Ik baal van mijzelf

Ik baal zo van mijzelf

Ik baal zo van mijzelf. Ken je dat gevoel, dat je van jezelf baalt en dat alles wat er nu in je leven is, je stoort, geen voldoening geeft en je bijna elke dag wel even dat zinnetje in je hoofd hoort, ik baal zo van mijzelf. Voorzichtig neem je je voor het anders te gaan doen, maar de volgende dag verandert er niets. Weken, maanden, jaren kunnen zo voorbij gaan. Allemaal verspilde kostbare tijd.

En je baalt steeds meer van jezelf, maar tot actie overgaan. Je bent inmiddels heel goed geworden in het vinden van uitvluchten. Als die week achter de rug is, want moet zoveel doen, ga ik er mee beginnen. Als vandaag het lukt, dan kan ik morgen aan de slag. Maar je doet het niet.

Gelukkig vinden velen inmiddels hun weg naar de spirituele hulplijn Top-Paragnosten, waar een gesprek zo maar kan beginnen met de zin, ik baal zo van mijzelf. Weet je, dat je dan op een doorbraak punt staat. Want je zoekt in feite hulp. Je zoekt steun bij iemand. Je begint nu echt van jezelf en je gedrag zo veel te balen, dat er wel iets moet gebeuren.

Er zijn er die dan denken dat het medium of de paragnost die ze raadplegen, aan hun precies gaan vertellen wat ze moeten gaan doen om niet meer zo rond te lopen. Dat gaat niet, daar ligt nu juist datgene waarom je van jezelf baalt.

Er ontbreekt iets, er ontbreekt initiatief, actie. En als je heel eerlijk naar jezelf bent, heb je altijd gewacht totdat iemand je aan je handje meenam, dat iemand de zaken voor je ging oplossen of je kwam helpen.

Maar dat kan niet, wel als je kind bent, maar niet als volwassen persoon. Dan zul je zelf aan de slag moeten en als je van jezelf baalt, actie ondernemen om hier los van te komen. Een medium of paragnost kan wel samen met je kijken waar dit gevoel vandaan komt en waarom jij eigen initiatief mist.

Dan heb je dat niet als voorbeeld meegekregen, je schouders er onder te zetten. Of dat je weet dat jij en niemand anders verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk. Dat kan een medium of paragnost jou heel goed in laten zien en om die reden, zoek ze dus ook op. Dat is de eerste stap naar de verandering waar je al zo lange tijd naar snakt.

En dan, je bent enthousiast geworden door het gesprek en je neemt het je voor, geen uitvluchten of excuses meer. Heel goed. Realiseer je je dan ook dat het met vallen en opstaan gaat. Want wat er dan vaak gebeurt is, dat je met een knip van je vinger het denkt op te lossen.

Ook die mensen zoeken hulp in het spirituele. Ik baal zo van mijzelf, ben nu al lang bezig met het vinden van een nieuwe baan, mijn leven een andere wending te geven, maar het wil maar niet lukken. Wanneer denk je dat het zover is.

Ze hebben er voor zichzelf tijd opgeplakt en gaan er dan vanuit dat alles vanzelf gaat. Nee, zo werkt het echt niet in het leven. Elke dag weer zul jij met zelfkennis en zelfreflectie aan de slag moeten. Dat moet de normaalste zaak van de wereld zijn.

Bij elke stap die je zet, gaan leren voelen of dat een goede stap is en indien niet, een andere kant kiezen. Indien wel, dan zit je op het juiste pad. Ga je zo leven, dan baal je niet meer van jezelf. Dan ga je trots en blij worden. Dan zeg je tegen jezelf, dat hebben we toch maar mooi gedaan. Dat hebben we zelf opgelost. Ik kan het wel!

Iedereen kan het, je hebt het allemaal in je, als je er maar voor wilt gaan.

Medium Clarisa
Top Paragnosten