Heb jij geleerd op jezelf te vertrouwen?

Heb jij geleerd op jezelf te vertrouwen?Heb jij geleerd op jezelf te vertrouwen? Als je op internet zoekt, hoe leer ik op mijzelf te vertrouwen, krijg je een ontelbaar aantal tips en suggesties, hoe je op jezelf kunt gaan leren te vertrouwen. Wij van Spiritueel Den Haag denken dat veel van die tips, zeker iets toevoegen aan je zelfvertrouwen. Maar hoe ga je ze toepassen? En dat is nou net de kracht van de spiritueel medewerkers van Spiritueel Den Haag. Jou niet alleen tips geven naar een beter en fijner leven. Waarin je op jezelf vertrouwt. Ook hoe je op een juiste manier kunt gaan toepassen.

Daarvoor is bewustzijn nodig. En dat bewustzijn is niet iets wat we standaard meekrijgen in ons leven. Juist dat het ontbreekt, daardoor ben jij op zoek om te leren op jezelf te vertrouwen.

We geven ook direct maar aan, dat ieder mens het systeem bezit om op zichzelf te kunnen vertrouwen. Maar wat je niet leert, weet je niet. Alles gaat gepaard met kennis opdoen over iets. Dan word je je er van bewust. Maar helaas ontbreekt voor velen de lessen om te leren op jezelf te leren te vertrouwen.

Dat weten wij mediums en paragnosten en helpen je er graag bij. Hoe leer je op jezelf te vertrouwen? Nu weet je dus wel dat je het in je hebt. Je weet nu ook dat je het systeem bezit. Dat wetende is de eerste stap. Mooi zeg je dan, kom maar op. Hoe doe ik de kennis op, hoe ik dat systeem leren te gebruiken.

Als wij van Spiritueel Den Haag een paar tips van internet halen, zoals bijvoorbeeld: Vergelijk jezelf met jezelf. Dan zeggen wij als mediums en paragnosten. Goede tip, maar wat zegt het nu eigenlijk. Een andere tip die je meekrijgt om op jezelf te leren vertrouwen, is wees vriendelijk voor iedereen. Dan zeggen wij, dat heb jij waarschijnlijk tot op heden gedaan, maar je kreeg er niet de vriendelijkheid voor terug, waarvan je dacht die er voor terug te krijgen. Waardoor dat beetje zelfvertrouwen tot een nulpunt is gedaald.

Best mooie tips, maar zonder de inzichten er bij, de tekst en de uitleg. Lees je de tips wel, maar ze landen niet echt. Laten we de eerste tip wat nader onderzoeken. Vergelijk jezelf met jezelf. Wat moet jij daarvoor in huis hebben? Kennis over en van jezelf. Laat iemand die geen zelfvertrouwen heeft, nu juist zichzelf niet zo goed kennen. Dan wordt het knap lastig jezelf met jezelf te vergelijken.

De spirituele medewerkers van Spiritueel Den Haag geven deze tips ook mee. Alleen ze geven je iets extra’s mee. Je krijgt er ook een uitleg bij wat er precies mee wordt bedoeld. Waardoor jij je bewust wordt hoe je er mee aan de slag kan.

Weer even terug naar de tip. Vergelijk jezelf met jezelf. Dan zul je toch eerst jezelf moeten gaan ontdekken, ja toch! Hoe ontdek je jezelf? Dan zeggen wij van Spiritueel Den Haag, door opnieuw te leren lopen. Opnieuw te leren lopen! Nou leg dat ook maar eens nader uit.

Elke stap die je vanaf nu gaat zetten, ga je bewust bij voelen. Voelt de stap goed, of niet. Door daar achter te komen, leer je jezelf kennen. Wat vind ik wel fijn, wat niet. Wat tolereer ik wel en wat niet. Wat haalt mij naar beneden, of juist andersom. Wat maakt mij hyper. Of onrustig, of onzeker. Waar raak ik vermoeid van. Waar krijg ik energie van. Als je dat op een gegeven moment weet, dan kun je jezelf gaan vergelijken met jezelf.

Je hebt namelijk nu jezelf leren kennen. Je weet wat je wel en niet nodig hebt. Jezelf vergelijken met jezelf betekent dan in deze. Ik kijk niet meer naar anderen, naar mijzelf. Ik ga niet meer doen zoals anderen het doen. Ik heb leren luisteren naar mijzelf en dat geeft mij zelfvertrouwen.

Zie je, nu ben je er. En als je nu zegt, daar wil ik wel wat meer over weten nog. Schroom niet en bel de topparagnosten en topmediums dan gewoon even van Spiritueel Den Haag. Ze helpen je er graag nog verder bij. Klik hier voor Spiritueel den Haag!