Een relatie vraagt om twee mensen die hun mannetje staan

Een relatie vraagt om twee mensen Een relatie vraagt om twee mensen die hun mannetje staan. Ze belt al vroeg naar een spirituele hulplijn. Ingegeven door haar eigen onzekerheid en zoekende naar een bevestiging. Ze wil weten of een collega van haar werk gevoelens voor haar heeft. En die heeft die collega, maar het medium ziet ook dat deze collega reeds in een relatie zit.

Dus ja, wat kan ze er mee dat hij zo af en toe met haar flirt, tenminste als zijzelf iets serieus wilt. Maar zegt het medium, volgens mij is er bij jou ook al iemand. Dat klopt helemaal, maar ja, we zijn wel samen, maar echt leuk en fijn is het niet meer.

En zo krijgt dit gesprek ineens een hele mooie draai. Dus jullie zitten beiden vanuit een ontevreden blik en niet gelukkig zijn, bij en naar elkaar te kijken. Zo kun je het wel stellen ja. Je relatie die je hebt, geeft geen voldoening meer.

Dat klopt, we zijn ook al 15 jaar bij elkaar nu hé. Oh, zegt het medium, omdat het al 15 jaar is, is de koek op, of is het een sleur, want dat is logisch als je 15 jaar samen bent. Want dat hoor ik je zeggen.

Dat klopt wel, maar hij trekt zich steeds meer terug. En dan doe jij dat ook maar, ja wat moet ik anders. Misschien in gesprek gaan met je huidige partner, het vuurtje weer opstoken, of ben je klaar met deze relatie. Nee, ik wil hem niet kwijt.

Word het dan niet eens tijd aan de slag te gaan, om je huidige relatie weer leven in te blazen. Liefde is onverbiddelijk, doen jullie niets, dan steven je samen af op een breuk. In de liefde moet je je mannetje staan, beiden.

Werk je niet elke dag aan je relatie, dan kom je bedrogen uit en ben je teleurgesteld. Het is net als een kalf dat verdronken is, daarna wordt de put gedempt en ben je te laat. Je zit nu in de put, je legt het neer bij anderen, je steekt er zelf geen tijd, moeite en energie in. Die steek je in die flirtende collega.

Je hebt gelijk, ik zie het nu, en ik bel voor die collega. Wat een sukkel eigenlijk. Lachend zegt het medium, heb je het nu over jezelf of. Ja, eigenlijk wel hè, ben zelf ook een sukkel dat wat ik heb, door mijn vingers laat glijden. Ik moet mijn mannetje gaan staan, bijsturen, elke dag samen weer er een feestje van maken.

Wat ben ik blij dat ik je heb gesproken, ik zat compleet op een dood spoor, terwijl ik het zelf ben die niets doet. Het maakt me allemaal zo angstig waarin ik nu zit. Nee, dat maakt je niet angstig. Dat doe je zelf.

Je motor staat stil, je bent in een cirkel terecht gekomen en hoopt dat een ander jou er uit gaat trekken. Maar zo werkt het in het leven niet. Als jij je tijd en energie goed wilt besteden, zorg er dan voor dat je gedachten jou niet in de greep hebben. Gedachten neigen altijd naar een negatieve kant.

Zorg dat je de sleur en de put altijd voor bent, elke dag daar bewust mee bezig zijn. Oh, dus ook als het goed gaat binnen je relatie, er aan werken? Juist dan, dan is de sfeer goed en biedt deze ruimte om alles tegen elkaar te kunnen zeggen. Ga je dat pas doen als je ontevreden bent, ben je eigenlijk te laat. Dan leg je de schuld ook vaak bij de ander neer.

Ik zie het, ik ga vanaf nu het roer omgooien en aan de slag met mijn eigen ontevredenheid. Ik ga mijn mannetje eens laten zien, dat ik mijn mannetje sta en samen gaan wij een topteam zijn, waar de liefde de boventoon voert. Heel goed, dan heb je geen behoefte meer aan een flirtende collega!

Medium Clarisa