Medium Sevil, automatisch schrift en pendelen

Medium Sevil, automatisch schrift en pendelenMedium Sevil, automatisch schrift en pendelen. Bij Top-Paragnosten vind je medium Sevil een heldervoelend en helderziend medium. Die voor jou van haar gaven gebruik maakt, terwijl ze de Lenormandkaarten voor je uitlegt.

Zij krijgt dan zuivere en eerlijke antwoorden voor je door. Naast het leggen van Lenormandkaarten, kan medium Sevil ook voor je pendelen, contact leggen met overledenen. En is Sevil bekend met automatisch schrift.

Wat houdt automatisch schrift in? Het is niet datgene wat wordt opgeschreven, dat dat uit de hand komt van diegene die het opschrijft. Het is schrift dat deze aardse persoon ontvangt en doorkrijgt en dat op papier zet.

De hand van het medium, in dit geval Sevil van Top-Paragnosten, is als het ware een gereedschap, die in een soort van trance raakt en datgene wat het medium doorkrijgt met haar gaven, noteert. Zo komen de antwoorden op papier te staan.

Zo’n 7 jaar geleden heeft medium Sevil de cursussen mediumschap, engelen en aartsengelen inwijdingen met succes afgerond. In die periode heeft ze ook geleerd hoe ze de Lenormand kaarten kan uitleggen en ze vervolgens lezen. D

Ook kan medium Sevil voor jou de Engelen Tarotkaarten voor je leggen. En niet te vergeten kun je ook met vragen aan de pendel bij haar terecht. Dit alles bij elkaar, is Sevil een doorgewinterd medium, die haar plek op Top-Paragnosten echt verdient.

Alles wat ze binnen haar vermogen heeft, zet ze in voor jou om de meest pure, eerlijke en zuivere antwoorden aan jou door te geven. Geen vraag is haar te gek, stel ze allemaal gerust op gebied van de liefde, liefdesrelaties, liefdesproblemen, werk, financiën.

Naast het doorkrijgen van antwoorden via haar gaven, automatisch schrift en pendel, is medium Sevil ook in staat om jou inzichten mee te geven. Wat betekent, dat ze naast jouw vragen en de antwoorden die ze geeft.

Sevil kan jou van tips, trucs, oplossingen voorzien, waarmee jij op jouw beurt mee aan de slag kunt. We willen als mens altijd dolgraag iets doen. Want het loslaten, het op zijn beloop laten, geen aandacht aan schenken, heeft de mens heel veel moeite mee.

Terwijl spiritualiteit juist zegt, heb je er geen invloed op, laat het dan los. Want door er over te blijven piekeren, tobben zul je alleen maar inboeten in kracht. Als het dan zover is, heb je er zoveel in je hoofd bijgehaald. Dat je het zomaar kan afwijzen.

Medium Sevil kun je dus met een gerust hart raadplegen. Ze is voorafgaand aan haar plek op Top-Paragnosten uitgebreid gescreend en getest. Want op deze spirituele hulplijn vind je alleen maar toppers van mediums en paragnosten.

Waar je met al je vragen direct, anoniem en discreet terecht kunt. 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Niets geen wachttijden, er is altijd een kanjer van een topconsulent online, als je die acuut nodig hebt.

Waar vind je dat nog!