Wat als wensen echt uitkomen?

Wat als wensen echt uitkomenWat als wensen echt uitkomen? zouden we dan ooit tevreden zijn? wat zouden we wensen? Weten we eigenlijk wel wat we willen? of denken we dat maar?. Ik zelf werk met het universum als ik werk op de lijn als paragnost. Vraag ik het universum me te helpen met vragen waar klanten me over kunnen bellen. De kaarten werken ondersteunend gezien de kaarten mogelijkheden laten zie die op ons pad komen maar mensen realiseren zich vaak niet dat alles uiteindelijk door mensen zelf beslist worden.

Toch bestaat er zoiets als wensen die uitkomen zie het dagelijks gebeuren. Regelmatig mediteren helpt heel goed, focussen helpt ook. Ik schrijf mijn wensen op en regelmatig kijk ik terug erop sommige wensen verliezen zelfs hun waarde als andere dingen belangrijker worden.

Iets wat echt is bestaat ook voor altijd, iets wat veranderd is onderhevig aan illusie. Het is de tijdelijkheid van het moment. Zodoende kan ik de kernwaarde ook bepalen van een wens en onderscheiden wat werkelijkheid is en wat niet. Zoals bijvoorbeeld mijn lichaam, in essentie zijn we allemaal de ziel die huist in dit lichaam, ik was net zo goed Es als baby als Es van nu alleen in een ander lichaam. Mijn lichaam veranderd zoals bij iedereen, maar mijn ziel is oneindig. Hopelijk ga ik niet te ver in deze uitleg en kunnen mensen volgen waar dit overgaat. Een wijze man Lao Zu schreef hierover in de Dao Tjing honderden jaren voor Christus en vond het zo beeldend. Een leerling vroeg” meester wat is echt in dit leven?” de meester nam zijn tijd en antwoorde wat echt is , is hetgeen dat niet veranderd. Daarom zijn we ook niet mensen die spiritueel zijn maar spirituele wezens die mens zijn. Prachtig voorbeeld uit de Dao. Als je erover na denkt is deze wijsheid tot op de dag van vandaag nog steeds waarheid. Iedereen is spiritueel als mens zijnde. Alleen ons verstand heeft deze essentie vertroebelt. Vaak wanneer mensen me terug bellen vragen ze zich af waarom kent ze het verhaal niet meer? zal ze Alzheimer hebben? welnee. Ik vergeet gesprekken omdat de antwoorden vanuit boven komen. Sommige verhalen herken ik wel maar geen flauw idee wat mijn antwoorden waren want de antwoorden kwamen niet van mij, maar vanuit het universum. Daarbij komt als dat wanneer je alle gesprekken zou herinneren je gek wordt.

Het mooiste dat ik mag delen doe ik met u, wederom met liefde en licht geschreven.

Namaste Paragnost Es