Het samenspel met anderen

Het samenspel met anderenHet samenspel met anderen kan tevredenheid of ontevredenheid brengen. Elke dag is een reis en een kans, een kans op mooie ontmoetingen. Je ziet dit vaak pas en besef je het ook, als je eerst een reis met jezelf hebt gemaakt. Je hebt jezelf getransformeerd, je bent tevreden met jezelf, met wat er is. Niet elke dag, dat hoeft ook niet van jezelf. Je hebt geaccepteerd dat je mens bent, een heel mooi mens, die anderen en zichzelf nooit kwaad wilt en zal doen.

Dat je je beseft dat je elke dag wakker mag worden, en of de zon nu wel of niet schijnt, je ervaart dankbaarheid dat je ook deze dag weer op reis mag. Nieuwe dingen mag ontdekken, mensen mag ontmoeten en spreken. De ene verbintenis die wel blijft, soms voor even, soms langer, maar alles is goed, zolang het tevreden gevoel er blijft.

En toch, ook diep in jou knaagt iets, je hebt het goed voor elkaar, hard gewerkt zowel aan je carriĆØre als aan jezelf. Je voelt je goed, sereen, emoties in balans, je weet nu hoe je er mee om moet gaan. Het leven voelt elke dag weer goed. Maar toch…

Er ontbreekt iets, er mist iets, een maatje, maar het lijkt wel of dat voor jou niet is weggelegd. Vriendschappen, ze staan er voor bij je in de rij, maar die ene, die hele speciale, het lijkt wel of het niet mag. Je probeer hier ook met een tevreden blik naar te kijken en mee om te gaan, maar soms, dan lukt het je niet.

Je besluit, tegen al je principes in, want je vindt het van jezelf een moment van zwakte, een keer een paragnost te raadplegen. Je wilt niet eens zozeer weten of er iemand komt, als een maatje voor je. Je hebt een veel belangrijker vraag. Wat is de reden waarom alles lukt in je leven, behalve een relatie niet.

De paragnost is blij met je vraag en geeft je er een compliment voor, voor het grote inzicht dat je al hebt. Je bent er blij mee en gevleid, maar daar belde je niet voor, je bent op zoek naar een antwoord. Er gaat een wereld voor je open, als je het antwoord van de paragnost verneemt. Je vindt het direct een Top Paragnost en laat je die spirituele hulplijn nu ook net hebben gebeld. Top-Paragnosten.

Je krijgt te horen dat diep in jou nog ontevredenheid heerst, diep verscholen, op een plek die je bijna zelf niet kunt aanraken, maar na dit gesprek wel. Ontevredenheid over relaties, het voorbeeld in je jeugd is niet de juiste geweest. Je ouders waren niet liefdevol naar elkaar, sterker nog, ze waren gemeen tegen elkaar, onderhuids en manipulatief. Je was klein, had het niet in de gaten, en jouw eigen relaties kende eenzelfde verloop. Het gevolg hiervan is dat je ontevreden bent over een maatje. Je gelooft het niet, je vertrouwt het niet meer. Je hebt te vaak gezien dat het mis kan gaan, dat je het geloof niet meer hebt dat het ook een keer goed kan gaan.

Je hebt jezelf er van overtuigd dat een relatie geen samenspel van tevredenheid kan zijn. Al straal je licht uit, kracht uit, je kiest onbewust voor de eenzaamheid. Die je diep van binnen niet wilt, maar je ziel niet meer durft weg te geven.

Bedenk dat jouw ouders je wellicht het verkeerde voorbeeld hebben gegeven, dat je om die reden je eigen relaties ook niet het juiste hebt kunnen geven. Maar je hebt nu de juiste relatie met jezelf. Als jij het gevoel over relaties kunt omzetten in een samenspel van tevredenheid, dan ga je iemand treffen, een gelijkgestemde, gaf de paragnost van Top-Paragnosten aan.

Je begreep de boodschap, je zag waar het mis ging. Dit had je nu net even nodig, het laatste stukje van de puzzel en die kreeg je van een Top paragnost.

Medium Claris