Niet iedereen hoeft je leuk te vinden

Niet iedereen hoeft je leuk te vindenNiet iedereen hoeft je leuk te vinden. Ondanks dat we weten dat we niet met iedereen vrienden hoeven te zijn, handelen we hier vaak niet naar. Als we een fijne vriendschap hebben en daar raakt de klad in, of er gebeurt iets waardoor we elkaar niet meer vertrouwen, ervaren we allerlei negatieve emoties, die het slechtste in ons naar boven kunnen halen.

Als we zouden handelen naar niet iedereen hoeft je leuk te vinden, zou je die negatieve emoties niet toelaten. Daar zou je voor waken, omdat je weet dat je dan eigenlijk zegt. Ik wil wel dat die ander mij leuk vindt. Ik wil wel dat die ander in mijn leven blijft. Ik wil niet dat die ander onaardig is.

De dualiteit in de mens. Heb je werk, dan verzucht je tijdens het warme weer dat je dolgraag vrij zou willen zijn. Heb je geen werk, verzucht je dat je werk wilt en er knap onrustig over bent of er wel werk gaat komen. Genieten van de warme dagen is er dan niet bij.

Hebben we een partner, dan zien we in die partner de negatieve dingen en kunnen we deze verwensen. Hebben we geen partner wensen we met heel ons hart dat er een ons pad gaat kruizen. Wanneer is de mens wel tevreden, vraag je je dan wel eens als medium af.

De mens is tevreden als die het beeld wat hij voor ogen heeft, heeft gerealiseerd. Hier kun je ook de vraag bij scharen, wanneer komt het goed! Die vraag wordt zo vaak aan een paragnost gesteld, dat is werkelijk ongelooflijk.

Wanneer komt het goed, waarmee je eigenlijk zegt, het is nooit goed, het is nog nooit goed geweest. En als je dit doortrekt naar, niet iedereen hoeft je leuk te vinden, dan zeggen beiden hetzelfde. Ik weet eigenlijk niet wat wel leuk is, of fijn is, of wat goed is.

Bij wat leuk, fijn en goed, hoort geen beeld. Er hoort een gevoel bij. Dat gevoel zegt, het is goed, het is fijn en je bent leuk, maar niet iedereen vind jou leuk en dat mag. Als dat besef er komt en vaak is dat na een lange zoektocht van veel diepe dalen en teleurstellingen, dan ga je je veel minder de dingen aantrekken.

Je laat veel makkelijker mensen los. Je gaat geen strijd meer aan om gelijk te krijgen. Je ziet wat rust in je leven met jou doet. En eigenlijk is dat het moment dat ineens ook alles goed is, zoals het er is.

De honger naar het beeld wat je najaagt, willen dat iedereen je wel leuk vindt, dat verdwijnt hiermee ook. De omslag zit hem in het denken van jou. Vroeger dacht je dat je iedereen en alles tevreden moest houden. Nu besef je dat je maar een persoon tevreden hoeft te houden en dat is jezelf en daarbij hoort als iets vanzelfsprekends, tevreden zijn met wat er is.

Je begint te redeneren en te leven vanuit je gevoel. Je dacht dat je dat altijd al deed, maar je gevoel was nog niet in beeld. Je verstand regeerde, je ego was aan de macht. Dat ego wilde meer, wilde anders, had voor jou een beeld geschetst wat je najaagde, je hele leven lang al. Je ego interpreteerde en je dacht dat je zo voelde. Je voelde je omgeving en die beĆÆnvloedde jou, dat liet je toe. Je wist niet beter.

Nu luister je echt naar je gevoel, dat heb je geleerd door goede gesprekken met een top medium van Paragnostenchat. Die liet je zien waar je de mist in ging, omdat je verdriet had over verloren vriendschappen. Het medium hield je de juiste spiegel voor, waardoor jij tot een bepaald besef kwam. Niet iedereen hoeft je leuk te vinden, je moet je zelf leuk vinden!

Medium Claire