ZIELSCONNECTIES

ZIELSCONNECTIESZIELSCONNECTIES (o.a. Soulmates, Tweelingziel en Twinflame) deel 1

Wie heeft het nog niet ervaren?
Een connectie met een soulmate of een tweelingziel?
Er is al zoveel hierover geschreven en ik kan alleen maar delen wat ik in stilte heb ontvangen. En natuurlijk neem wat met jou resoneert en laat de rest.

Soulmate en tweelingziel zijn in mijn ogen twee termen die men vaak een lading erop legt. Die termen geven eigenlijk aan hoe sterk we een verbinding of connectie met iemand voelen resp. hebben.
Hebben we meer dan één soulmate, tweelingziel(twin soul) en of twinflame? Of hebben we één of meer van die connecties een niet gepaste naam gegeven?

Wij komen allemaal uit dezelfde bron en hebben zo een zielsconnectie met iedereen inclusief dieren, maar we voelen ons niet verbonden met iedereen. Hoe we die bron dan ook noemen.
Verschillende zielenfamilies, maar dezelfde bron. Zo boven, zo beneden.

Wij, mensen, hebben vaak de neiging om te zeggen “ik heb geen connectie met die ene die en die”. Zeker als die personen ons “kwaad” gedaan hebben. Maar op een diepere laag hebben we een zielsconnectie met iedereen.
Er is een verschil tussen een connectie hebben en je verbonden voelen met iemand. Hoe sterker de connectie, hoe meer we richting de termen soulmate, tweelingziel(twin soul) en twinflame gaan.

Soulmate(Zielsverwant)
Hebben we meer dan één soulmate?
Als het zo boven, zo beneden is, dan kunnen we meer dan één soulmate(zielsmaatje) hebben. Het aardse is een “spiegeling” van de spirituele wereld. Met de ene soulmate lopen we een stukje van ons leven mee en met de ander lopen we ons hele leven mee. Wat bestemd is.

Soulmates kunnen uit dezelfde zielenfamilie komen, maar het hoeft niet persè.
Wanneer soulmates elkaar ontmoeten kunnen er verschillende soorten liefdesrelaties ontstaan. Van Agape tot romantische liefde. Dat brengt soms wat innerlijke strijd en verwarring. Zeker als de ene persoon bewuster is van de connectie dan de andere. Dat kan op een gegeven moment veel frustraties naar boven halen en kan zelfs als een “burden” voelen. Het gevoel hebben dat de situatie je energie naar beneden haalt. Dat hoeft niet te betekenen dat de ene of de andere soulmate “negatief” is. Het is meer dat de ene op een hogere vibratie zit dan de ander of dat de een of de ander tegengas geeft. Maar vergeleken met een tweelingzielsconnectie, loopt een soulmate connectie vaak gladder.

Vervolg Tweelingziel en Twinflames, Twins en dubbele getallen/meestergetallen.

Als dit stukje met u resoneert en u meer inzichten hierover wil, kunt u gerust contact met mij opnemen (box.nr. 27)

Murién G. Leonora