VERBIND JE MET GELUK

VERBIND JE MET GELUKWaar geluk zit van binnen.
Je kunt moeilijk gelukkig zijn wanneer alles in je leven uit elkaar lijkt te vallen.
Wanneer je in een crisis verkeert zoek je misschien naar andere manieren om meer energie te krijgen, of wil je worden getroost.
Schenk dan aandacht aan wat je zelf doet om je prettiger te voelen, eet je meer of drink je meer koffie, of ga je jezelf verwennen door dingen te kopen?
Vreemd genoeg zijn dit allemaal activiteiten die niet goed werken om gelukkig te worden, het geeft je misschien even een goed gevoel, maar op den duur verval je weer terug in oude gewoontes.
Wanneer je gespannen bent, oververmoeid, depressief, dan is het moeilijk om je gelukkig te voelen en laat je makkelijk je hoofd hangen en ben je moeilijk aan te zetten iets te doen waar je je goed bij voelt.
Het is goed je hieraan over te geven, zolang je er maar niet te diep in gaat zitten, ben niet streng voor jezelf, niemand voelt zich 24/7 alleen maar goed, dus sta jezelf ook toe je vervelend en ongelukkig te voelen. Als je je tegen een gevoel gaat verzetten, ertegen gaat vechten, wordt het gevoel eerder versterkt dan het wordt opgeruimd, of een plekje krijgt.
Je kunt je verloren voelen, de hoop opgeven, of het voelt alsof je je nooit goed genoeg voelt om je dromen waar te maken, alles is een berg waar niet overheen te komen is, maar als je de berg inruilt voor een uidaging maak je het jezelf al een heel stuk makkelijker.
Je kunt ziek zijn geworden waardoor alles niet meer zo lukt als het eerst was, besef dan dat je een ziekte hebt, dat je de ziekte niet bent, jij bent en blijft degene die je bent. Belangrijk is hoe ga je ermee om.
De omstandigheden in je leven zijn misschien veranderd, maar het is belangrijk om iets nieuws te ontdekken waaraan je je volledig kunt overgeven.
Waardeer de goede momenten, mooie dagen en zegeningen in je leven.

Neem een minuut de tijd de sta even stil dat het leven je voortdurend een glimp van geluk geeft.
Je gelukkig voelen kan betekenen dat je hard moet werken om gelukkig te zijn.
Kijk realistisch naar jou situatie, zie de werkelijkheid van wat je kunt en niet kunt onder ogen, en weet dat je gelukkig kunt zijn.
Doe iedere dag iets eenvoudigs wat je aankunt en je een goed gevoel geeft. Je hebt recht op geluk.
Geluk zit in kleine dingen, ga er niet naar zoeken, je gaat niet vinden wat er al is.

Heb een fijne dag en geniet
Dit XXX