Eenzame vrouwen & mannen

Eenzame vrouwen & mannenElke keer gebeurt het opnieuw. Mannen en vrouwen die op zoek zijn naar zichzelf die worden geconfronteerd met mensen die hen willen benadelen.

Zelfliefde
Op het moment dat je jezelf vult met zelfliefde, heb je niemand nodig om de gaten in jezelf op te vullen. Zolang je ‘het’ buiten jezelf zoekt, ben je kwetsbaarder omdat je afstemming vaker extern gericht is.
Hoe zou het zijn om je antwoorden te ontvangen door jezelf beter af te stemmen op wat de engelen je te vertellen hebben als je wordt benaderd door iemand die contact met je zoekt?

Waarbij de centrale vragen die je jezelf kan stellen kunnen zijn:
Wat heb ik nodig en word ik hier echt blij van?

Het gaat bijvoorbeeld om eenzame mannen en vrouwen die vrouwen en mannen op het internet benaderen om hen te verleiden op allerlei manieren. Mannen die zeggen heel eenzaam te zijn en op een boorplatform werken. Of mannen die in Afghanistan gelegerd zijn. Ze geven aan dat ze over veel financiële middelen beschikken en als puntje bij paaltje komt, dan willen ze ‘gebruikmaken’ van de middelen van de goedgelovige mannen en vrouwen aan deze kant van de lijn.

Soms gaat het zelfs zo ver dat ze aangeven dat ze grote betalingen zullen doen, die vervolgens uitblijven. Waarbij ze vervolgens wellicht aangegeven dat ze geen betaling kunnen regelen vanuit Afghanistan waar ze op dit moment volgens hun zeggen zijn gestationeerd, in verband met veiligheidsvoorschriften met betrekking tot de Taliban.

Echter, of iemand wel of niet wil betalen weet hij of zij allang voordat hij of zij die toezegging deed. Als dit echter wordt gecommuniceerd worden degene die zijn benaderd vaak onder druk gezet om door te gaan met het contact. Of om hen geld te geven omdat ze niet bij hun geld kunnen komen op dit moment. Of er wordt druk uitgeoefend door bijvoorbeeld te schrijven ‘je bent de droomman of vrouw van mijn leven en als je stopt met ons contact dan maak ik een eind aan mijn leven’ of er worden andere manieren van druk uitoefenen ingezet.

Energetisch
Energetisch zijn de partijen aan de andere kant vaak zo uitgekookt dat ze ook op energetisch niveau hun kracht inzetten. Ik heb van vrouwen vernomen dat de energie van de mensen die druk uitoefenen enorm kan zijn. Op het moment dat je aan deze kant van de lijn dan onvoldoende gewaar bent qua afstemming of dit contact een bijdrage is aan jouw leven, dan zou je niet de eerste zijn die van een koude kermis thuiskomt.

Hoe het kan werken is dat je profiel in eerste instantie door een zoekmachines wordt geselecteerd. Daarna word je benadert door een nepprofiel om bijvoorbeeld vrienden te worden op facebook. Terwijl ze zelf niet of eventueel nauwelijks over vrienden beschikken. Een deel van de berichten worden automatisch gegenereerd. Daarna wordt afhankelijk van hoe interessant je wordt ingeschat soms een team op jou ingezet, zodat het beste resultaat voor hen kan worden gegenereerd,
Helaas staat er geen bordje bij alle personen die je benadelen met Pas op! Schrikdraad! zodat het gelijk op alle niveaus duidelijk is of deze persoon een bijdrage aan je leven vormt.

Vertrouwen
Stap daarom in je vertrouwen en stel jezelf elke keer opnieuw vragen. Durf te stoppen met contacten die je energie kosten. Durf te kiezen voor vreugde in je leven. Zodat jij je leven ‘de vorm’ kan geven waar jij blij van wordt. Zodat al jouw contacten je per saldo energie gaan geven, op al de niveaus, waar jij voor kiest.

Als je van gedachten wilt wisselen over bovenstaande dan hoor ik je graag!

Liefdevolle groet,
Venus