Aura en chakra rondom de mens

Aura en chakra rondom de mensAuras zijn lichtlichamen rondom de mens. Zij zijn de dragers van de menselijke energie en zij drijven ook de chakras aan.

De inwendige mens, hoe je je voelt bepaald welke kleur je aura heeft. Wil je leren om een aura  te zien, dan moet je je focussen op de laag precies rondom de kruin. Daar is het licht het dichtst. Er zijn heel veel soorten aura kleuren en elke kleur zegt iets over hoe je je op dat moment voelt. Zo zijn er verschillende sites die weergeven welke aura kleuren er zijn en wat ze zeggen over jou specifieke gevoel. Soms is dat zeer confronterend. Wel de waarheid maar toch moeilijk om te horen.

Chakras. De meningen over hoeveel chakras er zijn zijn nogal verdeeld. De een zegt dat er zeven zijn, de ander negen en weer een ander 12. Dat ligt aan tot hoever je doortelt. Er zijn chakras in het lichaam, bijvoorbeeld, derde oogchakra, hartchakra, heiligbeenchakra, zonnevlecht, maar ook boven je hoofd en beneden je voeten zijn chakras. Je Hoge zelf en je Lage zelf verbindt deze met je lichaam. Het lijkt nogal moeilijk te begrijpen maar het komt erop neer dat alle chakras in elkaar overvloeien.

Helderzienden gebruiken meestal hun derde oogchakra. Zij ontvangen dan via hun derde oogchakra een filmpje die soort van afgespeeld wordt en aan de hand daarvan geven zij de boodschap door. Dat komt zeer nauwgezet want bij een misinterpretatie valt de hele boodschap misschien verkeerd uit en richt je meer schade aan dan dat je iemand helpt en dat is echt niet de bedoeling. Waarzegster Marion kan je hierbij helpen!

Mensen die heel heldervoelend zijn werken vaak met zonnevlecht en met hartchakra. Zij zijn heel intuitief en open en vangen veel op uit de bovennatuurlijke wereld ook al betekent dit wel dat zij zich meteen ook heel goed dienen te beschermen. Heldervoelend zijn betekent dat je bijvoorbeeld sferen kunt aanvoelen zonder dat je bij een specfieke situatie aanwezig was. Maar ook of iemand wel het hele verhaal verteld. Zij weten snel waar de knoop zit maar ook of iemand wel de gehele waarheid verteld of soms iets achterhoud.

Aurafoto. Er zijn mensen die met een speciaal fototoestel een foto kunnen maken van je aura. Op de foto ben jij dan te zien omringt of verpakt in allerlei kleuren. De foto is dan weer te readen door de consulent die je dan feilloos kan vertellen in welk proces je zit, wat er staat te gebeuren en welke struikelblokken je zult kunnen tegenkomen. Vraag bijvoorbeeld Elise om hulp!  Een aurafoto is een mooie weergave en voor iedereen uniek. Elk mens heeft een eigen aura en die kleuren van de aura kunnen dan ook elke seconde verwisselen en verschillen, in afhankelijkheid van je emoties en gevoelens. Soms, dus ook in het dagelijks leven kunnen mensen precies zien hoe je je voelt aan de hand van je aura. Dat is niet altijd leuk. Soms is het ook zaak je aura te beschermen tegen kwalijke en schadelijke invloeden van buitenaf of omdat iemand je energie probeert te nemen. Ons team kan je er alles over vertellen en ook uitleggen hoe je je beschermt tegen al die invloeden. Het is daarbij zaak goed geaard te zijn, met twee benen op de grond te blijven staan.

Ga daarom ook altijd zelf na hoe je je voelt en wat een gesprek met je gedaan heeft. Ben je niet helemaal zeker van mensen of situaties die je meemaakt neem dan het zekere voor het onzekere en vraag na bij een van onze consulenten. per slot van rekening zijn wij daarvoor.