TOEVAL en SYNCHRONICITEIT

TOEVAL en SYNCHRONICITEITHet leven lijkt wel vol ” toevalligheden ” te bestaan.
Herken je het…je ontmoet iemand die je aan een fijne job helpt…en je zegt: ” Wat een toeval dat ik die persoon heb ontmoet, dank zij hem/ haar krijg ik zomaar een job aangeboden waar ik al jaren slechts kon van dromen “.

Je hebt gedroomd over iemand en dezelfde dag of de dag nadien, loop je die tegen het lijf.
” Wat gek dit, dat is nu toch wel een toeval zeg dat ik hem/ haar gezien heb…en het gaat niet zo goed met hem/ haar “.

Herken je dit: je gedachten gaan naar iemand en je denkt bij jezelf ” Hoe zou het met hem/ haar gaan, ik ga morgen toch eens bellen…en joep, daar gaat de telefoon…en ja hoor…daar heb je hem/ haar aan de foon”. ” Hé, wat gek toch, toevallig zat ik net aan je te denken, en ging je morgen bellen, je bent me voor…telepathie zeker?
“Ach nee, dat is puur toeval”.

Toevalligheden die ons allemaal regelmatig te lijken overkomen…ondertussen zijn die toevalligheden al langer gedocumenteerd door wetenschappers als Carl Jung; hij omschreef deze schijnbare toevalligheden ” synchroniciteit “. Jung geloofde op grond van eigen ervaringen en die van zijn cliënten dat er in het universum een kracht, een geordend principe werkzaam is, die ons naar een bepaalde bestemming leidt.
Sommigen noemen dit God, Junge geloofde dat die kracht in ieders leven aanwezig is en dat we er slechts op bedacht hoeven te zijn, ons moeten openstellen.

En nu, wat schiet je nou met die informatie verder op….? Hoe is dit fenomeen te verklaren?
Hoe vinden die “synchrone ” gebeurtenissen plaats?
Wat ik nu even eenvoudig ga uitleggen, zal je zo meteen begrijpen ( al zijn er nog zoveel dingen die we nog niet ” weten “). Het kwartje zal vallen…en het woord toeval zal je steeds minder en minder laten vallen..omdat je dan ” weet “.

Vaak beginnen die synchrone gebeurtenissen met een intuïtief gevoel, of een gedachte of een idee dat je ergens naartoe wordt geleid, of dat je iets moet ondernemen…je weet alleen niet ” waarom “.
Stel nu dat je op een dag naar je werk ineens het idee krijgt om even bij je moeder langs te gaan.
Je ratio kan zo een gedachte van de hand wijzen en zeggen dat het later wel kan en dat je beter snel naar je werk kan gaan. Je besluit toch om even naar je moeder te gaan en wat een geluk…je moeder heeft net de arts gebeld omdat ze zich heel ziek voelt en niemand lastig wou vallen!
Wat een toeval…..Is dat zo?
De meeste synchrone gebeurtenissen doen zich in deze vorm voor.

Eerst hebben we een intuïtief gevoel en als we er dan gevolg aan geven, maken we een synchrone gebeurtenis mee waar ons leven op vooruit gaat of die ons een andere richting doen inslaan.
Om die reden is ook verstandig om naast je ratio en je verstand ook je intuïtie te gebruiken wanneer je beslissingen neemt, op welk vlak dan ook!

Wellicht schieten nu allerlei voorbeelden door je hoofd, niet? Denk je als het ware aan al die zogenaamde ” toevalligheden ” en por je misschien je nog ongelovige partner met een vette glimlach in de zij en zeg je: ” zie je wel, toeval bestaat niet, ik ben niet gek…zie je wel “.

Wie zijn intuïtie volgt zal vaker versteld staan over de resultaten en hoewel het nog steeds een mysterie is en hoe je aan dit soort richtinggevende gedachten komt, ze zullen eenvoudigweg meer en meer toenemen door meer aandacht te geven aan je innerlijke neigingen en je beelden van de toe-komst.

Scherp blijven, je aandacht levendig houden bij alles wat je denkt, helpt.
Je intuïtie omvat gedachten die je niet bewust denkt; het gebeurt simpelweg, het schiet je in zekere zin te binnen, het heeft bijna altijd betrekking op iets wat je moet doen of zeggen en voelt aan als een spontane gedachte die “uit het niets ” komt.
Je intuïtie kan je laten uitkijken naar een andere werkgever met fijne collega’s…kan ervoor zorgen dat je eindelijk die cursus of workshop volgt die je stimuleert spiritueel verder te groeien…kan ervoor zorgen dat je iemands bedrog of leugens kan achterhalen: allemaal toevallig…? Ondertussen ben je mee, of zit je helder nuchter denken je nu eventjes te triggeren? Laat het allemaal nog maar even toe, niets aan de hand, alleen: ik weet zeker dat je gaat nadenken over die schijnbare toevalligheden.

Als je goed oplet gaan intuïtieve gedachten altijd over de wezenlijke vragen die je over je leven hebt.
Wanneer je zorgt voor een stevige band met het gewijde en goed blijft observeren, ga je je leven zien als een verhaal dat zich ont-rolt.
En vanuit dit perspectief kan je bepaalde kwesties onderscheiden die in je leven een belangrijke rol spelen.

En nu…hoe kan jij je voordeel doen met al die schijnbare toevalligheden….met wat je nu weet?
Als je openstaat voor de toevalligheden van het leven, kan dat je bijzondere kansen bieden.
Het is alleen niet voldoende om alleen maar gevolg te geven aan je intuïtief en mysterieuze toevalligheden te herkennen.
Het is ook belangrijk om gevolg te geven aan je ingevingen! Uitzoeken wat de boodschap is.

Synchrone gebeurtenissen zijn niet altijd onmiddellijk te verklaren, maar ze wijzen je wel op een achterliggende reden, die je dan vaak op een later tijdstip begrijpt. Een toevallige ontmoeting….iemand die je op verschillende plaatsen tegen het lijf loopt, reclameborden met een boodschap…met andere woorden: ons leven zit boordevol synchroniciteit en aangezien we nu in het Intuïtietijdperk beland zijn, neemt ieders helder en intuïtief aanvoelen toe.

Mieke Moon Box 49
www.miekecoigne.com

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Beschikbaar
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Beschikbaar
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Betty
Betty
Offline
 
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 21 Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Offline
 
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
 
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
Offline
 
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
 
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 40 Martina
Martina
Offline
 
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
 
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster