SOS, Mijn Ex Heeft een Ander!!!!

SOS, Mijn Ex Heeft een Ander!!!!Het is hoogstwaarschijnlijk een drama voor je wanneer je ex een ander heeft. De grond verdwijnt onder je voeten. Paniek, je hoofd maakt overuren. Maar hoe dan!!!! Waar komt zij vandaan, was ze al eerder in beeld? Allerlei vragen die door je hoofd heen schieten.

Maar dit was niet de bedoeling, ik wil hem terug.

Velen lukt het niet om hier vrede mee te krijgen of te houden en gaan zichzelf hierin volkomen voorbij.

Natuurlijk is het moeilijk om je ex met een ander dan jezelf te zien. Je bent nog niet aan rouwen toegekomen en hij heeft al een ander of had hij die al?

Je gaat bellen en chatten met de lijn van Top paragnosten. Je verwacht een wonder. Pijn en verdriet nemen de overhand. Je wilt hem/haar terug. Wat denkt hij/zij? Wat doet hij/zij? Wanneer komt hij/zij terug? Je wilt een exacte datum. Houd hij/zij nog van mij? Gaat het om de seks? Maar ik wil mijn liefde terug?

Sorry, maar je kunt op dit moment niets doen. Ik kan je ook helaas geen informatie over zijn nieuwe vriend(in) geven. Dit zou hetzelfde als roddelen zijn.
Velen worden dan boos. Hoezo kun je geen informatie geven? Daar bel ik toch voor. Jij kunt dat toch zien?

Wat is de reden dat jullie relatie beëindigd is? Je ex heeft gevoelens voor een andere ontwikkeld. Dat betekend waarschijnlijk dat het gevoel voor jou verdwenen is.
Blijkbaar was de relatie niet sterk genoeg om voort te duren, of zijn jullie uit elkaar gegroeid. Ga hierom dan ook niet de schuld bij de nieuwe vriend(in) van je ex zoeken. Wees niet boos op zijn nieuwe relatie.

Het kan ook zomaar zijn dat de nieuwe relatie van korte duur is. Je kunt na een tijdje contact zoeken met je ex. Het kan zomaar zijn dat de interesse in jouw is teruggekomen. De onrust en paniek keert weer terug. Je bent in de war. Wees dan niet te gierig met je aandacht. Doseer het zodat het niet averechts gaat werken. Ontdek waar het mis is gelopen en hoe kun je dit herstellen, is dit wel te herstellen.

Mocht zijn gevoelens en interesse voor jouw niet terug zijn, ga jezelf dan niet opdringen. zorg goed voor jezelf en je genezing. Maak ruimte voor een nieuwe man of vrouw.

Stort je op iets nieuws. Een nieuwe cursus of sporten. Omring je met goede vrienden en positieve mensen. Vraag om hulp hierin.

Vergeef het jezelf en de ander voor je eigen gemoedstoestand en verwerking.

Het is een feit. Liefde kun je niet afdwingen. Hij noch zij is jouw eigendom. Iets wat bij jou hoort komt hoe dan ook weer terug bij jou, zodra je het kunt loslaten. Hoe strakker je het vast houd hoe meer het je ontglipt.

Ik kan hierin een luisterend oor zijn, je inzichten geven, via healing je zelfgenezend proces wat meer laten stromen, je doorheen helpen om hem of haar los te laten en afscheid te nemen van zijn energie zodat er ruimte is voor een nieuwe energie/man/vrouw.

Box 13 Lichtwerker Marijke