De verborgen schatten

natuurDe verborgen schatten ontdekken in onszelf
Herkenbaar dat je je de laatste tijd in een heftige achtbaan zit….alsof je heen – en weer wordt geslingerd op elk vlak van het leven, soms bijna alles tegelijk op je bordje geknald wordt, de sluiers die verder opgetild worden, de dingen niet altijd zijn waarvan we dachten dat het helder, duidelijk, klaar was….en natuurlijk met onszelf als grootste deelnemer in het hele spel.

Dat heen- en weergeslingerd worden: knap vermoeiend en wat het van ons vraagt om ons niet mee te laten trekken in en onszelf niet gek te laten maken.

Vertel me wat….diep verdriet dat niet alleen van onszelf afkomstig is, en toch…een onbestemd gevoel van ‘ je ne sais pas, je ne sais pas pourqoi ‘, maar het is er wél.
Het beetje lijden aan ‘ het mal- du -siècle- gevoel ‘….ha, ik heb alleszins de tijd van de Romantiek doorleefd, kan niet anders, dat is gewoon een weten. Dit is de energie die ik momenteel heel sterk ervaar en dan herinner ik me de gedachten als kind ‘ Ik heb een droom….’.

gelukPats, boem….de Aarde: ja, hier ben ik NU, en ik heb hier zelf voor gekozen…voor deze tijd, deze plek, deze mensen, deze familie, deze lessen. Is er iets wat ik toch niet zo goed heb begrepen?
Ik ben als ‘ zoeker ‘ geboren, en datgene wat ik voor even heb gevonden, daagt me weer uit om verder te zoeken….Ik weet het, ik heb dit alles heel duidelijk in kaart ontvangen vanWillem Gijsen, auteur van ettelijke boeken en zoveel meer. Ik zie mezelf als een heremiet, zoekend en onderweg met mijn lantaarntje in de hand, ha….en dan nog eens numerologisch teveel 9….ook al een kluizenaarstypeke…ondanks ik altijd met jongeren, mensen aan het werk ben geweest.
Ik hoor heel regelmatig mensen aan de lijn die ik perfect kan begrijpen…zoekende, de weg naar binnen, geen behoefte aan veel mensen om zich heen, zich liefst heel regelmatig terugtrekken, weg van alles wat teveel overheerst, ook het teveel aan indrukken, informatie….en tegelijk de bezorgdheid of ze niet vervreemden van de wereld, te asociaal worden gevonden….blijf lekker bij jezelf, blijf maar wie je bent en wat je voelt is prima…maar o wee, als je iets te lang in die afzondering vertoeft, reageert – goedbedoeld- de omgeving bezorgd en wil men je uit je cocon halen, trekken, sleuren, whatever….want seffens word je een eenzaat.

We moeten ons niet groter maken dan we ons voelen, want het maakt deel uit van het verder opschonen en uitzuiveren bij onszelf en dat heeft wel altijd gevolgen voor onze omgeving.
In het maken van keuzes, in het durven kiezen voor de verandering, voor datgene wat in dit moment goed voelt, uit patronen te stappen die we lang ervaren hebben als ‘ het hoort zo ‘ en waar we nu niet meer omheen kunnen draaien.
We herkennen het allemaal wel eens situaties waarin we het gevoel hebben dat we over ons heen laten walsen, of dat de zoveelste vriendschap stopt , verandert of zelfs stopt. Er is altijd wel een diepere reden waarom dit gebeurt.

spiegel van de zielHet is helemaal niet erg om je af en toe zielig te voelen omdat het allemaal dik tegenzit, niets verloopt zoals je hebt gepland, alles weer eens op je bordje wordt neergegooid, alleen moeten we niet vergeten dat we in alle verhalen ook een medespeler zijn, dat we misschien niet gezien hebben dat die beste vriend niet zo loyaal is, je een project hebt opgezet waar je een paar zaken moet herbekijken enz…dus ga maar even lekker mopperen, tegen een paar grote dozen aanschoppen,, een handdoek uitwringen ( laat dat dan maar het hoofd van je baas zijn, die je al zoveel stress heeft bezorgd dat je hem/ haar wat zou kunnen doen…figuurlijk zijn/ haar nek omwringen). Eén ding houden we best wel voor ogen: we hebben altijd een aandeel, hoezeer we liefst van alles met één vinger naar de ander wijzen.
Lekker niet dus!

Ook al is het wel terecht dat je voelt wat jij voelt,  dat je een baas hebt die niet alleen jou, maar ook collega’s knettergek maakt, dan is het ook veel beter ( voor jezelf in eerste instantie)  om je de vraag te stellen wat jij kan doen om anders met die baas om te gaan, zodanig dat jij je niet knettergek meer laat maken. Hoe vaak ik dan niet hoor ‘ ik durf het niet te zeggen, hij/ zij is mijn baas ‘…ik kom ook uit dat tijdperk waarom de baas echt de baas was. Notabene, de baas die zomaar regeerde vanuit macht, zonder overleg, gesprek…dat werkte voor mij als een rooie lap op een stier. Maar ik slikte mijn irritatie weg, kropte mijn boosheid op, onder het mom van: ‘ Ik doe wel wat je vraagt, maar ik ben het niet eens met wat jij verwacht van mij’.  of ik werd niet geacht in het speelveld van de ander te komen, want dan was ik concurrentie. Mijn creativiteit werd dusdanig aan banden gelegd dat ik er zelf neerslachtig door werd. We zijn allen vrije zielen die de ruimte nodig hebben om zich op persoonlijk aards vlak te ontwikkelen als we dit van heel diep binnenin voelen.

En als dàt aan banden wordt gelegd, omdat de één of andere directeur, baas, teamleider banghartig zelf binnen de lijntjes wilt kleuren en jou dat ook oplegt, omdat je er anders uitgeknikkerd wordt?
De vraag is dus: is je leven dat je leeft, het leven dat je wilt? Zonee, heb je voldoende zelfvertrouwen om dit te veranderen en heb je vertrouwen in jouw hulpbronnen?
De wereld, de levensomstandigheden, de mensen om je heen, je partner,kinderen, ook exen….het zijn allemaal spiegels. Wat willen al die spiegels je uiteindelijk vertellen, zonder te hard te oordelen/ te veroordelen?
Afin, ik merk ook wel bij mezelf dat ik meer mag gaan loslaten nog…ik kan me zo behoorlijk irriteren als ik weet en voel tot in mijn kleinste teentje dat iets niet klopt in de intenties van iemand…Mijn partner, mijn kinderen beamen heel vaak achteraf  ‘ Ja, schat, mams, je had het weer eens goed gevoeld,maar ja….hoe konden wij nu weten dat….’ . Iets puur helder-weten en helder-voelen is niet direct zichtbaar, tastbaar, en ook ik moet hiervan leren alles de tijd te geven om zich te ont-sluieren. Dus op dat punt kom ik mezelf heel aardig tegen.

lichtDe vervelendste leermeesters zijn tegelijk ook onze grootste, want door hen is het mogelijk om te groeien en onze pijnpunten die aandacht te geven die ze nodig hebben om te worden wie je werkelijk wilt zijn.

In het moment is het dan wel balen….niet aangenaam…maar ik heb dit achteraf gezien ook vaak zo ervaren dat net diegenen die het me moeilijk maakten, allerbei obstakels op mijn weg gooiden ( als ik het dan al niet zelf ook deed natuurlijk) me uitdaagden: allemaal triggers waarop ik leerde te vertrouwen op mijn innerlijke hulpbronnen. En die hulpbronnen, die zijn ten aller tijde ter beschikking. Die zijn er altijd. Je hoeft het je slechts te her-inneren.

We krijgen echt altijd wat we nodig hebben, daar zorgt het Omniversum wel voor, alleen wij, zeg ik vaak lachend, niet altijd wat wij denken nodig te hebben! Dat is het stukje strijd dat we mogen loslaten. We hebben vaak een idee hoe iets moet zijn, iets moet verlopen….en als het niet à la minute zo is, dan is er meteen een gedachte van  mislukking, ontgoocheling, verwarring, ontmoediging enz…

En aangezien we niets, maar dan ook niets kunnen afdwingen, noch forceren, en al zeker niet als iets niet echt bij ons zielsdoel is afgestemd, is het wijs om naar binnen te keren zo af en toe en het voor even laten Zijn….en dit is niet hetzelfde als in een soort van noodlot of apathie berusten. Dat is iets anders. Daar word je pas goed depressief van.

Smeed je plannen verder uit, met de grootste zorg en liefde, geef het elke dag de nodige energie, in de vorm van aandacht, ideetjes uitwerken, genieten van het proces en de weg ernaartoe, al weet je nog niet waar die weg naartoe leidt. Alle wegen leiden uiteindelijk naar jouw goddelijke plan.
En dat goddelijke plan mag je dadelijk verder neerzetten, wat het ook moge zijn: slager, bakker, verzorger, schrijver….één ding is duidelijk: al die schatten die nog niet aan de oppervlakte zijn gekomen, die mag jij en iedereen die het nu wil, gaan (her)ont-dekken.
samen staan wij sterkJij mag schitteren als een diamant….net zoals die vervelende zeurderige baas, net zoals die vriend je net hebt losgelaten, net zoals de dieren die ons zoveel helder maken over wie we werkelijk zijn, ook zij mogen meer en meer gaan schitteren maar ze hebben wel massaal onze hulp nodig.

Mag ik er nog iets aan toevoegen….Ik heb een droom….we hebben elkaar echt heel hard nodig, samen, de bedoeling is in dit zelf aardgekozen leven op te staan als een WIJ.
Wij zijn allen meesters in het creëren van leven, van vreugde, van licht en liefde.
Wat mij hierin als mens raakt is te zien hoe spiritualiteit nog te vaak gebaseerd is op oordelen, op competitie, op strijd, op eigenbelang en alles wat het net niet is.

Werken voor één opdrachtgever God is wat we hier allen collectief mogen doen, ieder op zijn manier, volgens eigen talenten en gaven, dankbaar en erkentelijk dat we kunnen rekenen op de bakker, de slager ( voor wie nog vlees eet), de schoenmaker, de bouwvakkers…..is dat geen prachtig goddelijk Plan waar we allen deel van uitmaken?
” Een goed tuinman kan de compost zien in de roos, en de roos in de compost.
Zonder compost zijn er geen rozen, zonder rozen is er geen compost “.

En om te eindigen deel ik graag een lichtgroet en moge iedereen zich deze lichtgroet herinneren en meenemen in moeilijke tijden, in een crisissituatie met je partner, je kinderen, je vrienden…ook al laat je los…

namasteIk eer het Goddelijke in jou,
Ik eer de Plaats in jou,
waarin het hele Universum is.
Ik eer de Plaats in jou,
die Liefde is,
Waarheid, Licht en Vrede.
Als jij daar bent,
in jou,
Waar liefde is, Waarheid,
Licht en Vrede is.
En ik ben daar,
in mij,
Waar Liefde is, Waarheid,
Licht en Vrede is.
Dan zijn wij Een…
En zo is het.

 

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Beschikbaar
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Beschikbaar
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Beschikbaar
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Ingesprek
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 39 Lies
Lies
Ingesprek
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Ingesprek
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Ingesprek
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 28 Faroek
Faroek
Offline
 
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.