Top mediums met een beetje extra

top mediumsOveral ter wereld zie je televisie shows waarin mediums optreden. Goede voorbeelden van dergelijke programmas zijn Derek Ogilvie en Char. Mediums hebben de gave om met overledenen te kunnen praten. Onze mediums zijn er in getraind en gespecialiseerd. Zij zullen je niet voor de gek houden, maar werken naar eer en geweten. Mochten zij om welke reden dan ook niet weten waarom er iets gezegd wordt in de wereld van de entiteiten dan zullen zij je zeggen wat er gezegd is zonder de interpretatie daarvan te verwoorden. Zij zijn zuivere boodschappers.

Mediums zijn vaak paragnosten met een beetje extra. Hoewel paragnosten zeer intuitief zijn en meestal ook goed kunnen invoelen zijn mediums in staat om te communiceren met entiteiten, ofterwel overleden mensen. Loop jij ook rond met een vraag over een persoon wie je zo hevig mist? Wil jij ook weten of diegene zijn plaats gevonden heeft in het Licht. Weet je niet meer hoe je het zelf moet doen omdat je de persoon zo mist. Hoe fijn is het dan om nog een keer de boodschap van die gene te kunnen horen. Geweldig toch? Ook kan het zijn dat je zelf bovennatuurlijke ervaringen hebt en dat kan heel erg eng zijn en beangstigend, vooral wanneer je niet precies weet wat je ziet en wat ze van je willen.

Het is dan fijn dat je aan iemand je vragen kunt stellen en dat zij het proces al doorlopen hebben zodat zij precies kunnen vertellen wat je wel kunt en mag doen en wat je vooral moet laten. Hoe fijn is het om een dergelijk houvast te hebben in situaties waarin je het zelf even niet meer weet of dat je zo bang bent dat je niet meer weet wat er gebeurd.

Er zijn allerlei soorten mediums. Onze mediums zijn varierend in staat om automatisch schrift te hanteren maar ook kunnen zij in een lichte trance boodschappen doorgeven. Dat betekent dat zij zelf wel als waarnemer aanwezig blijven bij het gesprek tussen jou en de entiteit die je graag wenst te spreken. Zo kun je er achteraf ook nog met ons topmedium bespreken. Wellicht zal het medium zo in staat zijn om je nog verder en meer te begeleiden op je weg.

Totale trance. Ook is het mogelijk dat een medium, zoals onze mediums ook medium zijn in een totale trance geraken en dat het lichaam als het ware afgestaan wordt voor korte tijd aan een entiteit. Het medium heeft er op dat moment geen controle meer over en weet ook totaal niets van  hetgeen er gezegd wordt en gebeurd. Het medium moet dan achteraf door jou worden bijgepraat. Dit is op zich heel mooi, maar het nadeel van deze methode is dan wel dat het medium ook niets weet van hetgeen er besproken is.

Een goed medium, zoals onze mediums zijn zal echter wel in staat zijn om door zijn of haar andere vermogens in te voelen waar je je bevind en hoe hij of zij zich dan toch nog kan ontwikkelen. Dat is echter wel een keuze die je mee moet nemen in het kiezen van het medium dat je wenst te spreken.

Het is goed alle voor en nadelen op een rij te hebben en te weten wie er het beste bij je vraag past en het doel van het gesprek in ieder geval op dat moment. Zo is de kans van slagen het optimaalst even zoveel als de kans dat je tevreden bent over het consult dat je  ontvangen hebt. En dat staat bij ons naast een vertrouwelijke open sfeer en respect hoog in het vaandel. Soms is het wat moeizamer voor een medium om contact te leggen met een entiteit, vooral als iemand net overleden is. Dan moet je soms toch nog even wachten omdat hij of zij zelf nog niet sterk genoeg is. Maak je dan geen zorgen de volgende keer zal het vast beter gaan. Uiterst belangrijk is het zoeken van een medium waar je je bij op je gemak voelt. Dat is voor ons een streven. Omdat wij weten hoe het is en hoe je je voelt.

Van harte welkom met alle vragen bij Top paragnosten.