Liefde en Soulconnection

Liefde en SoulconnectionWat is het verschil tussen liefde en soulconnection? Beide zijn gebaseerd op liefde alleen de verschillen zijn er wel degelijk. Steeds vaker zie ik wanneer mensen bellen dat bepaalde mensen een soulconnectie hebben met elkaar. Ze zeggen dan zelf vaak ook dit nog niet eerder te hebben gevoel voor een ander en dat het lijkt van een andere orde te zijn. Dit is helemaal waar.
Wanneer je een soulconnectie hebt met iemand dan gaat dit dieper en is het aantrekken en afstoten vele malen heftiger dan in normale liefdes.
Vaak gaat het gepaard met heel veel verdriet doordat de andere in een andere afstemming zit en dit wordt wel ingelopen maar vaak gaat daar een behoorlijke tijd overheen. Soms zelfs jaren…

Wat kan je dan het beste doen op zo”n moment? Eigenlijk is die tijd nodig om synchroon te lopen met elkaar en uw eigen lessen ervan te leren. Welke lessen dat zijn is voor iedereen anders. Sommige zullen andere relaties moeten aangaan om mee over zichzelf te weten te komen, andere zullen verdieping in zichzelf moet aanboren om te komen tot het stukje waarin er weer synchroniciteit is. Welk pad er voor u ligt is de ontdekking die u zelf zou moeten uitvogelen, de kaarten geven daar geen antwoordt op.
Een ding is zeker en dat is dat alles er sprake is van een zielsconnectie dat alles wat moet zijn komt.

Dit soort relaties laten u zoveel meer zien dan u in eerste instantie zal denken en overvalt de meeste mensen dus ook zodanig dat er paniek ontstaat.
Ook is dit heel normaal, je herkent elkaar vanuit eerdere leven en dat maakt dat het contact direct heel vertrouwd is en je denkt, maar ik ken je pas net en het lijkt wel alsof ik niets meer hoef te zeggen want je pikt me gedachtes op en andersom. Vaak zie je dat de een zich er erg van bewust is en de ander juist nog niet. Ook komt het voor dat mensen er zo van schrikken dat er op dat moment afstand ontstaat doordat het te dicht in de gevoelswereld komt.
Iedereen heeft zijn manier erop te reageren zoals ze doen. Een ding is zeker, wat samen moet komen komt samen.

Ik zou willen adviseren, blijf in vertrouwen dat alles loopt zoals het behoort. Het universum maakt geen fouten en ook dit zal komen zoals het behoort.
Onthoud het universum heeft een plan voor u. Altijd!
Wanneer mensen bij zichzelf blijven door bijvoorbeeld meditatie dan versnel je alle processen ook je lessen dienen zich aan, allemaal ingegeven door het universum.

Met liefde en licht geschreven.

Namaste Es