Automatisch Schrift Boodschap

Automatisch Schrift BoodschapAutomatisch Schrift Boodschap  Van  Gids Sarafina

Tweeling  Het is geweldig het zit je eindelijk mee en je hebt de wind in de rug. Je krijgt aan alle  kanten medewerking van derde en de erkenning zal ook niet ontbreken. Blijf wel je  focus vast houden en concentreer je op wat belangrijk is. De resultaten zijn boven  verwachting. Een vakantie nemen durf je nu niet echt omdat je bang bent dat de  situatie dan zal veranderen. Laat je angsten los en boek die vakantie je hebt het  verdient! bovendien schreeuwt je lichaam om wat rust en ontspanning geef je maar  over voor het komt goed.    Specifieke voorspellingen   De tijd is aangebroken om zakelijke plannen die uitgewerkt zijn op te pakken en uit  te gaan voeren. Alles wat je nodig hebt is al aanwezig. Maak een begin en je zal zien  dat alle onderdelen als puzzelstukjes in elkaar vallen. Pak je plan op stof het af en ga  er voor. Het is tijd voor actie!

Stier  Kleuren doen veel voor jou deze periode. Een nieuwe garderobe, kledingstijl of  andere meubels. De nadruk ligt nu op jou als persoon en je persoonlijke  leefomgeving. Luister naar je lichaam en je eigen gevoel welke kleuren passen het  beste bij jou? Advies van anderen aannemen is niet de beste optie. Maak van je hart  geen moordkuil, spreek je grenzen duidelijk uit naar anderen. Dan ontstaan er geen  misverstanden.     Specifieke voorspellingen   Let goed op wie je in je huis uitnodigt tijdens een feest of evenement. Er ligt diefstal  en verraad op de loer. Niets is wat het lijkt, er is een persoon in je omgeving met twee  gezichten, die zich al een goede vriend voordoet. Je gevoel is de juiste raadgever.  Focus en let goed op. De waarheid zal snel aan het licht komen.

Boogschutter  Je zou veel dingen anders willen zien in je leven. De enige die de veranderingen  werkelijk kan doen uitkomen dat ben jij. Kijk naar wat je hebt en wat je graag zou  willen. Maak een Stappenplan en werk deze af. Echt waar het zal je helpen de  veranderingen in je leven op alle gebieden toe te passen. Waar een wil is is ook een  weg. Begin bij stap één en zie hoe alles werkelijkheid wordt.      Specifieke voorspellingen   Er is een lichamelijke klacht die je leven beheerst. Het zorgt voor belemmeringen en  obstakels in het functioneren. Specifiek het linker of rechter been. De klachten  lijken maar niet over te gaan. Het is nu echt tijd om naar een specialistische dokter te  gaan voor een second opinion. Met uitstellen is niemand geholpen. Zet je trots opzij  en vraag advies. Je benen zijn een belangrijk onderdeel van je lichaam en je hebt ze  nodig.

Maagd    Twijfel niet over een besluit die je hebt genomen op relationeel gebied.  je merkt aan alles in je leven dat het jou blokkeerde, Het is duidelijk dat  de energie weer is gaan stromen. Dit zie je aan alles in je leven vooral op  het gebied van financiën. Besef dat je bent geleid naar dit besluit door je  gidsen. Ga je weer concentreren op wat belangrijk is voor jou. Laat je  door niemand afleiden je hebt een belangrijke taak te vervullen in dit  leven. De tijd is aangebroken om deze te gaan uitvoeren.

Specifieke voorspellingen     Je hebt veel specifieke vragen over je leven met betrekking tot een  adoptie. Je kinderwens is al lang aanwezig en sind twee jaar heb je een  besluit genomen. De procedures waren heel lang en emotioneel. Je zal  positief bericht ontvangen met betrekking tot de adoptie van een  dochter. bereid je voor op haar komst, het einde is in zicht

Vissen   Luister naar je dromen, ze vertellen jou precies welke kant je op moet. Op zakelijk  gebied heb je een grote groei doorgemaakt, Er zijn vele mensen die jou geholpen  hebben bij het verwezenlijken van deze droom. Alle erkenning die je nu krijgt is  prachtig, vergeet alleen niet waar je vandaan bent gekomen, nog de mensen die jou  hierbij hebben geholpen. Aan de top staan is geweldig maar kan ook eenzaam zijn in  je eentje. Vergeet daarom niet om te delen wat je nu ontvangt!

Specifieke voorspellingen

Een tot nog toe verborgen en geheime zwangerschap komt aan het licht. Dit is een  onverwachte maar een plezierige ontdekking. Na vele zware procedures en  beproevingen, heb je deze wens uiteindelijk opgegeven. Je kan je geluk niet op.  Bereid je maar voor want deze ontdekking is nog een ander geheim verborgen

Weegschaal  Een besluit rond je toekomstige opleiding valt je zwaar. Je kijkt naar de toekomst en  weet niet goed wat er bij je past. Ga je voor het geld of kse je passie? Wat je ook  besluit, om deze keuze te maken mag je kiezen vanuit het hart. Dat wat je gelukkig  maakt. Het zal je leiden naar waar je goed in bent en vurige passie is. wat nu nog  onzichtbaar is over deze opleiding . Zal je gaan ontdekken als je eraan begint.Als het  voelt als thuiskomen, dan weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt.    Specifieke voorspellingen     Financieel gaat het je voor de wind. Die mooie auto, een nieuw huis, alles komt  aanwaaien. Je hebt er dan ook hard voor gewerkt. Er is één kleine kanttekening,  vertel niet iedereen te veel over jouw mooie en nieuwe ontwikkelingen. Er is  Jalousie in jouw omgeving.

Ram  Je kijkt in de spiegel maar ziet jezelf niet staan. Als je altijdt anderen op de eerste  plaats blijft zetten, zal je zelf niet ver komen. Verleg je focus naar jezelf en ervaar hoe  snel je vooruit gaat. Het heeft allemaal te maken met jouw interne gevoelsleven.  Maak die innerlijke shift en kom uit je dip. Als je naar het externe in je leven kijkt  dan krijg je te zien waar je op innerlijk gebied de shift mag gaan maken Gebruik dit  als spiegel en je zal wonderen ervaren in je leven.    Specifieke voorspellingen     Je bent al lange tijd alleen. Je hebt veel te verwerken gehad als het gaat om een groot  verlies en iemand lo laten. Dit is een moeilijk proces waar wij als mens doorheen  moeten gaan.Probeer je angsten angsten los te laten. komt een nieuw begin met een  nieuwe liefde na al die jaren op je pad gekomen.Als je niemand binnen laat zal je  altijd alleen blijven. Dit is toch niet de bedoeling van je prachtige leven. Geniet er  van nu het nog kan

Steenbok  De zware tijden zijn voor jou ten einde. Laat je niet misleiden door negatieve  energieën en uitspraken van buitenaf. Als de nieuwe dingen die op je afkomen  overweldigend zijn sta dan even stil en haal diep adem. Je zal merken dat de dingen  in je leven dan wat makkelijker gaan. Wees niet te streng voor jezelf maar geef jezelf  wat extra liefde. Maak alles waar je aan begint af zodat je extern het resultaat ziet en  de vooruitgang kan gaan ervaren. Maak er wat moois van en hang de slingers maar  op er is geen weg meer terug naar het oude. Ga ervoor.     Specifieke voorspellingen   Het is niet het juiste moment om in deze periode een auto te kopen.  Als je twijfel hebt over het kopen van een huis dan betekent het dat je iets over het  hoofd ziet. Kijk de contracten nog eens goed na voor je een besluit neemt en lees de  kleine letters. slaap er 3 nachtjes over en neem dan een besluit. Indien de twijfel nog  steeds aanwezig is betekent dit dat er verborgen gebreken aanwezig zijn.

Waterman    Er ontstaat verwarring als je zelf niet goed weet wat je wilt.   Hierdoor is er zakelijk een stagnatie ontstaan tussen jou en die andere partij.  Wees gerust dit is van tijdelijke aard. het is belangrijk dat je gaat kijken naar wat je  zelf precies wit en wat je doelen zijn. Ga dan opnieuw om de tafel en vind de  middenweg. Hieruit zal iets moois gaan ontstaan en zal vele vruchten afwerpen. In je  hoofd steeds malen en rondjes lopen heeft geen zin ga terug naar je gevoel en de  oplossingen zullen zich aandienen.    Specifieke voorspellingen   A​ls je niet goed tot rust kan komen ga dan een yoga of meditatieles volgen. als je  s nachts slecht slaapt verplaats je bed zodat de energie weer kan gaan stromen.  Vanuit je bed naar de deuropening kijken is het uitgangspunt als je het bed  verplaatst.

Kreeft  De enige verantwoordelijkheid die je hebt is je eigen stukje. Geef dan ook alle  verantwoordelijkheden die niet van jou zijn terug aan die ander. je zal je hierdoor  een stuk lichter gaan voelen. Het is niet de tijd nog de bedoeling je druk te maken  over dingen buiten jezelf waar je geen controle hebt. Alles gaat zoals het gaat en met  zorgen maken is niemand geholpen. Als je het moeilijk vindt om los te laten, probeer  dan in het hier en nu terug te komen en besef, meer dan je best kun je niet doen.    Specifieke voorspellingen   Als je al jaren bezig bent met een emigratie en je hierin continu stagnatie  ondervindt, Laat je dan niet leiden door je angsten en neem een besluit. Gga je  droom achterna. Als je het besluit eenmaal hebt genomen dan gaat de energie daarin  stromen en zal je geholpen worden. Je droom wordt werkelijkheid.  Durven is de sleutel tot Slagen!

Leeuw  De reden dat je volledig vast staat in je leven op dit moment, is omdat je niet eerlijk  naar jezelf durft te kijken. Dit heeft niks met anderen te maken maar alles met jouw  innerlijke gevoelsleven. de keuzes die je recent hebt gemaakt waren niet de beste,  maar je bent mens ook jij mag fouten maken. Accepteer je schaduwkant en erken dit  zo zal je weer verder kunnen en zal het gevoel van vastzitten, met de zon verdwijnen.     Specifieke voorspellingen   Geldtransacties die je hebt gedaan met verkeerde bedoelingen die zullen je duur  komen te staan. Het is nooit te laat om iets wat niet zuiver is stop te zetten. vertrouw  niet iedereen die je tegenkomt. zeker betreft deze geldtransacties waarvan je niet  helemaal weet wat er achter gesloten deuren gebeurt. er is een bepaalde  geheimzinnigheid maak hier een einde aan nu het nog kan en stap uit de situatie.  zo kan je de schade beperken. Gedane zaken nemen geen keer!

Schorpioen  Het is voor jou alles of niets. Probeer je meer te richten op je eigen stukje. De  buitenwereld heeft geen schuld aan de keuzes die jij maakt in je eigen leven. Pak  jezelf op en stof jezelf af , kruip uit je isolement en ga naar buiten. Bekijk alles wat je  vanaf nu gaat doen vanuit mogelijkheden en de wereld zal aan je voetten liggen.    Specifieke voorspellingen   Het maken van technische ontwerpen en middelen is waar jouw kracht ligt. Deze  heb je gekregen om er iets mee te gaan doen. De eigenschappen die je bezit mag je  gaan uitdragen. Op dit gebied ligt dan ook jouw legacy. Het is de bedoeling dat je  die niet voor jezelf houdt, maar naar buiten toe brengt zodat de wereld kan leren en  verstestaan van jou geweldige ideen.

Medium Lucille

Automatisch Schrift Boodschap  Van  Gids Sarafina

 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Beschikbaar
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.