Je engelen en gidsen willen graag contact

Je engelen en gidsen willen graag contactJe engelen en gidsen willen graag contact. Soms is het moeilijk je voor te stellen dat je omringt bent door liefde, gidsen en dat er altijd hulp en aanmoediging voorhanden is. Zeker als het even niet lekker gaat en je het idee hebt dat je wind tegen hebt. De gidsen, engelen en het universum zal je altijd signalen sturen. De kunst is om de signalen te zien.

Engelennummers
Een van de meest spiritueel gestelde vragen gaat over mensen die 111 of 1111 zien. Je kent het wel; je kijkt op je telefoon en het is 11:11. De klok in de keuken zegt 11:11. Als je moet afrekenen en op je kassabon kijkt: €11,11. De voorbeelden zijn eindeloos. Maar wat betekent het nou? En zit er een boodschap voor je in?

1111
Als je nummerreeksen ziet, waaronder 1111, maar ook 222 en 333 of soms 1234 proberen de gidsen met je te communiceren. Het begint eigenlijk altijd met de nummers 1111. Mensen die 1111 zien zijn spiritueel aan het groeien en de gidsen proberen via de nummers een connectie met je te bewerkstelligen. Soms voor steun, maar vooral ook om je te laten zien dat wat jij denkt en voelt wel degelijk werkelijkheid kan worden.

Drie boodschappen
111 betekent dat je je aan het klaarmaken bent om te gaan manifesteren. Manifesteren (een bekende term uit de film The Secret en de Law of Attraction) betekent dat jouw energie zo krachtig gefocust is dat het richting realiteit gaat. Je kan dit signaal van 1111 dus op meerdere manieren duiden. Namelijk:
1. Dit is nieuw voor je en je gidsen willen een diepere connectie met je opbouwen. Als je simpelweg bevestigt dat je open staat voor deze vorm van communicatie zal je meer nummerreeksen gaan zien.
2. Het is een aanmoediging: je bent in de flow met wat je denkt en voelt en op de goede weg. Je krijgt groen licht. Dit is vooral zo als je je goed voelt op dat moment.
3. Het kan ook een ‘let op, je bent nu aan het manifesteren’ boodschap voor je zijn. Als je gedachten in een neerwaartse spiraal gaan dan is dit een signaal om even aan wat anders te denken. Tenzij je waar je aan denkt ook in je leven wilt hebben.

Gevoel
Hoe merk je nou dat verschil? Let eerst op je gevoel. Voel je je goed of niet zo goed? Als het zien van nummerreeksen helemaal nieuw voor je is, dan mag je er van uitgaan dat de gidsen contact met je willen leggen. En als jij dat ook wilt dan kan je heel eenvoudig intern zeggen: ja, ik zie de nummerreeks en ik wil graag meer ondersteuning via nummerreeksen. Je mag het ook hardop zeggen, maar dit zal een beetje afhangen van waar je bent. In een boordevolle supermarkt is toch net even wat anders dan hardop ja zeggen in je slaapkamer thuis.

En last but not least: wat kan je er nu mee? Hoe meer je contact krijgt met je gidsen, hoe gemakkelijker het gaat worden om te luisteren naar je innerlijke stem en wijsheid. Het zien van nummerreeksen kan dan een bevestiging voor je zijn of je op de goede weg bent. Zie je 1234 (op een oplopende nummerreeks) dan ben je aan het opbouwen. Maar zie je een aflopende nummerreeks zoals 321 dan is er iets aan het ‘ afbreken’. Bij 333 ben je omringd door je gidsen en bij 222 beginnen de gedachten vaste vorm te krijgen (en ben je echt aan het manifesteren).

Gebruik altijd je verstand als het aankomt van het zien van nummers. Met alles sta jij altijd aan het roer van je leven. Dus als je een nummerreeks ziet dan kan je besluiten wat je er mee doet en hoe je dat op dat moment wilt opvatten. Blijf met beide benen op de grond staan, terwijl je ook openstelt voor jouw verbinding met de gidsen en het spirituele.