liefdeservaring

liefdeservaringVaak bellen mensen omdat ze willen weten, komt deze man of vrouw op mijn pad?. Vaak geven de kaarten daar uitsluitsel over, los van wat mensen uit vrije wil beslissen.

Zelf heb ik vaak moeilijkheden met liefde toestaan, waardoor ik de kat uit de boom kijk, tot treures aan toe.
Als ik dan beslis me eraan over te geven zijn de gevoelens van het moment al vaak veranderd. Wat betekent dat de verwachtingen niet meer overeenkomen.

Een aantal jaren heb ik via het universum gevraagd om een man die voldoet aan al mijn verwachtingen. Binnen 2 maanden stond deze man zoals ik had gevraagd voor mijn neus.

Door de snelheid van alle veranderingen was ik zo uit mijn doen dat dit uiteindelijk nergens op uitdraaide. Dat het universum luistert naar een ieder van ons weet ik zeker, heel zeker. Het is vooral de manier waarop je de vraagstelt wat van belang is.

Bijvoorbeeld, mocht je uit een moeizame relatie komen en wil je dit niet meer? dan zal het universum dat ontvangen, alleen doordat ze in het universum geen nee kennen en dus ook niet wat je niet wil, zal je een herhalingsoefening krijgen. Daarom is het ook zo belangrijk om exact te vragen wat je wel wil. ipv wat niet. Het universum geeft je precies wat je vraagt. Wees daarom ook alert over wat je verlangt en uitzendt.

Nee kennen ze hierboven niet.
Dit is een persoonlijke ervaring en door te oefenen met gedachtes en bewustwording wordt het steeds makkelijker om aan te trekken wat we allen zo graag willen.

Liefde.

Met hartelijke groet,

Es