Sluipmoordenaar

Sluipmoordenaar75% loopt rond met een sluipmoordenaar, jij ook? We kunnen er niet omheen en de cijfers liegen er niet om. Zo’n 75% loopt rond met een sluipmoordenaar en is zich er niet van bewust. Het wordt tijd dat we onze sluipmoordenaar gaan herkennen en er iets aan gaan doen.

Een veelbesproken onderwerp, stress en dat is niet voor niets. Als je weet dat stress zeer ongezond is, is voorkomen beter dan genezen. Af en toe een spanning voelen, is heel normaal, als het lichaam daarna de tijd krijgt om te herstellen. Niets aan de hand.

Houdt de spanning langdurig aan, dan lijdt het lichaam hieronder. Vaak hebben we geen weet dat ons lijf in een stress stand staat. We herkennen de symptomen onvoldoende. Toch is het goed wel stresssymptomen bij jezelf te gaan leren herkennen. Dan weet je voor jezelf dat je een grens bent overgegaan en dat je mogelijkheden moet zoeken, te ontstressen.

De huidige tijd is eigenlijk voor iedereen te stressvol. De prikkels die we de hele dag opdoen zijn er zoveel, dat bijna iedereen last heeft van stress. Jezelf dus afvragen of jij last hebt van stress, hoef je eigenlijk niet eens te doen. Je hebt er last van. Het is namelijk gebleken dat de levensstijl van nu, voor iedereen stressvol is.

We stellen hoge doelen, we proppen de dagen vol, ook met leuke dingen uiteraard, echter een te volle dag, waarin de tijdschema’s krap zijn, al zijn het leuke dingen, levert ook stress op.

Als je dit nu weet, hoef je niet bij jezelf te rade te gaan, heb ik last van stress. Je hebt het. Dat is een mooi uitgangspunt om stress bij jezelf te gaan herkennen. Het zal niet makkelijk zijn jezelf op gebied van stress de baas te worden. We zijn het zo gewend geraakt in een hoog tempo te leven.

Toch kun je er mee aan de slag. Om stress te kunnen herkennen bij jezelf, zul je moeten leren te luisteren naar signalen die je lichaam afgeeft. Je hebt zichtbare en onzichtbare signalen.

De zichtbare signalen zijn bijvoorbeeld, vaak verkouden zijn, elk jaar wel een goede griep oplopen. Slecht slapen, vermoeid wakker worden. Geen zin hebben in opstaan. Buikpijn, obstipatie, diarree, veel behoefte hebben aan suiker en koolhydraten. Nu zijn dit ook symptomen die bij andere ziektebeelden horen, een heb je twijfel, raadpleeg de huisarts.

Onzichtbare herkenningspunten zijn, regelmatig terugkerende ontstekingen, niet veel kunnen hebben van anderen. Je snel geïrriteerd voelen. Geen zin hebben in bezoek. Je afsluiten voor anderen. Veel slapen, doelloos rondlopen, dagen die voorbijgaan en je van alles voorneemt en het niet gebeurt.

Mocht je bij jezelf bepaalde symptomen herkennen dan is het goed bij jezelf te rade te gaan, hoe ga ik aan de slag om hier van af te komen. We herkennen namelijk zelf stress niet altijd, het is een onzichtbare sluipmoordenaar. Om daar een antwoord op te willen hebben, kun je je gewoon eens wenden tot een medium of paragnost van Top-Paragnosten. De spirituele topconsulenten kunnen je niet beter maken. Ze kunnen wel aan de hand van jouw verhaal inschatten of je last hebt van te veel stress en kunnen je ook van tips en ideeën voorzien om stress aan te pakken.

Je stress te herkennen is een zeer goede stap in de juiste richting. Hiervoor kun je ook met jezelf eens reflecteren, over hoe je je voelt, waar je je druk over maakt, waar je angstig voor bent. Allemaal zaken die je helpen stress te leren herkennen en er iets aan te doen. Je kunt dit ook bespreken met een paragnost of medium uiteraard.

Vind je het lastig om mee aan de slag te gaan, maar wil je wel een gezonde levensstijl, wend je dan echt een keer tot een top paragnost of een top medium van Top-Paragnosten, die hebben veel in hun mars. En zullen vaak voor jou dingen naar boven kunnen halen en zien die jij nog niet weet over jezelf. En je je voordeel mee kunt doen om bij jezelf de stressmomenten te gaan herkennen.

Medium Clarisa
Top Paragnosten