Is mijn relatie voorbij?

Is mijn relatie voorbij?Een vraag die regelmatig wordt gesteld, zeker in deze sterk transformerende tijd waarin ook relaties hieraan onderhevig zijn.

Hoe kan je nu weten of je relatie voorbij is? In eerste instantie is het niet aan mij om hierover een uitspraak te doen. Soms is een tijdelijke time-out tussen twee mensen een manier om hier achter te komen, zonder meteen af te stevenen op een breuk.

Een relatie begint vaak te vervlakken wanneer eerlijke en openhartige communicatie vermindert tot zelfs stilvalt. Er worden hoogstens nog enkele beleefdheidsgroeten uitgesproken, familiefeestjes en vakanties met elkaar gedeeld, maar er is al een lange tijd geen sprake meer van het delen van je diepste en meest intieme gedachten, wensen, verlangens.
Wat vooral heel opvallend is, en dit herken ik uiteraard ook als relatietherapeut, dat na een tijdje samenzijn vooral naar de verschillen die jullie van elkaar onderscheiden, wordt gezocht en dat er niet meer echt gekeken wordt naar datgene wat jullie bij elkaar heeft gebracht, vanuit het aanvankelijk verbindend gevoel.

Wantrouwen weerhoudt je ervan om te zeggen wat je diep in je hart voelt, je bouwt een stevige muur om je heen, je laat je niet meer in je kwetsbaarheid zien en dit is vaak het begin van het einde. Soms wachten mensen veel te lang om het stilzwijgen te doorbreken en professionele hulp in te roepen.

Het gevoel van je verbonden te voelen met elkaar verwatert, intimiteit verdwijnt en binnen de kortste keren is het enige wat je nog samen deelt, het huis, de kinderen, de poes en/ of de hond én de rekeningen

Soms kan een vastgeroeste relatie nieuw leven worden ingeblazen als er langs de beide kanten de bereidheid is om elkaar opnieuw in vertrouwen te nemen en dit om te beginnen door met elkaar te praten. Dat dit niet altijd eenvoudig is, blijkt ook in praktijk te zijn.

De angst om vrijuit te praten, zonder kritiek te geven op elkaar of elkaar verwijten naar het hoofd te slingeren, is de eerste stap, wel de moeilijkste stap, want ondertussen kan de afstand zodanig groot zijn geworden, dat er toch eerst knal- en vuurwerk aan te pas komt. Alles wat te lang opgekropt werd, wordt als een lawine over elkaar heengestort. Dat kan de lucht ‘ klaren ‘, maar daarmee is de kous niet af. Dan pàs begint het werk. Hoe gaan we vanaf nu anders met elkaar om, hoeveel tijd willen we investeren in elkaar om de relatie levend te houden, hoeveel mensen laten we nog toe zich te bemoeien met onze levensstijl, hoeveel tijd brengen we door met vrienden en uitjes en hoe brengen we balans in onze relatie? In het geval er sprake is van een derde in de relatie: is er de bereidheid deze relatie te stoppen en volledig te gaan voor de huidige relatie. Wat zijn jullie gemeenschappelijke dromen, verlangens, wensen, idealen? Het is zeker de moeite waard om je relatie onder het vergrootglas te leggen met het doel het beste uit elkaar en je relatie te halen. Om het beste uit je relatie te halen, kan je niet voorbijgaan om de beren op de weg en de innerlijke obstakels, blinde vlekken, verdedigingsmechanismes en aangeleerde reactiepatronen aan te pakken.

Elke relatie heeft in de kern een heilig doel. Soms heeft dit doel te maken met iets wat we op persoonlijk vlak moeten leren, zoals inleving, geduld, vertrouwen, flexibiliteit…en soms helpt de relatie ook bij het neerzetten van ons levensdoel.

We raken dus nooit per toeval bij iemand betrokken. Zelfs kortstondige relaties of ontmoetingen dienen een doel, al lijkt het op het eerste gezicht niet het geval te zijn.

We voelen de meeste opwinding wanneer we inzien dat we iemand zijn die we nog niet kennen en bij wie we wel een gevoel van verbondenheid ervaren. Dit gevoel is meestal een teken dat er een diepere herkenning is op zielsniveau.

Heel vaak zien we nu in deze tijd dat relaties eindigen omwille de ervaring dat het doel bereikt is; het kan wellicht vreemd klinken om dit neer te schrijven, maar als het beste en hoogste uit een relatie is gehaald en beiden voelen ( of één van beiden) dat elkaar vrij-laten de beste keuze is, so be it. Ik heb tot op heden nog maar heel weinig cliënten gesproken die over één nacht ijs gaan, voor die beslissing wordt genomen is er al vaak een lange weg afgelegd en zeker dat die beslissing verdrietig is…en tegelijk is het ook vaak een opluchting jezelf en de ander de kans te geven iemand anders te ontmoeten met wie jij en de ander een nieuwe begin kan maken, waarin jij en de ander verder kan groeien. Dit is nu eenmaal de realiteit in relaties…relaties komen en gaan, de enige constante die blijft stromen is liefde.

Hoe het ook zij, je zal weten dat je in de relatie tijd hebt doorgebracht bij een ‘ meester ‘, net zoals jij er een bent. Iedereen met wie je ook maar even omgaat is gelijk aan degene met wie je een eeuwigheid leeft. In het drama van je levenspanne is niemand van meer of minder belang. Allen breng je een gift, een geschenk dat ze aan het eind van de relatie aan je voeten leggen. Het is mooi om hiervoor dankbaar te kunnen zijn, al kunnen de aardse ervaringen ingrijpend geweest zijn. Je hebt geleerd, ervaren en je bent klaar voor een bezielde verbinding vanuit gelijkwaardigheid en respect.

Om op de vraag te antwoorden hoe je nu echt kan weten of je relatie voorbij is?
Je zal het zeker weten als je al een hele tijd diep ongelukkig bent en zonder succes getracht hebt met je partner hierover te praten….je partner blijft weglopen, zoekt afleiding buiten de relatie enz….Als je je ongelukkig voelt , de aantrekkingskracht is helemaal verdwenen en het verlangen om samen te zijn is er niet meer, dan kan het inderdaad tijd zijn om de relatie te beëindigen zodat je ruimte kan creëren voor een nieuwe relatie nadat je de tijd hebt genomen het afscheid te verwerken.

Wil je hierover praten met mij of mijn collega ‘s, blijf niet langer met jouw vragen alleen zitten.

Box: 03 Evees
Evees
Beschikbaar
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Beschikbaar
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Beschikbaar
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Beschikbaar
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 17 Valantino
Valantino
Ingesprek
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Ingesprek
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Ingesprek
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 04 Albert
Albert
Ingesprek
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 65 Michael
Michael
Ingesprek
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 55 Medium Mo
Medium Mo
Offline
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.