Na een verbroken relatie

Na een verbroken relatieNa een verbroken relatie, gericht blijven op de ander, houd pijn in stand. Velen zoeken contact in het spirituele nadat een relatie is verbroken. We willen dolgraag weten of de ander weer terugkomt. Of de ander meent wat die heeft gezegd. Of we hebben spijt van wat we zelf hebben gedaan. In blinde woede zelf een punt er achter gezet, of misschien wel samen, dat gebeurt ook.

Na het verbreken van een relatie, wie het ook heeft gedaan, hoe of het is gegaan, je komt in een rouwproces terecht. De eerste tijd zit je vol ongeloof voor je uit te staren, met alle bijbehorende emoties. Als verdooft. Je hart, je ziel, je brein moet heel langzaam wennen aan de nieuwe situatie. Dan volgt boosheid, en die is vaak eerst gericht op de ander, doorspekt met boosheid naar jezelf toe.

Tegelijkertijd kunnen er tranen vloeien, wordt uren alles doorgepraat met vriendinnen of familie en worden we gek van onze eigen gedachten. Niets anders telt meer dan datgene wat is kwijtgeraakt. Het is een loodzware periode en willen het liefst zo snel mogelijk alles weer bij het oude, dus schakelen we spirituele hulp in. Zoeken we naar de beste mediums en de betere paragnosten die goed zijn in toekomst voorspellen, hopende dat iedereen je gaat vertellen, dat het een tijdelijke breuk is en het allemaal weer goed komt.

We zijn onszelf compleet kwijt, we lopen doelloos rond, niets komt er meer uit onze handen, slapeloze nachten, vermoeidheid die toeslaat en bellen of chatten we met mediums. Gelukkig zijn er hele goede mediums en paragnosten te vinden op de website Top-Paragnosten. Die allemaal je tijdens dit proces kunnen bijstaan en je ook kunnen vertellen hoe je toekomst er uit zal gaan zien.

Vaak zul je van een medium die je consulteert, horen om een andere weg in te slaan, dan die je nu aan het bewandelen bent. De weg van het vasthouden aan verdriet, de pijn en het denken aan los te laten. Mediums zeggen dit niet voor niets. Daar is een reden voor.

Zolang je gericht blijft op de ander, houd je de daarbij horende emoties allemaal in stand, sterker nog, je vergroot ze, met alle gevolgen van dien. Je houdt de pijn in stand. Een breuk is er niets voor niets. Die is er altijd met een reden.

Die reden die zie je niet als je je blijft richten op de ander en je blijft afvragen of die nog terugkomt in je leven. Die reden die zie je pas als je gaat loslaten. Je niet meer richt op de ander. Dat is de bedoeling van het bruut uit elkaar halen van jullie beiden.

Pas als jij je gedachten niet meer richt op de ander, maar op jezelf. Dan gaat het verlies met bijgaande pijn, minder worden. Dan worden we weer voor reden vatbaar. Dan beginnen we ons weer verbonden te voelen met onszelf.

Dan beginnen we ineens ook alles in een ander perspectief te zien, waar we eerst helemaal niet voor openstonden. Het eventueel loslaten en achterlaten van deze partner. Omdat het toch niet allemaal zo geweldig was, als dat we ons na de breuk voorstelden. We zien dat er ook iets aan onszelf mankeerde in de relatie, dat we ook zelf hebben meegewerkt aan de breuk. Door de inzichten van het geconsulteerde medium, begint langzaam een bepaald besef binnen te komen.

Gelukkig maar, want gericht blijven op de ander, zie je jezelf niet staan. Gericht blijven op de ander, houd je pijn mee in stand. En elk mens moet er zelf voor waken zichzelf niet kwijt te raken en zo min mogelijk zichzelf pijn te doen.

Gelukkig bestaan er eerlijke en oprechte mediums die niet alleen een kei zijn in toekomst voorspellen, maar ook de beller of chatter liefdevol in kunnen laten zien dat gericht blijven op de ander, niet de weg is. Juist niet, wil je de ander terug! Is de weg juist het tegenovergestelde. Heb jezelf lief en laat los.

Medium Clarisa
Top Paragnosten