Uit onderzoek is gebleken

Uit onderzoek is geblekenUit onderzoek is gebleken dat zodra er problemen met liefde zijn, dat we de spirituele hoek gaan opzoeken. Spiritualiteit, ach wie staat er bij stil. Velen vinden het maar iets vreemds en geheimzinnigs. Wie kan er nou toekomst voorspellen. En kaarten leggen, geloof er niets van dat wat die kaarten zeggen, klopt.

Velen staan er helemaal niet bij stil. Totdat hun iets overkomt wat met liefde te maken heeft. Volledig in zak en as, overmand door verdriet, huilbuien en je zo ellendig voelen, willen ineens velen hun toekomst weten.

Dan zoeken ze naar spirituele hulp, waarzeggers, kaartleggers, toekomstvoorspellers. Ze willen het beste medium of paragnost spreken. Want, ja eng, eng, wie weet wie je aan de telefoon gaat krijgen. En wat ga je dan horen?

Dat de relatie echt voorbij is, terwijl jij wilt horen dat de ander weer terugkomt. Vertel het me, ik wil het weten. Ik wil een ja horen. De mediums en paragnosten van Top-Paragnosten horen dit dagelijks.

Zodra liefde niet meer loopt, hetzij een verbroken relatie, daten niet wil vlotten, partner niet wil meewerken, ineens schiet dan door ons hoofd, ik ga een medium of paragnost raadplegen. Eerder is er nog nooit aan spiritualiteit gedacht.

Zo blijkt uit onderzoek, dat we pas ons tot het spirituele wenden, als we helemaal zijn vastgelopen in liefde en relaties. Wat we dan alleen maar willen horen is dat het weer goed komt. Op inzichten en de manier waarop je zelf een handje mee kan helpen aan de juiste oplossing, zitten velen dan niet direct weer op te wachten.

Terwijl niets vanzelf goed komt, of verandert! Dat weten mensen die wel met spiritualiteit leven, maar al te goed. Al deze mensen helpen wij van Top-Paragnosten graag. Zodat wij ze ook wegwijs kunnen maken in spiritualiteit.

Zodra je eenmaal aan de grond zit met jezelf, zoek je een bepaald houvast. Laat dat nou spiritualiteit zijn. Daar kun je zoveel meer mee dan dat we als mens bij denken. Het is een leer, een wijsheid, die we allen nodig hebben, het aardse leven fijn te kunnen leven.

Dus ons, de mediums en paragnosten van Top-Paragnosten verbaasd het niet dat uit onderzoek is gebleken, wanneer mensen zich wenden tot het spirituele. De onderliggende, onbewuste reden is dan nog helemaal niet bewust aanwezig bij de contactzoekers.

Die gaat langzaam binnen komen, als er sprake is van meer spirituele consulten. Het smaakt namelijk naar meer. Je krijgt er rust in je hoofd van. Je gaat beseffen dat je zelf nog veel skills mist om het leven bewust te leven.

Je gaat er achter komen wat echt belangrijk in het leven is. En dat door een keer te bellen met een consulent van Top-Paragnosten. Mensen veranderen, in positieve zijn door de gesprekken met een spiritueel consulent.

Ze voelen zich begrepen, gehoord en krijgen handvatten mee om mee aan de slag te gaan. Waarmee een medium niet zegt. Als je dat zo doet, komt het goed. Jij komt er weer bovenop. Jij komt weer terug in je kracht. Jij gaat weer helen en het leven anders indelen.

En dan kan het zomaar zijn, dat je er achter komt dat je de ander helemaal niet meer terug wilt in je leven. Of dat de ander juist wel weer contact zoekt, omdat jij zelf anders in je energie bent gaan staan.