Wrok naar je partner

Wrok naar je partnerWrok naar je partner. Geen enkele relatie ontkomt aan diepe dalen, het is juist de kracht van 2 partners samen, de diepe dalen te overwinnen en er samen sterker en krachtiger uit te komen. Dat vraagt wel iets van beiden, namelijk bereidheid, commitment, kwetsbaar zijn, durven openstellen voor positieve kritiek en dat is best pittig. Als beiden na een diep dal besluiten samen verder te gaan, dan zeg je in feite tegen de ander, ik houd nog steeds met heel mijn hart van jou en ik kies er voor mijn liefde voor jou te willen blijven delen.

Nu poetsen we natuurlijk een drama, als vreemdgaan van je partner, niet zo maar weg. Als je besluit met deze partner verder te willen gaan, vraagt dat niet alleen iets van je partner, het vraagt ook iets van jou. Het vraagt van jou een volwassen houding, dat je achter je keuze staat die je hebt gemaakt en het vraagt om vergeving. En met name dat laatste is nogal wat. Want je partner heeft jouw vertrouwen geschaad tot op het bot. Hoe kun je hem daarvoor vergeven? Hoe kun je hem ooit weer vertrouwen? Wat de meeste doen, is wel in de relatie blijven, maar niet vergeven. Ze blijven rondlopen met wrok. En al uit je die wrok niet direct, de wrok wordt gevoeld. Die ander zal voelen dat hij jou pijn heeft gedaan, daar ga ik hem niet om vergeven. Als je er zo in blijft staan, in de relatie, dan kun je er beter direct een punt achter zetten. Want in feite zeg je dan geen Ja tegen hem, je zegt Ja tegen het leven wat je met hem leidt. Want dat wil je niet kwijt. Zie je het verschil?

Veel mensen die bellen met een online consulent van Top Paragnosten, stellen vaak de vraag, blijft mijn partner bij me of komt hij terug. Deze vraag stellen ze niet zomaar, daar is iets aan voorafgegaan en dat heeft altijd te maken met het schaden van elkaars vertrouwen. En ondanks dat we boos zijn op onze partner voor wat die heeft gedaan, willen we die partner toch bij ons houden en gaan we op zoek naar hulp en komen we vaak uit bij een spirituele lijn, want daar zijn mensen die jouw toekomst kunnen voorspellen. Op de lijn van Top Paragnosten zitten heel veel goede mediums en paragnosten die jou haarfijn je toekomst uit de doeken kunnen doen en je kunnen vertellen of je partner blijft of niet. Om je een aantal suggesties te geven Box 49, Medium Moon, zij is relatietherapeut, box 16 Margret aan haar kun je al je vragen stellen op het gebied van relaties. En uiteraard kun je ook bij mij terecht, Clarisa box 53.

Rond blijven lopen met wrok naar je partner is de dolksteek voor je relatie. In feite ben je je partner aan het straffen, de energie tussen jullie beiden is vijandig en je zult hem laten voelen dat je hem nog wel tolereert, maar zijn gedrag niet. Je gaat hem behandelen als een klein kind. Zijn gedrag naar jou, als jij dat doet, verandert ook. Hij zal zich steeds meer en meer uit de relatie gaan terugtrekken, want hij voelt dat jij het hem nog steeds kwalijk neemt en dat begrijpt hij wel, hij voelt zich er ook zeer schuldig door, maar we hebben er toch samen voor gekozen weer verder te gaan, waarom word ik dan nog steeds gestraft! Zijn zijn gedachten. Des te meer jullie in deze energie blijven hangen, des te erger wordt de sfeer in huis en dat heeft ook zeker gevolgen op eventuele kinderen. Zij zien geen vrolijke ouders meer, die samen lol en plezier aken, ze voelen negativiteit en gaan ook ander gedrag vertonen. Zoeken hun heil buiten de deur. En worden brutaler naar de ouders, gaan smoesjes verzinnen om maar niet in jullie buurt te hoeven te verblijven. Er is in feite sprake van een koude oorlog en er gaat een keer een bom barsten.

Samen in staat van oorlog zijn, terwijl je samen verder wilt, werkt niet. Hoe dan wel! Dat kan ik je vertellen. De wrok, de boosheid naar de ander moet uit de lucht. Want door samen te besluiten verder te gaan, zeg je tegen de ander, ik heb je lief, jij verdient mij liefde en ik die van jou. Maar als je dat niet laat zien, omdat je vol wrok zit, dan houd je je dus niet aan de gemaakte afspraak met elkaar.

Zit jij in zo’n situatie? Dat je wel bij je partner blijft, maar de liefde tussen beiden ver te zoeken is? Bel dan eens met een van de Topper van Top Paragnosten, zij helpen je verder met jezelf weer in het reine te komen en je relatie weer het vuurtje te laten branden. Bel mij gerust hiervoor. Liefs Clarisa box 53 Top paragnosten.