Obsessief verlangen naar een ander

Obsessief verlangen naar een ander, waar komt dat vandaanObsessief verlangen naar een ander, waar komt dat vandaan

Al 3 jaar heeft ze een heel groot verlangen, ze is gek op iemand en ze hoopt maar dat hij ooit de juiste stap gaat zetten. Om die reden zoekt ze regelmatig contact met goede paragnosten, want als die haar voorspellen dat het ooit wel een keer gaat komen, ervaart ze in zichzelf weer even een gevoel van rust en blijheid.

Maar ze baalt er wel van, al drie jaar staat ze in deze stand. Hebben ze af en toe contact en dat is zo intens, dat ze er nachten van droomt. Maar ja, gaat het ooit gebeuren en dan, waar ze eigenlijk het meeste mee worstelt, is de gedachte aan deze man, 24 uur lang elke dag. Ze wordt er gek van.

Ze hebben eigenlijk nog nooit echt iets gehad, ja een weekje, maar dat was niks en zo rommelig. Hij was net uit zijn relatie gestapt, na een groot meningsverschil en ze zag haar kans. Na een week besloot hij terug te gaan en hij is nog steeds bij haar. Dat weekje wakkerde haar intens verlangen nog meer aan. Alleen ze is nu drie jaar verder en haar obsessie deze man ooit te gaan krijgen. Het zit haar in de weg.

Als het medium dat haar voorspiegelt, moet ze lachen, ja wat ben ik eigenlijk gek bezig hè. Niet normaal. Je zo vastklampen aan een man en maar hopen en wachten, wat bezielt mij eigenlijk. Heb nog nooit begrepen waarom ik dit doe. Ik kan alles zo laten, maar hem, nee het lukt me niet.

Als eens naar je jeugd gekeken, heb je liefde gekregen, hebben je ouders je zien staan? Nee, helemaal niet volgens je eigen beleving. Nou kijk, zie je waar het antwoord ligt en waarom je je zo obsessief aan deze man vastklampt.

Je hebt er een plaatje bij ingevuld, dat deze man jou gaat geven waar je recht op hebt. Ieder mens heeft recht op de liefde en je hebt jezelf er van overtuigd dat deze man je dat gaat geven. Datgene wat je nog nooit in je leven hebt gekregen, liefde, aandacht, warmte en genegenheid.

Zo ontwikkel je een obsessief verlangen naar een ander. Dat je zomaar jaren kunt volhouden, omdat het verlangen naar de liefde zo groot is. Omdat je het niet hebt gekend nog en het zoekt bij een ander. Omdat we ons er van hebben overtuigd dat de liefde van een ander moet komen en niet beseffen dat er ook sprake is van eigenliefde.

Dat eigenliefde ons ook kan vervullen en als we die liefde leren te voelen, we nooit meer obsessief zullen verlangen naar de liefde van een ander. Helaas is bij velen niet bekend dat we in onze jeugd die liefde op een juiste manier aangeboden moeten krijgen om op volwassen leeftijd liefde voor onszelf te voelen en van daaruit ons leven in te vullen.

We kunnen ons dan op een gezonde manier hechten aan anderen. Die hechting is gezond als we ook eigenliefde kennen. Kennen we die niet, gaan we daar aan voorbij, omdat we onszelf niet waardevol genoeg vinden, er is immers ons dat niet verteld dat we waardevol en liefdevol zijn, en om die reden hebben we op latere leeftijd moeite met relaties.

Om hier van af te komen, en iedereen staat daar voor open, want op deze manier doet de liefde alleen maar pijn, kun je je wenden tot een online medium of online top paragnost die jou hier heel goed bij kunnen helpen. Door inzichten te krijgen in je eigen verleden, maar ook hulp om eigenliefde voor jezelf te gaan zien, wordt liefde ineens een heel ander gegeven in je leven.

Je zult je dan nooit meer obsessief aan iemand willen vastklampen, eigenliefde laat dit niet meer toe. Je ziet waar het mis gaat, je stuurt bij. Je zult jezelf nooit meer te kort doen in de liefde.

Medium Clarisa