Helderdzienden zijn paragnosten

Helderdzienden zijn paragnostenHelderdzienden zijn paragnosten die meestal één of meerdere gaven hebben. Helderzienden krijgen informatie van de bovennatuurlijke paranormale wereld bijvoorbeeld door een beeld of een serie beelden die samen een soort filmpje vormen.

Het is uiterst belangerijk dat een helderziende dit beeld doorgeeft zoals hij of zij het waarneemt anders kan er sprake zijn van misinterpretatie en kun je zomaar de plank finaal misslaan. Helderziendheid is daarom een grote verantwoording en daar dient men zorgvuldig mee om te gaan. Bij ons op de lijn kent men deze verantwoording en gaat een helderziende daar zeer zorgvuldig mee om. Immers is het de bedoeling dat onze helderzienden je verder brengen in je ontwikkeling en handvaten meegeven op weg naar de volgende stap in je leven. Fotoreading komt ook veel voor, laat Marga je helpen!

De geestenwereld geeft soms zeer specifieke informatie door en daar moet je mee om kunnen gaan. Boodschappen kunnen helder als glas weergegeven worden maar is niet altijd hetgeen wat je wilde horen. Dat kan gebeuren. Wees je ervan bewust wanneer je contact legt met een helderziende. Vraag door en vraag om verduidelijking maar geef ook je eigen grens duidelijk weer.

Een helderziende werkt soms met hulpmiddelen om energie wat gemakkelijker te kunnen duiden of om extra informatie te verkrijgen. Ook kan het zijn dat door de hulpmiddelen de informatie wat specifieker wordt uitgelegd. Soms heb je dan een oh zit dat zo moment. Ook kan het zijn dat je het gevoel hebt bepaalde gesprekken al meer te hebben gevoerd, je hebt dan een zogeheten deja vuz. Hulpmiddelen voor helderzienden zijn bijvoorbeeld een kaartenset, orakel edelsteen, pendel maar ook runen. Er zijn vele middelen en vele variaties. Zo kun je met een gemiddelde kaartenset vrij specifieke informatie geven maar ook iemand antwoorden geven op de toekomst. Niet elke helderziende geeft toekomst voorspellingen en dat heeft een reden. Je kunt een helderziende daar ook rustig naar vragen waarom men ergens voor of juist tegen is. Meestal heeft men daar een goed argument voor. Zo niet kun je daar wellicht eens over in gesprek gaan.

Via kaartensets is het ook mogelijk om doelen te bepalen zoals bijvoorbeeld een doel in je leven. Maar ook een energetisch doel. Verder kun je naar je chakras kijken en naar verschillende spirituele aangelegenheden zoals bijvoorbeeld je ontwikkeling. Er zijn veel mogelijkheden. Ook heel specifieke vragen kun je stellen waarmee je met een simpele lenormandlegging al een antwoord mag verwachten. Ook die kaartenset wordt verschillend gelegd. Ook daarbij heeft elke helderziende zijn of haar eigen werkwijze. Uniek maar wel speciaal voor jou gelegd. Geen twee leggingen zijn dezelfde. Daarom is het ook zeer verwarrend en onverstandig om meerdere consulten bij verschillende helderzienden achter elkaar te plegen en om dezelfde vraag aan meerderen te stellen. Ook in een paar dagen zul je geen totaal ander beeld krijgen waardoor het ook geen zin heeft om elke dag naar helderzienden te bellen. Het is echt de intentie om de ander vooruit te brengen en handvaten aan te reiken waardoor je blokkades kunt overwinnen en sprongen vooruit maakt in je groei. Je kunt dan achterom zien en zeggen, zo dat is een geklaarde klus. Dat geeft een fijn gevoel voor jou en voor ons.

Onze helderzienden je altijd open en eerlijk maar ook vertrouwelijk en respectvol benaderen, al is de waarheid soms niet een die gaat over rozen. Thats life. Toch zijn we er om samen te kijken in liefde naar opties. We zijn allemaal mensen en zo groeien we allemaal verder. Samen, als een team. Maak kennis met helderziende paragnost Marga.

Welkom bij team Top paragnosten.