Tijd komt nooit in de herhaling

Tijd komt nooit in de herhalingTijd komt nooit in de herhaling. als ergens veel aan wordt gedacht en over gesproken, is het de tijd. Vaak ongemerkt zeg je tegen jezelf, waar blijft de tijd, of de tijd vliegt. Ik red het niet in de tijd, nu heb ik weer te weinig tijd. Of je bent met iemand in gesprek, je kijkt op je horloge en ziet dat het al later is dan je dacht en geeft aan, ik moet gaan, ik ben al te laat.

Allemaal uitspraken die tijd gerelateerd zijn en we als mens het ons moeilijk mee maken. Ons brein reageert er op met een stressgevoel. Het brein denkt, we moeten iets, we moeten sneller, vlugger, geen tijd te verliezen. Het gevolg daarvan is dat we het onszelf onnodig moeilijk maken.

Tijd is tijd en het is dat wij als mens de tijd hebben bedacht, maar beeld je eens in dat er geen tijd bestond! Dan zou het brein in een hele ander stand staan. Die voelde geen tijdsdruk, die was niet bezig met de tijd en de gevolgen die wij zelf hangen aan de tijd.

Door met de tijd bezig te zijn, verliezen we tijd, hoe gek dat ook klinkt en dit geldt voor veel meer dingen. Waar je mee bezig bent, beperkt je. Het beperkt je om het leven op je af te laten komen. Het geeft een bepaalde druk.

Dus zeggen, ik heb alle tijd elke dag weer, zorgt er voor dat jouw brein ook zo gaat denken en dan verdwijnt de druk van de tijd en heb je zeeën van tijd. Want je bent op een andere manier bezig met de tijd, je laat het los en dat loslaten geeft een gevoel van ruimte en vrijheid. Dan maken we ons veel minder druk, want we leggen onszelf onbewust ineens veel minder druk op.

Waarom is dit zo belangrijk? Tijd komt nooit in de herhaling. Tijd is maar eenmalig te gebruiken en als je constant bezig bent met tijdsdruk, dan zou je willen dat je de tijd in de herhaling kon krijgen. Om die reden, wees je er van bewust hoe kostbaar tijd is en waar jij het voor wilt gebruiken en hoe of je het wilt gebruiken.

Tijd kun je namelijk op veel manieren invullen. Met dingen doen, maar hoe doe je die dingen. Met welk gevoel erbij. Je kunt ook niets doen, maar hoe voel je je daarbij. Je kunt wachten op iets, hoe voel je je daarbij.

Jezelf die vragen stellen, maakt je een stuk bewuster van de tijd en begin je anders in het leven te staan en om te gaan met je tijd. Je gaat je minder druk maken over een te kort aan tijd, je gaat minder op iets zitten wachten, want je ziet dat dat zonde is van je tijd. Je gaat de tijd beter benutten, omdat je in de gaten hebt dat tijd erg kostbaar is.

Wil je achteraf nergens spijt van hebben, zul je je bewust moeten gaan worden van de tijd. Niet op een negatieve manier, op een positieve manier. Negatief denken aan de tijd, heb je altijd te kort en kom je niet toe aan wat jij werkelijk met je tijd zou willen doen. Dan kom je er achteraf pas achter dat tijd nooit in de herhaling komt.

Positief met de tijd omgaan, ben je vooraf je bewust hoe kostbaar je tijd is en lukt het je wel de tijd te geven aan jezelf op een fijne manier. Waardoor je ook een leven zult ervaren waarin jij de rust in de tijd kunt bewaken.

Praat er eens over met een medium of paragnost, die kan jou laten inzien en helpen de tijd anders te gaan zien. Waar jij je voordeel mee kunt doen. Je bewuster worden dat tijd nooit in de herhaling komt en om die reden je nooit druk moet maken over de tijd. Dat vraagt om een andere manier van denken en doen en daar zijn mediums en paragnosten heel goed in dat aan je uit te leggen.

Medium Clarisa