Je innerlijke stem leid je de weg

Je innerlijke stem leid je de wegJe innerlijke stem leid je de weg. Allemaal hebben we een gids, die je kunt zien als een innerlijke stem, die jou begeleidt. Die je behoed voor pijn, voor tegenslag in je leven. Het zou fijn zijn als we die innerlijke stem kunnen vinden en horen. En als je hem hoort er naar te leert luisteren en te handelen.

Jouw innerlijke stem, jouw gids, die zorgt er altijd voor dat jij voor jezelf het beste kunt krijgen. Alleen als we niet weten dat we die gids hebben, weten we ook niet dat die bestaat, laat staan dat we er dan naar luisteren.

Mediums en paragnosten hebben allen hun gids gevonden. Zonder die gids kunnen ze jou niet helpen. Ze communiceren via hun eigen gids met jouw gids. Gidsen communiceren onderling. Niet iedereen is zich bewust van zijn gids, om die reden zoek contact met een top paragnost of een top medium van Top-Paragnosten, die jou erbij kan helpen je innerlijke stem te kunnen gaan horen.

Je innerlijke stem het ook wel je zesde zintuig, je kunt het ook je intuïtie noemen. Wetende wat je eigen intenties zijn, wat je wilt, wat jij voor ogen hebt, stel je je innerlijke stem af op het universum. Het universum gaat voor jou aan het werk. Bedenk wel dat je intenties zuiver moeten zijn, het universum kan namelijk niets met twijfelachtige intenties en doet niets als onder een intentie angst zit.

Stel voor dat je dolgraag je ex terug wilt, maar je zit vol met angst dat dit niet gaat gebeuren. Je hoort om die reden je innerlijke stem niet, die wordt overstemd door de angst. Het universum kan niets met angst en zal om die reden niets voor jou kunnen doen. Want je zendt alleen maar twijfels uit.

Wil jij je innerlijke stem horen, zul je aan de slag moeten met het in balans brengen en hebben van je emoties. Angst is een emotie, als de angst je telkens de baas is, heb je deze emotie niet in balans. Door het in balans gaan brengen van je emoties en ook dit kun je heel goed samen doen met een medium of paragnost, ga je steeds meer en meer je innerlijke stem horen.

Door het in balans leren brengen van je emoties, krijg je grip op je gedachten. Daar laat je je niet meer door van de wijs brengen. Want emoties niet in balans, zorgen er voor dat je gedachten de overhand krijgen en jou emoties geven, die er in werkelijkheid helemaal niet zijn.

Des te meer je dit inziet, des te meer je er in oefent, ga jij je innerlijke stem horen. Die stem die geeft exact aan, welke weg jij dient te bewandelen. Die stem zegt bijvoorbeeld, het werk wat je nu doet, word je niet blij meer van. Daar reageer jij op, ik voel dat ook, ik ga er iets aan doen.

Op relationeel gebied leidt je innerlijke stem je ook de weg. Die weet precies wie en wat je wel en niet kunt vertrouwen. Het gaat namelijk niet om de vraag of je een ander kunt vertrouwen. Het gaat er om of je op jezelf vertrouwt, om er achter te kunnen komen of je een ander kunt vertrouwen. Daar heb je je innerlijke stem voor nodig.

Als je zover bent dat je je innerlijke stem hoort, heb je grip op je gedachten, heb je je emoties in balans en blaak je van het zelfvertrouwen. Daar uit voortvloeiend zul je merken dat je respect voor jezelf begint te krijgen.

Dat respect voor jezelf, daardoor zie je dat je omgeving voor jou respect begint te krijgen. En ineens wordt het leven nu zoveel aangenamer. Je innerlijke stem die volg je, die wil je nooit meer kwijt. Dat is je grootste bondgenoot geworden. Een maatje voor het leven.

Medium Clarisa
Top Paragnosten