Boodschap en heling van de hond

Boodschap en heling van de hondBoodschap en heling van de hond. Maakt een hond deel uit van jouw gezin, dan is dit zijn boodschap. Verder kan je lezen hoe jij een hond kunt healen, ook op afstand.

Algemene boodschap van honden:
‘Jouw gezin is jouw basis en bevat de essentie van de lessen die je ziel heeft gekozen voor dit leven. Waarachtige discipline en respect houden je gezin samen en maken het mogelijk je spirituele pad te lopen met vreugde en plezier.’

Alle honden zijn afkomstig van Sirius. Ze zijn bijzonder hier om te ontdekken en kennis te maken met verschillende vormen van familie- en gezinsstructuren.

Visualiseer een energiebal voor de honden
1. Zoek een plek waar je rustig en ongestoord zit.
2. Adem rustig in en uit. Verbind je met de goud-grijzen Christusstraal voor je totale bescherming en voel de gouden energie door je heen stromen.
3. Neem een diepe ademhaling. Tijdens het uitademen stel je je geel licht voor dat vanuit je hart stroomt en een energiebal voor je vormt.
4. Als je een grote heldere zon-gele bal hebt gevormd, roep je Aartsengel Fhelyai aan, de engel van de dieren, om je te helpen. Voel of zie hem naast je staan.
5. Roep om het even welke hond aan en laat hem/haar baden in de gele energiebal. Het kan ook jouw hond zijn.
6. Ze ontspannen in de enorme bal van energie. Wees attent op wat Aartsengel Fhelyai hem/haar geeft wat hij/zij nodig heeft.
Dit kan een healing zijn, ontspanning en rust, vertrouwen, sterkte enzovoort.
7. Zie hoe gelukkig, gezond en vrij de hond zich voelt.
8. Bedank Aartsengel Fhelyai en open je ogen, wetend dat jij een verschil hebt gemaakt.

Je kunt er ook voor kiezen om alle honden in een bad van geel licht te helen.
Het spirituele doel van honden is om liefde te geven en liefde te ontvangen en ons iets te leren rond discipline. Je hond houdt van je en heeft jou gekozen als baasje, op dezelfde manier zoals een baby zijn ouders heeft uitgekozen om te incarneren op aarde. Je bent dus nooit een verkeerd baasje of ouder. Die belangrijke beslissingen zijn op zielsniveau genomen.
Je kunt je hond op dit niveau herkennen en dan hoef je niet te twijfelen.

Warme hartegroet
Mieke Box 45
www.miekecoigne.com