Hoe kom je bij een hoger bewustzijn?

Hoe kom je bij een hoger bewustzijn?Hoe kom je bij een hoger bewustzijn? Je bewust zijn, betekent dat je niet als een kip zonder kop je leven leeft. Misschien is het wel heel lekker het leven als een kip zonder kopt te leven. Je maakt je dan wellicht ook helemaal nergens druk om.

Maar het kan ook zomaar betekenen, geeft een paragnost van Top-Paragnosten aan, dat je dan constant terecht komt in drama, dingen fout lopen, anderen voor jou beslissen. Daar wordt geen mens gelukkig van.

We ontkomen er eigenlijk allemaal niet aan, aan je bewust zijn van. En als dat eenmaal in gang is gezet, je bewuster worden van. Is er een honger naar meer. Maar wat is dan een hoger bewustzijn?

En hoger bewustzijn is de verbinding hebben met je eigen ziel. Is je bewust zijn van je eigen verlangens, je wensen, maar ook je doelen. Hier naartoe werken vanuit een hoger bewustzijn, maak je weloverwogen keuzes.

Je bewaakt ook de rust in jezelf. Je gelooft in jezelf dat je het kan. Af en toe zal er heus wel een keer een angstgedachte zijn, maar je bent je daar van bewust en die laat je snel los. Je hebt immers direct in de gaten dat het je verbinding met je hogere zelf in de weg zit.

Een hoger bewustzijn kent vele voordelen. Zoals al aangegeven, zegt een medium van Top-Paragnosten, maak je veel meer weloverwogen keuzes. Je gaat afwegingen maken. Hoe zou ik mij er bij voelen, als ik daarvoor zou kiezen. Welke gevolgen heeft dat. Voor mij voor andere zaken. Zal het mij goed doen.

Je maakt ook niet eerder een keuze, vanuit de rust, zonder bijkomende emoties, totdat er sprake is van een zeker weten gevoel diep van binnen. Dit doe je vanuit je hoger bewustzijn. Hoe kom je in je bewustzijn?

Door je te realiseren dat we een spiritueel wezen, een ziel zijn in een fysiek lichaam. Dat het lichaam niet meer is dan een omhulsel wat jouw ziel op het aardse in leven houdt. Waar je alles mee kunt doen met dat fysieke lichaam.

Zolang als je je eigen ziel maar niet te kort doet. Dat ervaar je direct als je leeft vanuit een hoger bewustzijn. Je merkt dat je lichaam er last van heeft. Je mentale gezondheid en geestelijk er op achteruitgaan. Dat je lichaam seintjes geeft, als hoofdpijn en vermoeidheid, slecht slapen.

Als je dit in de gaten begint te krijgen en er naar luistert en er iets mee doet, ga je het leven leven vanuit een hoger bewustzijn, zegt een spiritueel consulente van Top-Paragnosten. Je bent bezig een berg op te klimmen.

Die berg noemen wij je eigen liefdesladder. Want groeien in bewustzijn, is eigenlijk niet meer dan groeien in zelfliefde. Wat nog steeds door velen wordt gezien als egoïstisch en narcistisch. Maar er is zo’n enorm verschil hierin.

Zelfliefde vanuit een hoger bewustzijn zal nooit zichzelf machtiger willen voelen dan een ander. Ten koste van een ander zichzelf willen verheerlijken of verrijken. Je bent steeds meer en meer verbonden met je hogere zelf. Je gaat anders kijken naar alles wat leeft, bloeit en groeit.

Je gaat respect hebben voor de natuur, de levende wezens. Je gaat zien hoe prachtig mooi die eigenlijk leven ten opzichte van de mens zonder een bewustzijn.