Jezelf in liefde zetten

Jezelf in liefde zetten. Ontzettend veel mensen nemen contact met mij op naar aanleiding van vragen over iemand waar zij zichzelf mee verbonden voelen. Het probleem is vaak dat diegene waarmee zij zichzelf zo verbonden voelen niet op alle niveaus met hen willen verbinden. Dat deze verbinding soms tot wel 25 – 30 jaar voortduurt. Dat deze verbinding hen energie kost in plaats van dat dit hen energie oplevert.

Krachtige verbindingen
In veel gevallen is deze verbinding heel krachtig. Zelfs zo krachtig dat zij er:
• ’s nachts wakker van worden
• weten wanneer iemand langs hun huis rijdt in de auto
• dat mensen het gevoel hebben dat diegene energetisch aan hun trekt
• of bijvoorbeeld het gevoel hebben dat diegene waar overal in hun huis is waar zij zelf ook zijn.

Spirituele pad
De mensen die mij bellen zijn ook vaak al jarenlang op weg op hun spirituele pad. Zij voelen zichzelf vaak eenzaam in hun proces omdat de mensen om hen heen niet begrijpen, wat maakt dat ze de verbinding met de persoon waarmee zij zichzelf zo verbonden voelen, niet doorbreken. Alleen die verbinding doorbreken, dat gaat niet van het ene op het andere moment. Het is een verbinding die al eeuwenlang bestaat. Dit is een verbinding die zo krachtig is, daar zijn de meeste technieken niet op berekend om die verbindingen te kunnen doorbreken.

Handreiking stap in je groeiproces
Wat er eigenlijk gebeurd is dat je een handreiking krijgt aangereikt in je groeiproces. Je krijgt de kans om jezelf te blijven focussen op deze persoon. Of je kunt doorgaan met je groeiproces. Dit is een bewuste keuze.

Besluit
Als je hebt besloten dat je door wilt gaan met je leven. Dan kan je verder met de volgende stap. Er word je nu diverse zaken aangereikt.
1. Jezelf in zelfliefde zetten;
2. De energie van de persoon loskoppelen van de persoon.

Jezelf in zelfliefde zetten
Alleen als je jezelf in zelfliefde en licht zet, kan je de hiaten in jezelf opvullen. Als je de hiaten in jezelf niet vult met zelfliefde, dan probeer je de hiaten te vullen met externe factoren en dat werkt slechts tijdelijk.
Pas op het moment dat je zover bent dat je jezelf volledig vult met zelfliefde, kan je door naar het volgende level in je groeiproces. Slechts dan kan een ander ook een aanvulling zijn op jouw leven op alle niveaus.

Energie loskoppelen
Ruimte creëren voor jezelf en de energie loskoppelen van de persoon waar je een hele sterke verbinding mee voelt, roept vaak in eerste instantie weerstand op. Dat begrijp ik goed. Jullie verbinding is zo krachtig. Plus de verbinding levert je ook een prettig gevoel op en dit fijne gevoel wil je graag behouden. Alleen wat wil je nu echt? Geeft de verbinding je per saldo energie of kost het je energie?
Indien de verbinding je energie kost, is het tijd om tot actie over te gaan op het moment dat je hieraan toe bent.
Stel jezelf de vragen:
• Houd ik van deze persoon zoals hij of zij zich op aards niveau in alle facetten manifesteert?
• Of houd ik van de ziel van deze persoon?
Als het antwoord is dat je van de ziel houdt van deze persoon. Dan is het vaak eenvoudiger om te besluiten om de energie van deze persoon los te koppelen van deze persoon. Je zet de energie die je zo mooi vindt van deze persoon voor je. Je voegt daar al je wensen aan toe. Je stapt in je vertrouwen … en je laat jezelf verrassen welke persoon er op jouw levenspad gaat verschijnen.

Als je van gedachten wilt wisselen over jezelf in liefde zetten en de daarbij behorende processen dan spreek ik je graag.

Liefdevolle groet,
Venus