk bemerk ik vaker dat de radeloosheid vooral te maken heeft met opmerkingen van de buitenwacht:

– Kan je je kind niet wat gemanierder opvoeden?
– Kan je er niet beter over waken dat je kind zijn huiswerk maakt?
– Kan jij je kind er niet op wijzen dat de school heel belangrijk is?
Enzovoort enzovoort enzoverder…
Je kan je best voorstellen hoe ouders zich voelen bij dergelijke opmerkingen.
Gefrustreerd in de meeste gevallen.

Opvoeders, ouders in de eerste lijn, lopen bij de opvoeding van ‘ kinderen van de nieuwe tijd ‘ vaker tegen hun eigen grenzen aan. Laat me één ding duidelijk stellen: kinderen gedijen absoluut niet meer op de gangbare ( lees traditionele ) aanpak en confronteren opvoeders met eigen tekortkomingen, blinde vlekken en schaduwkanten… We zullen dus aangestuurd worden onze ouderlijke verinnerlijkte patronen in vraag te stellen en te veranderen, willen we kinderen op een harmonische manier te begeleiden. De ouderrol- de opvoedersrol- de lerarenrol – krijgen een nieuwe invulling …best een pittige uitdaging in geval vastgehouden wordt aan oude paradigma’s die gebaseerd zijn op controle- macht – straffen en belonen enz…

Ouders die kiezen voor de spirituele, energetische weg, groeien als mens en als ouder . Zonder kennis van het energiesysteem van de mens is het moeilijker een positieve en constructieve uitweg te vinden voor de situatie waar de ‘ nieuwe tijdskinderen ‘ zich bevinden in de samenleving.

Indigo kinderen laten ons ervaren en zien waar relaties niet gebaseerd zijn op onvoorwaardelijke liefde en acceptatie: eerlijkheid, transparantie, openheid, vreugde, oprechtheid. Relaties zoals we ze diep in ons hart allemaal wel zouden willen.

De volgende vragen in het omgaan met Indigo kinderen dringen zich duidelijk op:

– Hoe kunnen we Indigo kinderen de opvoeding en begeleiding zo opvoeden dat het ons hun innerlijke wijsheid en liefde kan geven? Hoe kunnen we eenvoudig genieten van hun aanwezigheid en aanwezig Zijn?
– Op welke manier (en) kunnen wij onze instelling en al de gangbare meningen , oordelen over paranormale kinderen waaronder heel veel kinderen met ADD, ADHD, autisme en autisme-spectrum’stoornissen’ veranderen op een positieve manier en het systeem waarin deze kinderen terechtkomen te veranderen zodat hun kwaliteiten tot volledige ontplooiing komen?
– Hoe kunnen we een sfeer en omgeving creëren waarin deze kinderen zich op een harmonische manier kunnen ontwikkelen?
– Hoe kunnen we het beeld dat we hebben van deze kinderen loskoppelen van het beeld dat we hebben over onszelf en niet als een verlengstuk, dan wel als een authentiek wezen?
– Hoe slagen we erin deze kinderen de juiste handvatten te bieden om de richting uit te gaan die werkelijk voor hen is voorbestemd op een dieper zielsniveau? Er zijn ontelbare indigo-kinderen die lijden onder de druk van de verwachtingen en depressief zijn, zelfs op jonge leeftijd.

Als we maar echt leren luisteren naar deze kinderen, kan het niet anders dan dat wij aangeraakt worden door deze kinderen, om zelf een nieuwe richting uit te gaan, onze kijk op de dingen, op het leven te veranderen.

Deze kinderen laten ons vaak heel scherp zien en ervaren waar wijzelf niet in harmonie met onszelf leven, ze laten hun gezin waar ze deel van uitmaken zien waar de relatie tussen de ouders zal moeten veranderen, ze fungeren heel vaak als krachtige harts-openers, ze laten ook diep ingesleten patronen zien die niet meer resoneren met de nieuwe tijd dat staat voor gelijkwaardigheid, communicatie en verbinding. Ze leren ons de verbinding met ons ware ‘ ik ‘ te herstellen en waar de omgeving ingedommeld is en als levende doden rondlopen, aan te raken met vreugde en plezier.

Indigo kinderen hebben een heel krachtig en sterk karakter, en vaak onbuigzaam, heel levendig, hetgeen voor de omgeving en in het gezin voor moeilijkheden kan zorgen, zeker in het geval de ouder/ opvoeder/ onderwijsbevoegden niet zien met welk kind ze te maken hebben.

Indigo kinderen gedijen heel goed als ze voldoende ‘ ruimte ‘ krijgen om ervaringen op te doen, letterlijk en figuurlijk. Indigo’s reageren vaak heel gevoelig op kritiek ( en niet omdat ze , zoals nogal gemakkelijk wordt gezegd, lange tenen hebben) en trekken zich gemakkelijker terug in hun schulp. Ze willen oprecht en écht voelen dat er onvoorwaardelijk van hen wordt gehouden. Ze voelen dus heel goed aan wanneer de ander niet afgelijnd is in wat hij zegt en wat hij doet en vice versa.

Belangrijk voor hen is de tijd met hen door te brengen op een kwaliteitsvolle manier, waarbij alle stress en spanning vermeden moet worden. Ook deze kinderen zijn heel snel overprikkeld door teveel indrukken van buitenaf.

Als opvoeder- ouder- leerkracht kunnen de volgende tips je helpen
– Het kind ernstig nemen en in eigen waardigheid laten
– Het kind niet op traditionele oubollige conventies vastpinnen
– Het kind niet verleiden met beloningen ( manipulatief, verleidend) noch met straffen ( afdwingen)
– Levende leerstof aanbieden die het indigo kind meer aanspreekt dan stoffige lees- en leerstof
– Leer- en lesstof die passen bij het persoonlijk belangscentrum van het kind en differentiëren ( Is wel mogelijk in leefscholen en antroposofisch onderwijs )

– Doordat het indigo kind nogal fel en ongeduldig uit de hoek kan komen, kan je leren, door eigen houding en gedrag te laten zien , zelf verdraagzaam en rustig te reageren in eigen levenssituatie ( s)
– Doordat het indigo kind de behoefte heeft aan ruimte om zichzelf te zijn, kan het soms verwarrend zijn als het kind ook behoefte heeft aan afstand. Maak je geen zorgen als het kind dit aangeeft.
-Indigo kinderen hebben dus kortom een warme liefdevolle harmonische omgeving nodig met duidelijke structuur.

Structuur als leidraad maar niet als dwangmatige richting, waarin er geen links, rechts, boven of onder zou zijn. Structuur met de nodige soepelheid waarin elke keer afgetoetst wordt wat bijdraagt aan de ontwikkeling van het indigo kind.

Wil je graag meer weten over jouw kind/kinderen, dan kan je hier open en in vertrouwen bellen of chatten.
Dit artikel is slechts een lichtpuntje van de verdere toedracht van alle nieuwe tijdskinderen op de aarde.

 

Box: 03 Evees
Evees
Beschikbaar
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Beschikbaar
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Beschikbaar
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Beschikbaar
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 25 Elise
Elise
Beschikbaar
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Beschikbaar
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Beschikbaar
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 65 Michael
Michael
Beschikbaar
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 04 Albert
Albert
Ingesprek
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Ingesprek
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 28 Faroek
Faroek
Offline
 
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.