Tweelingziel verbindingen

Tweelingziel verbindingenTweelingziel verbindingen. Veel mensen vragen zich af of ze wel hun tweelingziel hebben ontmoet. Kort samengevat, de meesten van ons zijn spirituele wezens die geroepen zijn om onze heilige plichten op deze aarde uit te voeren tijdens ons leven, wat precies inhoudt, dat wat we niet in vorige levens konden voltooien.

Goddelijke timing, het Universum zijn werk laten doen, is de sleutel. Je moet geduldig zijn en aan jezelf werken. Dit is, weet ik uit eigen ervaring heel moeilijk omdat deze band zo intens is en alle regels overstijgt van andere soorten relaties. Het kan al heel gauw te zwaar worden en je het gevoel hebt alsof jij dit niet meemaakt maar aan de zijkant staat en erna kijkt.

Vaak wordt er aan mij gevraagd over de tekens en de aanwijzingen zoals: dubbele cijfers, dromen met een intense boodschap, vreemde geuren, mistig brein, lichaamspijnen (zonder reden en je eigenlijk OK bent) Ik kan je zeggen dat dit aanwijzingen zij. waarmee het goddelijke aan jou wil laten zien dat je op het juiste pad zit, dat er iets aan zit te komen met je tweelingziel. Een soort aanmoediging en eigenlijk contact met je engelen en gidsen. Hoe anders moeten ze communiceren met je over dit zware proces.

Hebben we allemaal een tweelingzielrelatie? Nee, zeker niet, een klein percentage van de bevolking is op de hoogte en is eigenlijk een TZ, de rest van ons zijn karmische partners.

Hoe weet ik of de tweelingziel aangekomen is in mijn leven? Meestal begint het met een ontwakingsproces. Het kan ook zijn dat je eerst de laatste karmische partner ontmoet, wat ook heel heftig kan zijn, en met deze partner maak je veel mee en niets lijkt meer op je oude leven. Kort daarna arriveert je tweelingziel. Dit is wederom een pijnlijk proces totdat je je realiseert welke veranderingen je doormaakt en realiseer je hoe spectaculair je leven veranderd is en je tweelingziel hier bij jou is om aan jullie opdracht te werken. Samen ga je de reis aan. Een bijzonder mooi en gelukkig reis.

Er zijn heel veel you tube videos om van te leren. Vertrouw erop dat je op je eigen timing je eigen informatie ontvangt.

Bijdrage Katharina box 64
Katharina
Medium | Psychic | Tekstschrijfster